Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nomatter03

quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

gs 2 shaktar 1 kıran kırana maç oldu zor da olsa kazandık tebrik ederim arkadaşı

dostum online mısın şu anda? ben lazio...yapalım istersen maçımızı

dostum bi işim çıktı 6 gibi geri gelcem müsait olur musun

tamam tam 1 saat sonra psn de seni bekliyor olacağım...ekledim seni benim psn : aykut_fb1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

Sevilla Lyon yapıldı. Lyon 2-1 yendi beni. Bir de Ajax ile yaptım ben 4-3 yendim.

tamamdır...geriye o zaman ilk 5 hafta maçlarından psv-olimpiyakos ve Valencia - psv maçları kalıyor...salı gecesine kadar süreniz var...başarılar..
  • Shakter 1-1 Ajax

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shaktar :2 ajax :2

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

üstad açıldın bakıyorum :)

maç kazanmaya bile başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: juzam1907

shaktar :2 ajax :2

Pardon 2-2 di ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Schalke ve Zenit'e mesajlarima cevap alamiyorum, arkadaslar musaitseniz bugun bitirelim maclari.

Schalke ve zenit li arkadaşlar son 2 gündür ses yok sizden...bakın arkadaş ulaşamıyomuş size...en geç bu akşam sizden haberdar olamazsam yerinize yedeklerden birisni almak durumundayım...çünkü maçlar için son gün salı gecesi...eğer oynanmazsa berabere saymak durumunda kalacağımki , arkadaşda dolayısıyla haksızlığa uğramasın diye en azından bi haberdar olalımki ona göre davranalım....sizlerden bu akşama kadar mesaj bekliyorum teşekkürler.
  • 2 gündür şehir dışındaydım. zenit olarak şu an online ım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

gs 2 shaktar 1 kıran kırana maç oldu zor da olsa kazandık tebrik ederim arkadaşı

dostum online mısın şu anda? ben lazio...yapalım istersen maçımızı

dostum bi işim çıktı 6 gibi geri gelcem müsait olur musun

tamam tam 1 saat sonra psn de seni bekliyor olacağım...ekledim seni benim psn : aykut_fb1907

hocam ben geldim ama senin psn yi görmedi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Schalke ve Zenit'e mesajlarima cevap alamiyorum, arkadaslar musaitseniz bugun bitirelim maclari.

Schalke ve zenit li arkadaşlar son 2 gündür ses yok sizden...bakın arkadaş ulaşamıyomuş size...en geç bu akşam sizden haberdar olamazsam yerinize yedeklerden birisni almak durumundayım...çünkü maçlar için son gün salı gecesi...eğer oynanmazsa berabere saymak durumunda kalacağımki , arkadaşda dolayısıyla haksızlığa uğramasın diye en azından bi haberdar olalımki ona göre davranalım....sizlerden bu akşama kadar mesaj bekliyorum teşekkürler.

Aynen ya butun maclarim tamam bi tek shalke kaldi.

• aykut nabtın puan durumu ve yenı macları haletınmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

aykut nabtın puan durumu ve yenı macları haletınmı

bu akşamdan sonra geniş bi güncelleme yapıcam dün yapıcaktım ama sitede bi kaç gündür sorun var herhalde resim koyuyorum bazen göstermiyor mobilden giren arkadaşlar giremiyordu onu hallettim şimdi mobilden bakabilirler...

bu akşam güncellicem artık...
  • Lazio 2-2 olimpiyakos

son dakika golüyle 1 puanı kaptık...lazio olarak ersun yanal tarzıyla lige bomba gibi bir girişten sonra asansör takım olduk

arkadaşı tebrik ediyorum kalan maçlarda başarılar.sağlam maçdı...
  • bu sefer maçlar erken bitti sanırım, salı olmadan fikstur guncellenebilir
  • Salı gününe kadar vakit vardı niye bu kadar acele ettiniz ki.Şuan müsait olabildim Schalke olarak sırasıyla zenit psv tottenham roma shaktar maçlarım var.Müsait olan gelsin psne yapalım bugün tüm maçları.Bu arada ajax ile deniyoruz bir türlü olmuyor sanırsam beraberlik yapacaksınız sorun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Salı gününe kadar vakit vardı niye bu kadar acele ettiniz ki.Şuan müsait olabildim Schalke olarak sırasıyla zenit psv tottenham roma shaktar maçlarım var.Müsait olan gelsin psne yapalım bugün tüm maçları.Bu arada ajax ile deniyoruz bir türlü olmuyor sanırsam beraberlik yapacaksınız sorun değil.

Hocam yanlış anladınız , sizden bir türlü haber alamayınca , doğal olarak aksatacağınızı düşündük dolayısıyla ufak bir hatırlatma yaptık.Yani herhangi bi gün online olamayacağınızı belirtirseniz veya haberimiz olursa sıkıntı yok...Maçlarınızı bu akşam yaparsanız , yeni fikstürleri koyacağım...
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    Kimse bana ulaşmadı kiBakalım rakiplerim hepsi online olursa yaparız tek tek bulabildiğimle oynarım bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Kimse bana ulaşmadı kiBakalım rakiplerim hepsi online olursa yaparız tek tek bulabildiğimle oynarım bugün

tamam sorun değil salı gününe kadar vaktiniz var...sonrası allah kerim ama bu akşam yaparsanız süper olur
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    İnşallah :) Bugün ajaxla bir kez daha denemeyi düşünüyorum
  • Zenit1-3 Tottenham
    2. golde çok şanssızdı ve penaltı da nasıl oldu anlamadım. Bir anda 1-3 oldu skor ve böyle bitti. Tottenham açısından da ilk 4 için önemli bir 3 puandı. Elinize sağlık hocam ve kalan maçlarda başarılar.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.