Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Einstein was here

Zenit1-3 Tottenham
    2. golde çok şanssızdı ve penaltı da nasıl oldu anlamadım. Bir anda 1-3 oldu skor ve böyle bitti. Tottenham açısından da ilk 4 için önemli bir 3 puandı. Elinize sağlık hocam ve kalan maçlarda başarılar.

bend e kafayı kaldırdım bi baktım penaltı atıyorsun yine de hakkınla kazndın tebrikler hocam.
  • Bakalim ilk 4 de kimler olacak cok merak ediyorum mesela Ben kendi kafamda bi ilk 4 belirledim 1.roma 2.porto 3.ajax 4 lyon gerci lig maratonu uzun belli olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 9 Mart 2014; 20:44:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roma 4 - 1 FC Shalke

Roma 5 - 2 Zenit

Başarılar herkese , zor maçlardı
  • Tottenham1-0 Schalke
    Adebayor yaptı yapacağını O değil de uzatmalarda ikimiz de çok fena pozisyonlar kaçırdık. Tottenham olarak 2 maçı kazanmak da önemliydi. Elinize sağlık hocam.
  • 2 yenilgiden sonra takımı değiştirdim özellikle Huntelaarı çıkardım 2 maçta da sinir etti beni
    Roma maçında hayatımda hiç bu kadar arkaya top kaçırmamışımdır benim adıma kötü bir istatistik oldu.Her saniye adam kaçıyordu rakibimde çok iyi oynuyordu zaten.Tottenham maçıda ortaydı çok çekişmeliydi atanın kazanacağı bir maçtı ve rakibimi tebrik ederim.
    Yaptığım maçlar :
    schalke roma : 1-4
    tottenham schalke :1-0
    zenit schalke : 1-6
    Huntelaar olmadan takım çok iyi oynadı valla.Bilgelik Yolcusunada teşekkür ederim güzel maçtı.
    Hocam xbox ta oynuyorduk diye hatırlıyorum senle bu kadar kötü değildin şaşırdım açıkçası.Üst sıralarda görmek isterim sizi

• PleasantSinger0 kullanıcısına yanıt
    üstad xbox ta daha iyiyim ama turnuvalar ps4 te oluyor :)
  • Lazio 1-2 Galatasaray...

rakibimi tebrik ediyorum galibiyeti hakeden tarafti... defansda yaptigim yine klasik hatalar beni yakti özellikle 2.golde...lige cok iyi bir baslangic yaptim ama son haftalarda düsüsdeyim....neyse kalan sahalar bizimdir artik bakicaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

Lazio 1-2 Galatasaray...

rakibimi tebrik ediyorum galibiyeti hakeden tarafti... defansda yaptigim yine klasik hatalar beni yakti özellikle 2.golde...lige cok iyi bir baslangic yaptim ama son haftalarda düsüsdeyim....neyse kalan sahalar bizimdir artik bakicaz

Evet hocam defans yapmak bazen cok zor oluyo bi bakmissin 3 olmuscok zevkliudi mac tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benfica olarak amacımız bir alt kümeye düşmemek
  • french press kullanıcısına yanıt
    yapma hocam sen bizi cebinden çıkarırsın yemin ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

Benfica olarak amacımız bir alt kümeye düşmemek

merak etme play - out maçları oynatacağım en azından bi hedef için oynamış olursun normal sezonu şaka maka bu ligde herkez birbirini yenebilcek güçde...maç içerisinde yaptığımız yanlış taktik ve stratejiler çok maç kaybettirdi bana özellikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Orijinalden alıntı: french press

Benfica olarak amacımız bir alt kümeye düşmemek

merak etme play - out maçları oynatacağım en azından bi hedef için oynamış olursun normal sezonu şaka maka bu ligde herkez birbirini yenebilcek güçde...maç içerisinde yaptığımız yanlış taktik ve stratejiler çok maç kaybettirdi bana özellikle.

aykuta katılıyorum gerckden lıgımız cok ıyı oyunculardan kurulu bı lıg herkez herkezı yenecek gucte guzel maclar oynanıyo yyenı fıkstruru ve puan durumunu beklıyoz kardes

• Sevilla sonunda online. :)
  • PUAN DURUMU GÜNCELLENMİŞTİR...

YAPILMAYAN MAÇLAR LİSTESİNİ YAZDIM İLK SAYFAYA...10 DAN FAZLA YAPILMAMIŞ MAÇ VAR...YARIN GECEYE KADAR VAKTİNİZ VAR...AKSİ TAKDİRDE 0-0 BERABERE SAYILACAKTIR..

YENİ FİKSTÜRLERİ AKŞAM TS-FB MAÇINDAN SONRA YAYINLAYACAĞIM ARKADAŞLAR...

İYİ GÜNLR...
  • Valencia olarak bugün kalan maçlarımı tamamlayabilirim PSV, Zenit, Sevilla ile maçlarım kalmış.

• Shaktar,sevilla,monaco 6bucuktan sonra kim musaitse pm atsin lutfen tamamliyalim maclarimizi

• maclarımızı tamamlayalım arkdsşlar
  • Shaktar olarak akşam 9'dan sonra online'ım bilginize.
  • Sevilla olarak yarım saat sonra online olucam. Rakiplerden online olan varsa PM atsın yapalım.
  • Valencia 0-1 PSV
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.