Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Orijinalden alıntı: fantastiko_92

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

quote:

Takımı porto hocam, niye sordunuz?

turnuvayı duzenlyenlerdnımde ondan sonra aykut devam ettırdı porto takımının sahıbınede bı soralım yanlız kardes boyle bıse ıcın turnuvayıda bırakırsan ayıp etmıs olursun

ben ilgileniyorum emre abi sevillayı oynayan kardeşimiz sinirlenmiş doğal olarak ama maçlarına devam edecek umuyorum

birde bir şey söylemek istiyorum herkeze...

arkadaşlar bakın bu turnuvayı ben ne için kurdum ? amaç eğlenmek değilmi...dostluk ortamı kurmak değilmi...yani gerçekten şimdiden birbirimizi yiyorsak ücretli turnuvalarda ne olur gerçekten tahmin bile edemiyorum..eğer bir hata ediyorsam bir yanlışımı gördüyseniz açık açık söyleyin lütfen...ben kimsenin hakkını yemek istemem...sevilla lı arkadaşda haksızlığa uğradığını düşünüyorsa bence mücadelesini sürdürmeli...

Sorun hocam Porto'ya da video da var zaten bende hani gerekirse koyayım buraya herkes görsün.

Bana yapılan size yapılsa siz de benim kadar sinirlenirdiniz. Siz de diyorsunuz EĞLENMEK için kurduk turnuvayı. EĞLENMEK isteyen adam gidip maçın 90. dakikasında karşı karşıya kalan rakibine arkadan bilerek ve isteyerek kaymaz hocam, hangi EĞLENCE anlayışı bu bana anlatın lütfen. Ben kimseyi falan yemiyorum, bu hareket bölgesel turnuva olsun ps cafelerin turnuvaları olsun genelde DİSKALİFYE ile sonuçlanır. Ben burda bunu belirttim ve bu hareketin cezasız kalmasına da tahammül edemem hali ile ben de bunu burda dile getirdim. Arkadaş ne özür diledi ne bişey, maçtan sonra eline sağlık dedi çıktı gitti.
    Ben bu hareketin bi karşılığı yoksa çekilmek istiyorum cidden. Bunu ilk mesajımda da yazdım, zaman geçirsin öne geçince savunmayı 5lesin oyunu ağırlaştırsın bunlara bi laf bile etmedim ama 90. dakikada yaptığı hareketin de bi tanımı var, ben dile getirip başka tartışma yaratmak istemiyorum, hepiniz de biliyosunuz ona ne denildiğini.

tamam siz bilirsiniz...size iyi eğlenceler..

Size de iyi uykular... 0larsınız benim maçları artık...

0 lamaya gerek yok daha Olgun biri gelir yerine.

Hakkını savunan birileri gelse de, hak hukuk bilmeyenler karşısında Olgun ve Duyarlı davransa...
    Tabi hata bizde, bu ülkede hak aramak genel evde bakire aramaya benzer.

En azından kaçıp gitmez...

Yazın benı ben gelırım aykut :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• PSV olarak şu an müsaitim var mı şimdi gelicek ? Roma-Shaktar ve Sevilla maçlarım kaldı sadece
  • Shaktar 9'dan sonra online haberiniz ola sayın rakiplerim.
  • napoli 6'dan sonra online
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

YAV FAZLA TAKINTILI GİBİ GÖRÜNMEK İSTEMEM DE İLK SAYFADAKİ GRAFİKLER ÇOK BÜYÜK DEĞİL Mİ. BİRAZ KÜÇÜLTSEK. SORUN OLUYOR CİDDEN

Ben de öyle düşünüyorum .
  • Roma 5 - 2 Tothenam

Güzel maçtı teşekkürler .
  • LYON OLORAK ONLINEM
  • quote:

LYON OLORAK ONLINEM

hocam çıktın mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

LYON OLORAK ONLINEM

hocam çıktın mı

yok suan onlınem
  • LYON 6-2 ZENIT
  • MACLARIMIZI YAPALIM ARKDŞLAR EKSIK MAC KALMASIN TURNUVANIN BASLANGICINDA GENELDE ONLINE ARKDŞLAR DEMISTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: gallicher

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Takımı porto hocam, niye sordunuz?

turnuvayı duzenlyenlerdnımde ondan sonra aykut devam ettırdı porto takımının sahıbınede bı soralım yanlız kardes boyle bıse ıcın turnuvayıda bırakırsan ayıp etmıs olursun

ben ilgileniyorum emre abi sevillayı oynayan kardeşimiz sinirlenmiş doğal olarak ama maçlarına devam edecek umuyorum

birde bir şey söylemek istiyorum herkeze...

arkadaşlar bakın bu turnuvayı ben ne için kurdum ? amaç eğlenmek değilmi...dostluk ortamı kurmak değilmi...yani gerçekten şimdiden birbirimizi yiyorsak ücretli turnuvalarda ne olur gerçekten tahmin bile edemiyorum..eğer bir hata ediyorsam bir yanlışımı gördüyseniz açık açık söyleyin lütfen...ben kimsenin hakkını yemek istemem...sevilla lı arkadaşda haksızlığa uğradığını düşünüyorsa bence mücadelesini sürdürmeli...

Sorun hocam Porto'ya da video da var zaten bende hani gerekirse koyayım buraya herkes görsün.

Bana yapılan size yapılsa siz de benim kadar sinirlenirdiniz. Siz de diyorsunuz EĞLENMEK için kurduk turnuvayı. EĞLENMEK isteyen adam gidip maçın 90. dakikasında karşı karşıya kalan rakibine arkadan bilerek ve isteyerek kaymaz hocam, hangi EĞLENCE anlayışı bu bana anlatın lütfen. Ben kimseyi falan yemiyorum, bu hareket bölgesel turnuva olsun ps cafelerin turnuvaları olsun genelde DİSKALİFYE ile sonuçlanır. Ben burda bunu belirttim ve bu hareketin cezasız kalmasına da tahammül edemem hali ile ben de bunu burda dile getirdim. Arkadaş ne özür diledi ne bişey, maçtan sonra eline sağlık dedi çıktı gitti.
    Ben bu hareketin bi karşılığı yoksa çekilmek istiyorum cidden. Bunu ilk mesajımda da yazdım, zaman geçirsin öne geçince savunmayı 5lesin oyunu ağırlaştırsın bunlara bi laf bile etmedim ama 90. dakikada yaptığı hareketin de bi tanımı var, ben dile getirip başka tartışma yaratmak istemiyorum, hepiniz de biliyosunuz ona ne denildiğini.

tamam siz bilirsiniz...size iyi eğlenceler..

Size de iyi uykular... 0larsınız benim maçları artık...

0 lamaya gerek yok daha Olgun biri gelir yerine.

Hakkını savunan birileri gelse de, hak hukuk bilmeyenler karşısında Olgun ve Duyarlı davransa...
    Tabi hata bizde, bu ülkede hak aramak genel evde bakire aramaya benzer.

En azından kaçıp gitmez...

Yazın benı ben gelırım aykut :))

tamam dostum sevilla takımıyla maçlara başlayabilirsin...

• Lig e sevilla giris yaptım macları olan eklesın benı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10.HAFTADAN SONRA FİKSTUR GÖZÜKMÜYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

10.HAFTADAN SONRA FİKSTUR GÖZÜKMÜYOR

gözükmesi lazım şimdi ...düzelttim
  • şuan gorunuyo fıkstur
  • Benfica olarak musaitim yenmek isteyen gelsin
  • LYON 2-0 VALENCIA
  • 15.HAFTA FİKSTÜRÜ YAYINLANMIŞTIR...
  • LYON OLARAK 13 HAFTAYI TAMAMLAMIS BULUNMADAYIM ZORLU MACDI

GALATSARY : 2-3 LYON
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.