Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre343434

LYON OLARAK 13 HAFTAYI TAMAMLAMIS BULUNMADAYIM ZORLU MACDI

GALATSARY : 2-3 LYON

hakettin galibiyeti tebrik ederim
  • Napoli 1 - 2 Lazio

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray:1 Napoli:5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olimpiakos ve aston villa 15 haftami tamamlamak icin sizler kaldiniz online olursaniz pm atin ltfn

• Zenit 1:2 Benfica

Zorlu Zenit deplasmanından 3 paun aldığımız için mutluyuz
    Rakibimi tebrik ediyorum benden daha iyi oynadı ama şans benden yanaydı bu sefer
  • Olımpıakos beklıyorum bende

• Zenit 1 - 2 Lazio. Zorlu Zenit deplasmanından 3 puan cıkarmasını bildik

• PSV olarak online'ım 1 saatim var gelen olursa yaparız olmadı yarına artık
  • ben yokken arkamdan sallanmış güzel güzel ; anca arkamdan konuşur zaten arkadaş ..
    ister faul yaparım ister 5 kırmızı kart görürüm bu beni bağlar , bundan hoşnut olmayan da oynamaz olur biter..
    kural dışı en ufak bir şey yapmamışım ; cevabı yapıştırmış konunun admini ; tempoyu düşürdü demiş arkadaş.
    dakika 15 1-0 mağlubum 10 kişiyim ; ve tempoyu düşürmüşüm öyle mi ? azıcık mantık ya azıcık...
    hadi diyelim ki düşürdüm ; tempoyu da düşürürüm ayrıca hesap mı vercem ; alırım sürerim topu , çalım atarım karşı kale önünde ..
    ne yapcam yani saf gibi 30 metreden şut çekip topa rakibe mi vercem ..
    8-10 mesajla uzatmam da ben bir şey anlatırken ; söylerim geçerim ..
    diskalifiye olmam gerekiyormuş ,yoksa oyunu bırakırmış .. yaş sınırlaması olsa keşke ; kimlikte ki yaştan bahsetmiyorum !!!

ben PORTO takımını çalıştıran şahıs ..

not : maç bitince adamı tebrik ettik ya bir de ; vay arkadaş ...

edit : ha bir de top kesin gol olacakmış vs vs . kanun mu bu aşırtmalar gol olur diye bir şey mi var .. bu nasıl matematik , ha şaşırmadım tabi bu söyleme . normal*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haskoy3167 -- 13 Mart 2014; 22:12:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

Zenit 1:2 Benfica

Rakibimi tebrik ediyorum benden daha iyi oynadı ama şans benden yanaydı bu sefer

evren hocam seninle maç yaparken bi tarafın mutlaka ayık olması lazım. rahat bi bayern-arsenal maçı yaparız yoksa yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 13 Mart 2014; 22:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

quote:

Orijinalden alıntı: french press

Zenit 1:2 Benfica

evren hocam seninle maç yaparken bi tarafın mutlaka ayık olması lazım. rahat bi bayern-arsenal maçı yaparız yoksa yani.

ben hiç ayık olamıyorum ama ya napıcaz sabah maçı yapmalıyız :drunk
  • oynanmamış maçım var mı yok mu takip edemiyorum fiksturü takip etmek çok göz yoruyor koca koca resimleri kaydırmak falan sıkıntı
    Benfica ile maçı olan varsa buralardayım
  • PSV 0-3 Roma

Yahu bu oyun gerçekten ilginç bir oyun herhalde bi 10 senedir Fifa oynuyorum ilk kez bu oyunda inanılması güç çok garip şeyler oluyor. Bu ilk turnuvamdı ve son turnuvam olucak bu oyuna artık pek tahamülüm kalmadı. Shaktar ve Sevilla ilede yarın oynarız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekostros -- 13 Mart 2014; 23:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

PSV 0-3 Roma

Yahu bu oyun gerçekten ilginç bir oyun herhalde bi 10 senedir Fifa oynuyorum ilk kez bu oyunda inanılması güç çok garip şeyler oluyor. Bu ilk turnuvamdı ve son turnuvam olucak bu oyuna artık pek tahamülüm kalmadı. Shaktar ve Sevilla ilede yarın oynarız

LYON LADA MACIN VAR KARDES YARIN OYNYLIM
  • Aston Villa 1 galatasaray 0

Eline saglik

• quote:

PSV 0-3 Roma

sana katılıyorum oyuna çok iyi konsantre olmak gerekiyor...bazen öyle bir faktör varki kazanacağın maçda farki bile yiyebiliosun artık momentum mudur nedir...anlamadım gitti...bide bazen bağlantıdanmıdır anlamıyorum 2 pas ard arda zor yapıyorum defansdan uzaklaştırdığım top otomatikman rakibe dönüyor...anlamıyorum bu olayı..
  • Bir de özellikle öndeyken oluyor bu olay, olmadık şutlar, kafa vuruşları hop direkte patlıyor. Ps'yi alalı 2 hafta oldu ama çok maçta yaşadım bu olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

PSV 0-3 Roma

sana katılıyorum oyuna çok iyi konsantre olmak gerekiyor...bazen öyle bir faktör varki kazanacağın maçda farki bile yiyebiliosun artık momentum mudur nedir...anlamadım gitti...bide bazen bağlantıdanmıdır anlamıyorum 2 pas ard arda zor yapıyorum defansdan uzaklaştırdığım top otomatikman rakibe dönüyor...anlamıyorum bu olayı..

Geçmiş Fifa'lara göre oyun çok basitleştirildi. İyi ve kötü oyuncu arasında ki farkı kodlamalar ve basitleştirme yoluyla kapatıyor EA tamamen aktif oyuncu sayısını yükseltmek ve FUT modundan elde dilen gelirlerinde düşmemesi amaç. Bu turnuvada ki maçlar için konuşmuyorum genel yorumum bu Yani aslında maç kazanmak için kollektif paslı taktiğe kafa yormaya felan gerek yok çizgide koş 2 ortadan bir gol 30 metreden sırtı dönük L1 üçgenle nokta pas atılıyor pozisyon çıkıyor passing'i 50 olan adam beckham gibi 70 metreden nokta pas atıyor kesinlikle ıska geçmiyor. Atıyorum adamı sahaya gömüyorsun 5-6 tane %100 pozisyonun 3 tanesi direğe vuruyor boş kaleye auta gönderiyor 70 overall kaleci buffon kesiliyor adam %30 top oynama oranı ile 2 şut 2 gol maçı kazanıp gidiyor eline ilk kez kol almış gibi oynuyor ama kazanıyor. Eski Fifa'larda böyle değildi. Neyse yapacak bişey yok oyunun gidişatını hiç beğenmesemde alternatifi yok mecbur oynicaz.

Evet 15.hafta eklenmiş Lyon maçı hocam siz online'dınızda baktım Metal Gear almışsınız rahatsız etmek istemedim ilk gün tadını çıkarın yaparız sonra maçı

• Bu arada bana ulaşamayan arkadaşlardan özür dilerim ya kusura bakmasınlar ben imzama ve anasayfaya psn nickimi yanlış yazmışım..

gerçek nickim imzamda beyler...aykut_1907fb
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

PSV 0-3 Roma

Geçmiş Fifa'lara göre oyun çok basitleştirildi. İyi ve kötü oyuncu arasında ki farkı kodlamalar ve basitleştirme yoluyla kapatıyor EA tamamen aktif oyuncu sayısını yükseltmek ve FUT modundan elde dilen gelirlerinde düşmemesi amaç. Bu turnuvada ki maçlar için konuşmuyorum genel yorumum bu Yani aslında maç kazanmak için kollektif paslı taktiğe kafa yormaya felan gerek yok çizgide koş 2 ortadan bir gol 30 metreden sırtı dönük L1 üçgenle nokta pas atılıyor pozisyon çıkıyor passing'i 50 olan adam beckham gibi 70 metreden nokta pas atıyor kesinlikle ıska geçmiyor. Atıyorum adamı sahaya gömüyorsun 5-6 tane %100 pozisyonun 3 tanesi direğe vuruyor boş kaleye auta gönderiyor 70 overall kaleci buffon kesiliyor adam %30 top oynama oranı ile 2 şut 2 gol maçı kazanıp gidiyor eline ilk kez kol almış gibi oynuyor ama kazanıyor. Eski Fifa'larda böyle değildi. Neyse yapacak bişey yok oyunun gidişatını hiç beğenmesemde alternatifi yok mecbur oynicaz.

Evet 15.hafta eklenmiş Lyon maçı hocam siz online'dınızda baktım Metal Gear almışsınız rahatsız etmek istemedim ilk gün tadını çıkarın yaparız sonra maçı

hocam turnuvalara devam et sen , senin gibi iyi oynayanı az buluyoruz o değilde dediklerine imzamı atarım...bu sene hem fifa hem pes 2si birden kötü fifa 13 de en azından idare ediyoduk...ps4 çıkışıyla beraber farklı birşeyler bekliyorduk o da olmadı , ea zaten bu sene bizi iyice soydu...önümüzdeki sene yeni bir şey icat edecek bakarsın....şaka maka fifada en sevdiğim mod olan 2 vs 2 yi kaldırmışlar....yani evde beraber misafir geldiğinde sabahlara kadar oynardık hiç sıkılmadan...bazen 4 vs 4 yapardık arkadaşlarla...ea bu sene sınıfta kaldı...yapacak bişe yok pes oynamaktansa fifa her zaman iyidir...

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.