Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende buradayım olimpiakos ve aston villaya ulasamiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • supermiş benim de stok sağlam dört gözle rakibimin online olmasını bekliyorum
  • dostum ne zaman musait olursun yapalım maçımızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

dostum ne zaman musait olursun yapalım maçımızı

Pm

• Beyler ajax olarak ds4 sol analog arizali yenisi 2 gun snra gelecek. Bilginnize.

• quote:

daha 9-10 maç yapmış arkadaşlar var bence bunlara bir iltumatom çekip gece 12 ye kadar muhlet verilsin diğer türlü kalan maçlarına 0-0 işlenip yerlerine yedekler alınsın

doğru diyon valla yapacaz bişeyler
  • Lyon , Lazio , Sevilla , Aston Villa ile maçlarım var sanırsam 00.00 dan sonra girip yaparım
  • Yönetimin acil bir karar alması lazım yoksa bu lig yalan olacak
  • quote:

Yönetimin acil bir karar alması lazım yoksa bu lig yalan olacak

kesinlikle katılıyorum tam 1 hafta oldu aston villa ve olimpiakosa hükmen veremedi yönetim YETER!!!
  • Sadece olympiakos ve ajax maclarim kaldi ajax anolog sorunu varmis ama olympiakosa ulasamadim haberiniz olsun sikinti olmasin sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

quote:

kesinlikle katılıyorum tam 1 hafta oldu aston villa ve olimpiakosa hükmen veremedi yönetim YETER!!!

Yönetim duy sesimizi !!!!!!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

quote:

Yönetim duy sesimizi !!!!!!

kalan hafta fikstürlerini bu akşam maçdan sonra yayınlayacağım..bilginize..
  • french press kullanıcısına yanıt
    aston villa li arkadas bende her aksam online gözüküyo....olimpiyakos lu arkadasda bir kac gündür ortalikta yok..kendisi hükmen 3-0 maglup sayilacaktir...geriye kalan maclari tamamlamaya calisalim arkadaslar..macdan sonra bu aksam yeni fikstürleri yayinlayacagim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 18 Mart 2014; 16:31:01 >
  • PSV SAHIBI ARKDAS KIMSE ONLINEM AZ SONRA SHALKE MACIMIDA YAPCAM BI PSV KALIYO ONDAN S ES SEDA YOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre343434

PSV SAHIBI ARKDAS KIMSE ONLINEM AZ SONRA SHALKE MACIMIDA YAPCAM BI PSV KALIYO ONDAN S ES SEDA YOK

Geliyorum
  • quote:

PSV SAHIBI ARKDAS KIMSE ONLINEM AZ SONRA SHALKE MACIMIDA YAPCAM BI PSV KALIYO ONDAN S ES SEDA YOK

Sen düştükten sonra 10-15 dk kadar bekledim gelmeyince kapadım yemeğe bekleniyordum çünkü dışarı çıkmam lazım. Akşam GS maçından önce veya sonra zaman bulursam konudan haber veririm yaparız sorun değil bugün yarın yaparız mutlaka
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

quote:

Sen düştükten sonra 10-15 dk kadar bekledim gelmeyince kapadım yemeğe bekleniyordum çünkü dışarı çıkmam lazım. Akşam GS maçından önce veya sonra zaman bulursam konudan haber veririm yaparız sorun değil bugün yarın yaparız mutlaka

tamam olimpiyakoslu arkadas burdaymis...olimpiyakosla maci olanlar bu aksam macdan sonra online olabilir...yapmaya calisin lutfen bir an once bitirelimde kalan haftalara gecelim beyler...schalke hocam bu aksam macdan sonra online olurmuusnuz acaba?

• quote:

quote:

DOSTUM ELKTRIKLER GITDI KUSURA BAKMA YAPARIZ TAMAM
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

quote:

tamam olimpiyakoslu arkadas burdaymis...olimpiyakosla maci olanlar bu aksam macdan sonra online olabilir...yapmaya calisin lutfen bir an once bitirelimde kalan haftalara gecelim beyler...schalke hocam bu aksam macdan sonra online olurmuusnuz acaba?

AYKUT SHALCE SUAN ONLINE GORNUYO BENDE

• zenitle maçı olan alıntılasın
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.