Şimdi Ara

FIFA 14 PS4 DONANIM FORUM LIGI + TAKIMLAR+MAç SONUçLARI +FIKSTüR (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
682
Cevap
3
Favori
9.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

shalce 2-2 lyon
  • ben monaco olarak hep online ım ama hiçbi rakibim yok 11 maçta kaldım

aykut bu arada geşmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutovic1217

quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

quote:

Yönetimin acil bir karar alması lazım yoksa bu lig yalan olacak

kesinlikle katılıyorum tam 1 hafta oldu aston villa ve olimpiakosa hükmen veremedi yönetim YETER!!!

Yönetim duy sesimizi !!!!!!

kalan hafta fikstürlerini bu akşam maçdan sonra yayınlayacağım..bilginize..

fikstür NEREDE ?

• 16.hafta fikstürleri yayınlanmıştır....

puan durumu güncel

lazio 2-1 schallke

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 19 Mart 2014; 16:30:25 >
  • 16 ve 17.hafta fikstürleri yayınlanmıştır...psv li arkadaşla konuştum işleri yoğunlaşmış onun yerine başka birisini alacağım bu akşam ... dolayısıyla 15. haftaya kadar psv yle maçı olan takımlar hükmen galip sayılacak...aston villa genelde akşamları saat 22.30 civarı hep online oluyor arkadaşlar bende açık kendisi...eğer denk gelemiyorsanız aranızda anlaşın belirli bir saatde maçları yapmak için...şimdi ona hükmen versem , adam ben hep online ım diyecek...dolayısıyla aranızda haberleşmeye çalışın...olimpiyakos lu arkadaşada mesaj attım haber bekliyorum kendisinden bu akşam ondanda haber alamazsam yine aynı şekilde maçları hükmen mağlup sayılacak ve yerine başka birisi alınacaktır...18.ci 19.cu hafta fikstürlerinide bu akşam döndüğümde yayınlarım...saygılar..
  • yav ilk sayfa 2 saatte açılıyor. bu kadar büyük fikstüre ne gerek var. sayfa ayarlarıyla da uğraşmak istemiyorum her defasında. üstelik açılış hızına etkisi de olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 19 Mart 2014; 18:05:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greatness Awaits

yav ilk sayfa 2 saatte açılıyor. bu kadar büyük fikstüre ne gerek var. sayfa ayarlarıyla da uğraşmak istemiyorum her defasında. üstelik açılış hızına etkisi de olmuyor.

düzeltirim akşam eve gidince
  • zenitle maçı olan alıntılasın
  • aykutovic1217 kullanıcısına yanıt
    neden hükmen veriyorsun ki yerine geçecek olan kişi yapsın eksik maçlarını
  • fantastiko nikli sevillalı arkadaş da değişmiş sanırım. adamla maç yapmaya çalışıyorum deminden beri ligden ayrılmış meğersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evren377 -- 19 Mart 2014; 20:12:37 >
  • quote:

fantastiko nikli sevillalı arkadaş da değişmiş sanırım. adamla maç yapmaya çalışıyorum deminden beri ligden ayrılmış meğersem

nolcak bu ligin hali hafız
  • Napoli:5 Aston villa:2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ajax 2 gs 2
  • quote:

fantastiko nikli sevillalı arkadaş da değişmiş sanırım. adamla maç yapmaya çalışıyorum deminden beri ligden ayrılmış meğersem

sevilla yı oynayan arkadaş akropolises psn nickli arkadaş ekleyin lütfen.
  • lig hiç iyi yönetilmiyor.ben çekiliyorum.
  • quote:

lig hiç iyi yönetilmiyor.ben çekiliyorum.

ne oldu hayırdır kardes
  • quote:

haklısın dostum yoneticiler kendi liglerini umursamayıp başka liglerde geziniyorlar
  • quote:

quote:

haklısın dostum yoneticiler kendi liglerini umursamayıp başka liglerde geziniyorlar

bende katılıyorum 2 arkadaşa başka turnuvalara katılan hiç bir yöneticinin artık turnuvalarına katılmıcam. her yönden zayıf kaldınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparagas39

quote:

quote:

bende katılıyorum 2 arkadaşa başka turnuvalara katılan hiç bir yöneticinin artık turnuvalarına katılmıcam. her yönden zayıf kaldınız

Alıntıları Göster
    ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutovic1217 -- 21 Mart 2014; 11:23:26 >

• Arkadaslar bu lig bitti mi devam ediyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.