Şimdi Ara

FIFA 14 Script

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişinin FIFA 13'ü silme nedenlerinden biri script acaba 14'te olur mu dersiniz? Çünkü bu olay oyunun tüm güzel yanlarını alıp götürüyor. Script'i özetlemek gerekirse oyun içinde ne yaparsanız yapın isterseniz kaleye set çekin ama o golü yiyeceksiniz. Oyunu geçenlerde dayanamayıp yine yükledim career oynamaya başladım(Legendary-world class modda) 1 haftadır 45 ve 90. dakikada yediğim goller çin seddine yol olur. Olayın amacını da anlamış değilim. Aklımda kalan bazı olaylar;

- dk 90 saçma bi hava topu geliyor hummels ile kafayla istediğim yere atacakken pas kısa düşüyor sonuç gol
    - dk 45 haliyle yine atak yiyoruz gelen topu uzaklaştıracakken ayağından aşıyor sonuç gol
    - dk 90 bi farkla öndeyim yerden yavaş bi şut buffon sektiriyor eyv ama sektirene kadar markaj yapan defans birden geri çekiliyor sonuç gol
    - dk 90 korneri ben kazanıyorum dönen topta defansif oynamama rağmen müdahale edecek adamlar sağ ve sol kanatlara çekilince haliyle yetişemiyorum sonuç yine gol
    özellikle son dakika rakip korner kazandıysa o maçı kazanmayı aklınızda çıkarın.

bu saydığım örnekleri yüzlerce çoğaltabilirim. Ne yazık ki pes 13'ün berbat olması sebebiyle el mahkum oynuyoruz. Umudumuz önümüzdeki ay çıkacak oyunlar. Sizin fikirlerinizi de merak ettim script konusunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 6 Eylül 2013; 15:35:21 >

• Ben bu tür olaylara inanmam çünkü aynısı gerçek dünyadada var şöle bi laf vardır.Futbolu gününde olan kazanır siz naparsanız yapın neyi tartışırsanız tartışın top sizi sevmezse işiniz zordur yani yok momentummuş yok scriptmiş hikaye hepsi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Çesut Mevik- -- 6 Eylül 2013; 16:09:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutcanto

Ben bu tür olaylara inanmam çünkü aynısı gerçek dünyadada var şöle bi laf vardır.Futbolu gününde olan kazanır siz naparsanız yapın neyi tartışırsanız tartışın top sizi sevmezse işiniz zordur yani yok momentummuş yok scriptmiş hikaye hepsi.

yok hocam gerçek. fifa 09'dan beri toplasanız 5000den fazla online maç yapmışımdır fakat fifa 13'te momentum tavan yaptı ve oynamayı bıraktım, 5-6 aydır oynamıyorum.. Umarım fifa 14'te yoktur yoksa yine oynamam
  • quote:

Ben bu tür olaylara inanmam çünkü aynısı gerçek dünyadada var şöle bi laf vardır.Futbolu gününde olan kazanır siz naparsanız yapın neyi tartışırsanız tartışın top sizi sevmezse işiniz zordur yani yok momentummuş yok scriptmiş hikaye hepsi.

mahalle maçından değil mühendisler tarafından yazılmış bir oyundan bahsediyoruz. bu oyunun kaderini belirlemek tamamen onların elinde. dikkat çekmek istediğim konu script olayının abartılması oyunu gölgelemesi. senin kavrayabileceğini sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavel nedved -- 10 Eylül 2013; 0:15:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel nedved

quote:

hocam mahalle maçından değil mühendisler tarafından yazılmış bir oyundan bahsediyoruz. bu oyunun kaderini belirlemek tamamen onların elinde. dikkat çekmek istediğim konu script olayının abartılması oyunu gölgelemesi

ok

• fifa 14'te de script devam ediyor arkadaşlar
  • Fifa 14te yok bundan eminim
  • 14'te de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pavel nedved

Çoğu kişinin FIFA 13'ü silme nedenlerinden biri script acaba 14'te olur mu dersiniz? Çünkü bu olay oyunun tüm güzel yanlarını alıp götürüyor. Script'i özetlemek gerekirse oyun içinde ne yaparsanız yapın isterseniz kaleye set çekin ama o golü yiyeceksiniz. Oyunu geçenlerde dayanamayıp yine yükledim career oynamaya başladım(Legendary-world class modda) 1 haftadır 45 ve 90. dakikada yediğim goller çin seddine yol olur. Olayın amacını da anlamış değilim. Aklımda kalan bazı olaylar;

- dk 90 saçma bi hava topu geliyor hummels ile kafayla istediğim yere atacakken pas kısa düşüyor sonuç gol
    - dk 45 haliyle yine atak yiyoruz gelen topu uzaklaştıracakken ayağından aşıyor sonuç gol
    - dk 90 bi farkla öndeyim yerden yavaş bi şut buffon sektiriyor eyv ama sektirene kadar markaj yapan defans birden geri çekiliyor sonuç gol
    - dk 90 korneri ben kazanıyorum dönen topta defansif oynamama rağmen müdahale edecek adamlar sağ ve sol kanatlara çekilince haliyle yetişemiyorum sonuç yine gol
    özellikle son dakika rakip korner kazandıysa o maçı kazanmayı aklınızda çıkarın.

bu saydığım örnekleri yüzlerce çoğaltabilirim. Ne yazık ki pes 13'ün berbat olması sebebiyle el mahkum oynuyoruz. Umudumuz önümüzdeki ay çıkacak oyunlar. Sizin fikirlerinizi de merak ettim script konusunda

EA mahvetti bizi. Dün üst üste 2 maçom 90+3 de yenen 2 golle berabere bitti. Adamlar gol yemesine rağmen full defans oynuyordu. Senaryo aynı orta kafa gol. Giovinco kafa topunda Danteyi yerlere serip kafa vuruyor. Benim bu sene umudum yok. Fifa12>fifa13>fifa14 git gide kötüleşen bir seri. Fifa 14 yerine fifa 13 oynamaya devam edeceğiz.

• insanlar sinirden çıldırsın sonucunda gold paket alsın diye yapıyorlardır kesin. EA nın olduğu yerde para için her halt olur.
  • Hava topları kadar saçma bişey yok maçı iyi götürüyorsun aha hava topu batırıyor adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat birsey bu verdigim paralar haram olsun bi macta ne kadar iyi oynarsan oyna yenemiyorsun oyin mu bizle oynuyor biz mi oyunla

benim sutum 15 tehlikeli 12 bunu 3 tanesi direkten 2 si karsi karsiya golum yok

karsimdaki 3 sut 3 gol 3 golde hepsrli kafayla

fifa14 rezalet otesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.