Şimdi Ara

FIFA 14'ün mobil versiyonu Appstore'daki yerini aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
3
Favori
4.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• FIFA 14'ün mobil versiyonu Appstore'daki yerini aldı

PC ve konsol sürümleri bu ay içerisinde yayınlanacak olan FIFA 14'ün mobil versiyonu nihayet kendini gösterdi.

Ücretsiz olarak Appstore üzerinden indirilebilen yapım, 1.16GB'lık bir indirme boyutuna sahip. FIFA 14'ün mobil versiyonu her ne kadar "Free to Play" olarak lanse edilmiş olsa da, Real Racing 3'teki gibi bir yapı karşımıza çıkmıyor. Bunun yerine kickoff, tournament ve manager gibi ekstra modlar 5.99$ karşılığında mobil oyuncuların beğenisine sunuluyor.

Diğer oyuncularla çevrimiçi maçlar yapılmasına da imkan veren oyunun en çok dikkat çeken yanı ise, yeni kontrol şeması oluyor. Bu yeni kontrol şeması dokunmatik ekranlarda rahatlıkla gerçekleştirilebilen tıkla ve kaydır gibi hareketleri temel alıyor. Sanal butonlardan oluşan eski kontrol şemasına ise, ayarlar menüsü altında erişilebiliyor.

Toplamda 33 lig, 34 stadyum, 600'den fazla lisanslı takım ve 16.000'den fazla oyuncunun yer aldığı oyunda 11 farklı dil desteği bulunuyor. Dil seçenekleri arasında maalesef Türkçe yer almıyor.

iOS 5 veya sonrası yazılıma sahip olan iPhone 4, iPad 2, beşinci nesil iPod touch ve üzeri cihazları destekleyen yapımın 1.35 GB'lık boş alana ihtiyaç duyduğunu da belirtelim. FIFA 14'ün mobil versiyonuna aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz.

• fifa 2013 e 10 küsür lira vermiş biri olarak bunu ücretsiz görünce içim bi değişik oldu :D indirmeye başladım, umarım yine iphone'u kumanda yapıp ipad'te oynamak vardır.

• Kısaca demosu bedava ...
  • Hangi appstoreden indirilebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni zellanda dan indiriyorum

• Kısaca demosu bedava diyen arkadaşa artı oy verdim, hemen biri eksi oy vermiş, ne fanboylar var, yani oyunun tüm özelliklerine erişemediğin ücretsiz sürümlerine demo denir genelde, arkadaş güzel bir tespit yapmış. Hala 2 butonlu fifa oynanıyor dokunmatik ekranda, cihazın donanımı ne kadar güçlü olursa olsun böyle oyunların çıkması ve bunlarla övünülmesi gülünç, tablet gibi aletlere casual oyunlar platform oyunları falan daha çok yakışıyor, tabletlerde kendilerini kasa kasa fps oynamaya çalışanları anlamıyorum o kadar güzel yaratıcı casual oyunlar varken, hardcore oyunların oynanacağı platformlar farklı zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 17 Eylül 2013; 21:09:48 >
  • EA hala en sevilmeyen firmasın devam et ve androide çıkarma

• Yine androide yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "her ne kadar Free to Play olarak lanse edilmiş olsa da, oynadığınız her maç için belirli bir ücret ödemeniz gerekmiyor. " ... free2play zaten ücretsiz demek ? nasıl bi cümle olmuş bu ? ödemeniz gerekiyo dese anlıycam da GEREKMİYOR denmiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: aytaccgl

fifa 2013 e 10 küsür lira vermiş biri olarak bunu ücretsiz görünce içim bi değişik oldu :D indirmeye başladım, umarım yine iphone'u kumanda yapıp ipad'te oynamak vardır.

onu nasıl yapıyoruz ?
  • IPHONE

• Android Nerde
  • firma altın dışkı ödülünün hakkını veriyor.

• Android?

• App store Türkiye'de yok.

• Başta beni esir eden reklam yüzünden soğudum sevdiğim bu forumdan.Nedir başlardaki reklam, resmen esir aldı beni. Lütfen bir çözüm bulun buna artık !

• Androidliler bu senede elizabeth sanırım

• Şu oyunlara free to play deme cahilliğinden vazgeçip pay to play diyin artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

Başta beni esir eden reklam yüzünden soğudum sevdiğim bu forumdan.Nedir başlardaki reklam, resmen esir aldı beni. Lütfen bir çözüm bulun buna artık !

adbl0ck kur keyfine bak
  • jailbreak karşı önlem almış sanırım oyunu parayla yapsaydı daha az kazanırdı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.