Şimdi Ara

FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
3
Favori
15.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: team1907

quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

15 gb civarı yükleme yapacak oyun.

Ben zaten preload yapmistim oyunu.Millet tek seferde acti girdi ben yine cenabetligimi konusturdum.

Ayni durumdayim kil oldum sabah % 60 ready to start diyordu aksama bakicaz artik..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar suan 6 saatlik oynama hakkim var. suan oyuna girip 1 saat oynayip kapasam, kalan 5 saatimi sonra kullanabilir miyim? Yoksa tek seferlik mi giris sansim var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan adamlar daha oyun başlamadan paketten ronaldo çıkartmış bizde 1 ay oynarız baki mercimeki alırız
  • ahahahahahha sesli güldüm Baki Mercimek ne adamdı ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben daha ne isteyebilirim ki
     FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu-
  • sinancagri kullanıcısına yanıt
    Home visitor kısmı hala aynı

• Death Note kullanıcısına yanıt
    Baki Mercimek Legends mış ne diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

Ben daha ne isteyebilirim ki
     FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu-

Türk stadı var mı hiç oyunda ? Galatasaray Fenerbahçe maçının atmosferi nasıl. Yeni tezahüratlar vs. var mı ?

• oyunda menejerlik yada kariyer modu var mı?
  • Zyprox Z kullanıcısına yanıt
    Girdiğin an 6 saatlik süre başlıyor,kapattın 6 saat gecti hakkın bitiyor :((

BJK-FB macı yaptım.Harika ya atmosfer stad muazzam.

Birde menu müzikleri harika .

• gokhanext kullanıcısına yanıt
    Türkçe tezahuratlar var mı hocam?FIFA 10 WC'deki tezahuratlar geldi bi an aklıma;)

• evet türkce tezahuratlar var.
  • ulwi U kullanıcısına yanıt
    İyiymiş tek eksik stadlar o zaman.

• FIFA 15'nin trailer ve environmental effectlerini gayet begendim. Demo'yu oynadim ama oyunu almak ya da almamak konusunda kararsizin, sizce 70 bucks verip almaya deger mi ?
  • Besiktasımsın bizim canımız,siyahla beyaz akar kanımız ,seviyoruz seni ..... :)) Old Trafford da ;))

Demba BA ile şov yapıyorum.SOSA da var :)

• Ben oynayamadım ama gördüm. Galatasaray'ın TT Arenası olmasada ona çok benzeyen bir stad koymuşlar. Kareografi de var 3 boyutlu olmasada Şu 23 eylül gelsin ilk iş Cimbomla kariyer mod yapmak olacak.
  • Uff nasıl canım çekti şimdi anlatamam.

• Premier lige daha cok onem vermişler.Skorbord ,oyuncu bilgi temaları tamamen gercek lig ile aynı.Sanki premier lig macı gercekten baslıyor havası var.mac esnasında diğer liglerden daha cok bilgilerin :futbolcunun kac metre kostugu ,topa sahip oldugu,verdiği toplam pas ,şut asist sayısı,spikerin örneğin chelsea deki drogba nın galatasardaki performansı nı yaklasık 1 dk kadar anlattı ve şunanki durumuna da degerlendirdi önerilerde bulundu.

La liga da bu kadar detay olmadı.Sanırım bu sene Premier lige ayrı bir extra özeni var EA in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 19 Eylül 2014; 21:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanext

Premier lige daha cok onem vermişler.Skorbord ,oyuncu bilgi temaları tamamen gercek lig ile aynı.Sanki premier lig macı gercekten baslıyor havası var.mac esnasında diğer liglerden daha cok bilgilerin :futbolcunun kac metre kostugu ,topa sahip oldugu,verdiği toplam pas ,şut asist sayısı,spikerin örneğin chelsea deki drogba nın galatasardaki performansı nı yaklasık 1 dk kadar anlattı ve şunanki durumuna da degerlendirdi önerilerde bulundu.

La liga da bu kadar detay olmadı.Sanırım bu sene Premier lige ayrı bir extra özeni var EA in.

Premier lige hep önem veriyorlardı bu sene daha fazla o doğru drogba yı görünce benimde aklıma geldi demoda chelsea barça yapıyorum spiker drograbanın 2-2 lik maçta unutulmaz golünü anlatıyordu sanki drogbaya ağırlık vermişler 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beles -- 19 Eylül 2014; 21:38:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yav arkadaşlar millet bi web app'a nasıl giriyor ? 2 gündür 5000 kere denedim hep sorun var diyor
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.