Şimdi Ara

FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
3
Favori
15.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: quatroxx

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

FIFA 15'nin trailer ve environmental effectlerini gayet begendim. Demo'yu oynadim ama oyunu almak ya da almamak konusunda kararsizin, sizce 70 bucks verip almaya deger mi ?

70 bucks kac dolar ediyor hesaplayıp ona göre söyleyelim

bucks zaten dolar demek.

Dostum bende biliyorum dolar olduğunu ama birkaç mesajından dikkatimi çekti neden türkçe yazmıyorsun?

• kardeşim kusura bakma , o denli moralim bozulmuş demek ki... inşallah düzeltirler bu sorunu ...
  • FIFA 15 LONGSHOT GLITCH TUTORIAL

http://www.youtube.com/watch?v=BSwZWsFUSlk

http://www.youtube.com/watch?v=PJopwBV0IMY

şutlar çok bombeli gidiyor ve kaleciler çok önde. Gücü 65 olan adamla bile bodaslama öylesine vurduğunuzda doksana atabiliyorsunuz.

canım çok sıkıldı bu duruma ,inşallah ilk update ile düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinancagri -- 21 Eylül 2014; 16:35:58 >

• xbox 360 versiyonu nasil olmus

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

FIFA 15 LONGSHOT GLITCH TUTORIAL

şutlar çok bombeli gidiyor ve kaleciler çok önde. Gücü 65 olan adamla bile bodaslama öylesine vurduğunuzda doksana atabiliyorsunuz.

Iste dun boyle bol bol gol yerim onlinede..ilk defa bi fifa aldim pisman etti.heralde kotu motu ama pese devam diyecrgiz:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Demo muthisti ama tam surum bende buyuk hayal kirikligi yaratti.

Fifa 14 oncesi tum eksiklerine ragmen pes oynamamin tek nedeni pesteki gercekci his veren top fizigine gore fifadaki zevksiz, hissiz top fizigiydi.

Simdi ne hakla hizmet yaptilirsa fifa 14teki mukemmel seviyedeki top fiziginden tekrar fifa 14 oncesine geri donmusler. balonmu futbol topumu belli degil, hic keyif vermiyor oynarken. fifa 14e devam, eger bir guncelleme gelmezse.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lakzo

Demo muthisti ama tam surum bende buyuk hayal kirikligi yaratti.

Fifa 14 oncesi tum eksiklerine ragmen pes oynamamin tek nedeni pesteki gercekci his veren top fizigine gore fifadaki zevksiz, hissiz top fizigiydi.

Simdi ne hakla hizmet yaptilirsa fifa 14teki mukemmel seviyedeki top fiziginden tekrar fifa 14 oncesine geri donmusler. balonmu futbol topumu belli degil, hic keyif vermiyor oynarken. fifa 14e devam, eger bir guncelleme gelmezse.

Fifa 14 teki muthis top fizigi mi ?

Saka heralde.

• Yok kardes ciddi. Sut cektigimde plase olsun asirtma olsun bodozlama olsun ne yaptiysam onu hissediyprdum keza paslarda oyleydi, fifalar icinde acik ara en iyisidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • web fut'a girebilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Maximus

aylık uyelik 5 dollars yıllık uyelik sadece 30 dollars.

ea access sadece 6 saat oynamak için değil bedava oynanabilen oyunlardan haberin yok galiba;fifa 14 nfs rivals battlefield 4
    üstelik ea access uyeleri dijital oyunlar için yüzde 10 indirim kazanıyorlar.

Uzun lafın kısası;bu servis için aylık 5 dolar hiçbişey.

Sonradan çözdüm üstad doğru aldım bende hemen , Türkiye storedan aldım yıllık 65TL.
  • 6 saat bitince keşke maçın bitmesini bekleyip oyundan atsaydı, üst üstte yenilmezlik rekorumu Ea access elimden aldı, maç sırasında ben öndeyken oyunu kapatıp süreniz doldu yazısı çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

FIFA 15 LONGSHOT GLITCH TUTORIAL

manuel oynayin caniniz sIkILmaz.

• sinancagri kullanıcısına yanıt
    Düzeltirler diye çok heveslenmiştim bende. Bu halde Online oynanmaz bu oyun. Maçlar minimum 6 gol ile biter herhalde.
  • Oyunda defans yapamiyorsun.Cok kolay çalım atilabiliyor perdelemenin etkisi kalkmış gibi birsey birde bu plase şutları cok zorlastirmislar.benim icin şimdilik hüsran oldu 14 den sonra bakalım düzelecek mi

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt
    Defans yapmak için oyuncuyu koşturmayıp rakibin üzerinize gelmesini bekleyin. Doğru bir anda tackle ( alternative tuş seçeneğinde normal tuş seçeneklerinde ) ile topu kazanabilirsiniz. Savunma yapmak gerçekten zor ancak alışana kadar bu taktik işinizi görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: umile

Defans yapmak için oyuncuyu koşturmayıp rakibin üzerinize gelmesini bekleyin. Doğru bir anda tackle ( alternative tuş seçeneğinde normal tuş seçeneklerinde ) ile topu kazanabilirsiniz. Savunma yapmak gerçekten zor ancak alışana kadar bu taktik işinizi görür

Eyvallah dostum bunu biliyorum ama daha dikkatli denetim diğer maçta. 14 de ıyi defans yaparken burda sacma sacma goller yemem sınırını bozdu :)

• eakarvardar E kullanıcısına yanıt
    O goller bu sene çok saç baş yoldurtacak cinsten. Fifa'nın her sene şu basit gol atma olayı olmasa dört dörtlük bir oyun olucak ama ; bir sene son çizgiye inip orta açıp gol atarken bu senede defans yapmak zor olduğu için çok kolay bir şekilde boşa çıkan oyuncunun uzaktan plasesi ile gol yiyeceğiz gibi gözüküyor
  • Yarin ultimate edition elimde olacak xbox360 icin. Isteyenler eklesin Uralc92

• Trial bitti ve oyunu oynarken direk kesti. Oyunu Pre Order yapmak zorunda 62 bucks(tax ile birlikte) odedim EA Acess ile 10 percent discount oldu.
  • oyunun yanında verilen kodu demonun yanına kurdu. demoyu silince 2side siilindi tekrar kurmak için hepsini yükletiyor. bu kodu nasıl fifa 2015 e kurduracam gidiyor demonun yanına yüklüyor?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.