Şimdi Ara

FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
3
Favori
15.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun avrupa serverlarında sadece biz oynuyoruz sanırım..UT'de ilk maçımda forumdan birisi çıktı karşıma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Oyunun avrupa serverlarında sadece biz oynuyoruz sanırım..UT'de ilk maçımda forumdan birisi çıktı karşıma..

Hangisi sendin ?
    Fenerbahçe mi :))
    Vereydin 3 puanı iyiydi :)

Lagtan oynanmiyor. Bu sorun bi bende yok sanirim..
    Birde 30 dk dır rakip bulamıyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    Fenerbahce bendim..Ba'nın formda olduğu bi zamana rastgeldin seni kendi silahınla vurdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

quote:

Orijinalden alıntı: umile

Millet çatır çatır Achievement açarken beklemekde çok acı

@nec85 @umile

Yapacak bir şey yok :) bekleyeceğiz... hem merak etme hocam onlar daha division 7-6 lara gelene kadar biz 2*3 günde division 1 'e çıkarız :)

uzun zamandır lig yapmıyordum bu sene süper lig yaparım yavaş yavaş..

beyler india dan aldim ben actim suanda oynuyorum bir deneyin bence hemen!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nec85 kullanıcısına yanıt
    Ben giremiyorum. Size özel bir şey sanırım oyunu kapatmayın bence
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Yahu vurduğunu gol olsun derler bizde.. Seninkide o hesap oldu :)

Rakip bulamıyorum.. Single oynuyoum su AB

• FIFA 15 bayagi iyi, eger oynamak istiyorsaniz ekleyebilirsiniz beni de tabiki. Jonathan Good27 gamertag'im
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    ea access var ve daha 6 saatlik süreyi kullanmadiysaniz belki onun ile oynuyorsunuzdur.
  • Yoo 6 saati coktan bitirdim valla pazar gunu bitti hatta dun giremedim daha cikmadi falan dedi bugun actim cat diye acildi 4 5 mac yapip kapadim bilemiyorum bana has mi sadece india dan aldim ve suanda usa hesabimdayim..

• quote:

Orijinalden alıntı: slayerfan34

Fenerbahce olacakti Tr ligi olacakti 360 versiyonundada varmi bunlarin hepsi?

Aynen Fenerbahçe'de TSL'de 360 versiyonunda bulunuyor. Sadece Ziraat Türkiye Kupası oyunda bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: nec85

Yoo 6 saati coktan bitirdim valla pazar gunu bitti hatta dun giremedim daha cikmadi falan dedi bugun actim cat diye acildi 4 5 mac yapip kapadim bilemiyorum bana has mi sadece india dan aldim ve suanda usa hesabimdayim..

Bende india dan aldim suan usa hesaptayim denedim simdi ama acilmadi :( sizin oyunda ultimate team edition mu ?

• Beyler bu sene oyun turkce cikmicakmiydi benmi yanlis hatirliyorum..??

Birde oyunu india store dan aldim ama oyunu indirmeme rahmen US store hala ucret cikiyor karsima.. sanirim bende trial indirdin simdi oyun ciktiginda resmi olarak bir dahami oyunun full versiyonumu indiricem yoksa otamatik full surum olucakmi...?

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Beyler bu sene oyun turkce cikmicakmiydi benmi yanlis hatirliyorum..??

Birde oyunu india store dan aldim ama oyunu indirmeme rahmen US store hala ucret cikiyor karsima.. sanirim bende trial indirdin simdi oyun ciktiginda resmi olarak bir dahami oyunun full versiyonumu indiricem yoksa otamatik full surum olucakmi...?

Direk olarak full surumden devam ediyor. Ben match yaparken beni oyundan atti tiral bitti diye, sonra kaldigim yerden basladim
  • Evet ultimate edition var bir gariplik ama anlamadim valla

• trial haricinde nasıl oynuyorsunuz şu anda yoksa konuşulanlar hep trial için mi?

US de çıktı oyun ama ben o mağazada olmama rağmen oynayamıyorum. Fikri olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Beyler bu sene oyun turkce cikmicakmiydi benmi yanlis hatirliyorum..??

Direk olarak full surumden devam ediyor. Ben match yaparken beni oyundan atti tiral bitti diye, sonra kaldigim yerden basladim

Eyvallah hocam peki oyun turkce olmicakmiydi baktim goremedim bolgeye ozelmi turkce acaba...??

• İndia store dan almistim fifa acildi suan

• team1907 T kullanıcısına yanıt
    Bende de açıldı
  • Bendede acildi oyun bjk da sosa yok nedense:(((

• EA server'a bağlanamayan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.