Şimdi Ara

FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
3
Favori
15.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece 3'e kadar beklemem gerekiyormus Xbox Store'da acilmasi icin. Artik yarina kaldi
  • Oyun aktif oldu mu ?
  • An itibari ile aktif olmuş olması lazım. Eskiden pre purchased dan girdiğimizde 9/23/2014 tarihi yazardı şuan bende oyunu almış olmama rağmen 59.99$ yazıyor. Anlam veremedim bu işe.

Edir : Store u tekrar İndia store a dönüştürünce 26/9/2014 oldu. US store dan almadığımız için sanırım bize 3 gün sonra aktif olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FunYouFools -- 23 Eylül 2014; 10:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umile

An itibari ile aktif olmuş olması lazım. Eskiden pre purchased dan girdiğimizde 9/23/2014 tarihi yazardı şuan bende oyunu almış olmama rağmen 59.99$ yazıyor. Anlam veremedim bu işe.

Edir : Store u tekrar İndia store a dönüştürünce 26/9/2014 oldu. US store dan almadığımız için sanırım bize 3 gün sonra aktif olucak

evet , biz 26'ında oynamaya başlayacağız :) artık biraz daha sabredeceğiz
  • Hadi yaw neyse iyi fiyata aldik ses cikarmiyorum :D Hafta sonu takiliriz o zaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olsun india store a.Gec acilacagini bilsem 30-40 fazla verip usa dan alirdim ne isim var bu kekolarin marketinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hindistan aldim ve cihaza kurdum. UT version degil ama 15 FUT Pack diye bir icerikle geldi. 9-10Mb bir sey. Bu nedir, yükle dersem kk'den para cekerler mi?
  • Amerika hesabından oyunu indirenler oynamaya başladılar.
  • Bundle ile alanlardan oyuna girebilen var mı?
  • Evet bundle ile aldım ve oynuyorum. Arkadaşlar ilk görüşlerim çok olumlu. Demoda kolay olan plaseler zorlaşmış. Her vurduğunuz cuk diye girmiyor ağlara. Şu ana kadar Sinan hocamın bahsettiği gibi uzaktan kolay gol atma olayı da olmadı. Demo'daki halinden daha iyi bir oyun oynuyorum şuan.
  • Beyler bende india store dan fifa 15 UT aldim indirmeye basladi bende iptal ettim indirmeyi tekrar US store a gecip indiriyim dedim karsima gene ucret cikti oyunu illa satin aldigimiz store danmi indir memiz gerek..???

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Evet bundle ile aldım ve oynuyorum. Arkadaşlar ilk görüşlerim çok olumlu. Demoda kolay olan plaseler zorlaşmış. Her vurduğunuz cuk diye girmiyor ağlara. Şu ana kadar Sinan hocamın bahsettiği gibi uzaktan kolay gol atma olayı da olmadı. Demo'daki halinden daha iyi bir oyun oynuyorum şuan.

valla kardeşim sadece benim dediğim bir şey değildi . Youtube'da millet videolar açtı, ea sports'a bende dahil bir çok kişi mail attı, forumlarında belirttik .
    Bu konuda sadece ben rahatsız değildim. Demo'da plase gol olması uzaktan vurmak göze batmıyordu çünkü top fiziği çok güzeldi. Trial versiyonda top fiziği gerçekten rezaletti.

eğer oyunu oynuyorsan senden ricam santra vuruşu yapıldığında dönüp kaleye direk vurur musun ? kalenin üstünden mi gidecek yoksa tsubasanın kartal vuruşu gibi direk kaleye mi gidecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinancagri -- 23 Eylül 2014; 17:41:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sinancagri

quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Evet bundle ile aldım ve oynuyorum. Arkadaşlar ilk görüşlerim çok olumlu. Demoda kolay olan plaseler zorlaşmış. Her vurduğunuz cuk diye girmiyor ağlara. Şu ana kadar Sinan hocamın bahsettiği gibi uzaktan kolay gol atma olayı da olmadı. Demo'daki halinden daha iyi bir oyun oynuyorum şuan.

valla kardeşim sadece benim dediğim bir şey değildi . Youtube'da millet videolar açtı, ea sports'a bende dahil bir çok kişi mail attı, forumlarında belirttik .
    Bu konuda sadece ben rahatsız değildim. Demo'da plase gol olması uzaktan vurmak göze batmıyordu çünkü top fiziği çok güzeldi. Trial versiyonda top fiziği gerçekten rezaletti.

eğer oyunu oynuyorsan senden ricam santra vuruşu yapıldığında dönüp kaleye direk vurur musun ? kalenin üstünden mi gidecek yoksa tsubasanın kartal vuruşu gibi direk kaleye mi gidecek.

Bende biliyorum youtube'da videoları gördüm. Böyle bir problemi vardı yok demiyorum. Fakat bu oynadığım trial versiyonundan farklı mı yada bana mı denk gelmedi 8-10 maç yapmışımdır. Uzaktan şutlar deniyorum. Çoğu farklı şekilde dışarı çıktı. Bir tek uzaktan golüm Dzemaili'yle attım ve paylaştım görebilirsiniz. Orta sahadan filan değildi gol olabilecek bir uzaklıktaydı. Yani henüz abartılı gollerle karşılaşamadım. Yani demek istediğim trial versiyona göre bu sorun giderilmiş veya bana denk gelmedi. Dediğim gibi çok şut denedim ve plaseler denedim. Uzaktan çektiğim şutlar farklı şekilde auta gidiyor ve plaselerde oldukça zorlaştırılmış.

• Arkadaşlar Xbox360 marketplace'den indirmeye çalışıyorum, bölge hatası veriyor. Ne yapmam gerek?
  • nec85 kullanıcısına yanıt
    Millet çatır çatır Achievement açarken beklemekde çok acı
  • eyvallah kardeşim :D ben sana böyle bir problem yok dedin felan demediydim ki :D
  • quote:

@nec85 @umile

Yapacak bir şey yok :) bekleyeceğiz... hem merak etme hocam onlar daha division 7-6 lara gelene kadar biz 2*3 günde division 1 'e çıkarız :)

uzun zamandır lig yapmıyordum bu sene süper lig yaparım yavaş yavaş..
  • quote:

quote:

@nec85 @umile

Yapacak bir şey yok :) bekleyeceğiz... hem merak etme hocam onlar daha division 7-6 lara gelene kadar biz 2*3 günde division 1 'e çıkarız :)

uzun zamandır lig yapmıyordum bu sene süper lig yaparım yavaş yavaş..

Hocam seninle online oynamak için sıradayım.bakalım ne kadar iyisin =)

• quote:

eyvallah kardeşim :D ben sana böyle bir problem yok dedin felan demediydim ki :D

Neyse sende bir gör yorumunu merak ediyorum bakalım değişiklik var mı önceki haline göre. Trial versiyonu oynayamadığım için kıyaslayamıyorum. Onu geçelimde bu arada bende senle oynamak için sabırsızım, çok övülüyorsun bir görelim bakalım

• @Vahlok @abel xavier

şımartmayın beni ben o kadar iddialı değilim :)
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.