Şimdi Ara

FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
3
Favori
15.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vahlok

quote:

Orijinalden alıntı: team1907

quote:

Online'da yenilince dolup gelenler saydımış oyuna Oyun gayet iyi demodaki halinden çok daha iyi. Kolayca plaseyle gol atmak rahatınıza gelmiş olmalı ki demo halini istiyorsunuz. Plaseler zorlaştırılmış zaten o şekilde kabul edilemezdi. Defansıda çok güzel şekilde zorlaştırmışlar. A'ya basılı tut yeri gelince X'e bas al topu olayı bitmiş. Artık kontrol bizde al alabiliyorsan. Burada iş becerimize kalıyor. Olması gerektiği gibi. Single'a gelirsek Legendary modunda rakip takımın yapay zekası mükemmel. Kaleciler ise geriye gitmiş. Önde bekledikleri, seyrettikleri veya yavaş gelen topu sektirmeleri oyunun eksik yanı. Eh hiçbir oyun kusursuz olamıyor malesef. Ama şuanki izlenimlerim genel manada olumlu. Fifa 14'ten kesinlikle daha iyi bir oyun. Yenilince topu kapamayınca oyunu değil kendinizi sorgulayın ve gelişmeye bakın derim.

Ekle gt mi yarin bir mac yapalim gorursun online da yenildigim icin mi kotu diyormusum.Top fizigi yerlerde top balon gibi her pas adamin agzina gidiyor.Oyun jet gibi bir o kalede bir bu kalede.

Yarin maca bekliyorum gt: BFoH Jetfiree1

Kızmanıza lüzum yok hocam ekleyeceğim maç yapalım o ayrı

Yok kizmak degil kendimi gelistirmeme yardimci olursun bilmiyorum zaten oynamayi ondan bokluyorum oyunu.

Sinancagri hocam sizide beklerim maca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Kardeşim Fifa 08 'den beri aktif olarak online Fifa oynayan birisiyim.Fifa 15'de 30'dan fazla online maçım var şu ana kadar daha hiç yenilmedim..Ben oyunu iyi oynayıp oynamadığıma göre değil, zevk alıp almadığıma göre değerlendiririm..Bilip bilmeden konuşma istersen..

Fifa 2002 Wc dan beri oynuyorum ve hakkaten iyiyim gerci biraz hamlamisim ama gt ne? Online kapisak:))

Ashes2Bashers
  • Burada kendine güvenen arkadaşlar, bir club kurun. Bize rakip olun.
    Bizim kulübün adı "The Farters"

Not: Üye alımı yoktur.
  • Çim konusunda neredeyse mükemmele yakın noktaya gelmişler..harika görünüyor..krampon izleri, çimin zamanla yorulması, yıpranması vs...inanılmaz gerçekçi..her saate göre değişen dinamik ışıklandırma da müthiş..tam bir yeni nesil futbol oyunu olmuş.

Ekstra animasyonlar, gerçekçi fileler, ev sahibi gol atınca tribünlerin arasındaki kameranın sallanması gibi ince detaylar mükemmel her zaman SLOW oynayan biriyim, tek şikayetim belki bir gıdım daha yavaş olabilirdi, SLOW'da bile biraz hızlı geldi bana..

Bir de kamera ayarlarında (hep broadcast oynarım) zoom ve yükseklik ayarlarının bir sıkıntısı var galiba, pek etkili değil..ufak bir yamayla düzelir diye umuyorum..

Ezcümle, mükemmele bir tık yakın bir futbol oyunu olmuş FIFA 15

• Oyunu beğendiyseniz beğendim dersiniz, nesini beğendiğinizi neden iyi olduğunu yazar fikrinizi paylaşırsınız. Beğenmeyenlere alttan alttan oynamayı beceremiyorlar ondan eleştiriyorlar demek saygısızlıktır herkes beğenmek zorunda değil, karşıt görüşlere saygı duymayı bu yaşa kadar öğrenemediyseniz bu saatten sonra da bişey olmaz gerçi ama söyliyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 25 Eylül 2014; 13:38:34 >
  • Xbox 360'ta indirebilen var mı? Region hatası veriyor. Hesap US'ta şu an. Vpn'le denesem olur mu?
  • Gereksiz yorum yapma! Genelleme yapmışsın bide yenilen oyuna saydırmış falan. Aylardır bu oyunu bekliyoruz bir sorun varki eleştiriyoruz oyunda top pinpon topu gidiyorsa adam yanından yağ gibi geçiyorsa bir sıkıntı var demekki.
  • Oyunu dynamic kamera acısı ile en dusuk zoom ayarında oynayın.Müthiş oluyor.Fifa 14 ten cok cok daha uzerine konulmus bir oyun.Şut,pas,orta,mucadele tam istediğim gibi.Yalnız şu anda tek bir sorun var benim için cok rahat orta saha geciliyor bir Allahın kulu yaw nereye gidiyorsun demiyor ,diyemiyor da zaten :)) .Bunun acilen cozulmesi gerek.Oyunun dengesi acısından cok öenmli bir sorun.Diğer hersey harika...
  • Arkadaşlar dün ki mesajımda hepiniz üzerinize alınmış . Benim online'da yenilenler dolup buraya gelmiş dememden kasıt cümle Sisphus nickli arkadaşın şu cümlesiydi ; '' Ilk maç rakip topun üstüne basıp 360 derece döne döne 2 gol birden attı ve defans oyuncularım mal gibi izledi. ''
    Ben defansın zorlaşmasının kötü değil iyi birşey olduğunu işin becerimize kaldığını söyledim. Kimseye oynamayı bilmiyorsun demedim.
  • quote:

Arkadaşlar dün ki mesajımda hepiniz üzerinize alınmış . Benim online'da yenilenler dolup buraya gelmiş dememden kasıt cümle Sisphus nickli arkadaşın şu cümlesiydi ; '' Ilk maç rakip topun üstüne basıp 360 derece döne döne 2 gol birden attı ve defans oyuncularım mal gibi izledi. ''
    Ben defansın zorlaşmasının kötü değil iyi birşey olduğunu işin becerimize kaldığını söyledim. Kimseye oynamayı bilmiyorsun demedim.

Bu yapılan oyunu zorlaştırmak değil,bug. Ps4 forumunda da aynı sorunu yaşayanlar var, santradan yenilen gollerin patch ile düzeltilmesi lazım

• Kadroları ne zaman güncellenir acaba,falcao hala manchestarda yok
  • xbox 360 icin mi yorumlariniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox360 da nasil?

• Bir arkadaş turnuva filan düzenlese güzel olur..

• Arkadaşlar oyunda Knuckle shot ile gol at ach'ı var bu nasıl yapılıyor çözümedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Arkadaşlar oyunda Knuckle shot ile gol at ach'ı var bu nasıl yapılıyor çözümedim.

15'te de böyledir

• Beyler yanlis okumadiysam bir arkadas fifa 15 icin ufak.bi update yaptim demisti biraz once girdim oyuna ama update filan yok..birde fenerbahcede hala krasic ve cristian filan var besiktas da soso yok..normalde fifa hic bu sekilde cikmazdi bu sene biraz aceleye gelmis sanki..

Birde ben direk UT girdim ve kadromu kurdum 1 mac yapip kapadim yanliz UT icin solicem oyin cok hizlanmis ve demo daki o topu ve oyuncuyu hissedemedim..demoda gercekten oyuncu yu hissediyordum..biraz fazla arcade e kacmislar gibi...

birde kale fileleri sanki celik den yapilmis gibi hem az hareket ediyorlar hemde top geldiginde celige carpmis gibi bir ses geliyor bildigin..

• Oyunun ultimate team modu tamamiyle cop, santradan gelip gol atabiliyorsunuz bir macta 4 5 kere. Arcadein dibine vurmuslar kesinlikle update gerekiyor defans diye bir kavram yok.

Bunun disinda kick off ve normal sezonlara denecek laf yok zaten mukemmel. Sadece ultimate team modu zarar ziyan olmus.

• Xbox ONE versiyonu için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Oyunun ultimate team modu tamamiyle cop, santradan gelip gol atabiliyorsunuz bir macta 4 5 kere. Arcadein dibine vurmuslar kesinlikle update gerekiyor defans diye bir kavram yok.

Bunun disinda kick off ve normal sezonlara denecek laf yok zaten mukemmel. Sadece ultimate team modu zarar ziyan olmus.

Aynen hocam UT de oyun hem hizli hemde de pinpon gibi top bir orda bir burda anlamadigimin normal oyunla UT neden degisik oluyor yani ayni oyun sonucta kesinlikle update gelmesi gerekiyor acilen update gelene kadar UT de takilmicam...

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.