Şimdi Ara

FIFA 15 Ana Konu -Türkiye Ligi Döndü + 20 EPL Stadyumu- (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
3
Favori
15.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunun xbox 360 versiyonunu edinen var mı? Nereye baksam bulamadım bir türlü orjinal olarak.
  • Sosa ea access 6 saatlik deneme de vardı, nedense full oyunda çıkartmışlar. Momentum da çok abartı uygulanıyor, deneme versiyonunda momentum hiç yoktu. En azından 20 maçta bir kere denk gelmemişti. Full versiyonunda şu ana kadar yaptığım her maç momentum benim aleyhime çalıştı. Keşke pes deki gibi momentum u ayarlayabilsek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox 360da headseti olup ultimate team oynayanlar varsa gruplaşalım hem oyunumuzu oynarız hem bi yandan muhabbet ederiz

gt: ONR360 ekleyin
  • Biomiyorum ama suoer ligi var diye bi fifaya heveslendim gerci demoda gizeldi ama full surum maalesef..keske almasaydim oyunu..pes olsun camurdan olsun...

• Bu oyun daha dogrusu EA adamı deli eder. Kaç gundur berbat olan serverlar ve bu serverlar icin henuz hic bir sey yapmamis firma. Oyunu aldigimiza pisman edecekler herhalde.

• 2 günde 775G açtık bereket versin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler online season da mac yapmak istedigimde devamli NAT sorunu aliyorum xone in sisteminden baktigimda Modarete gozuyor Nat ama fifa 15 de maca girmiyor 14 de hic bole bir sorun yasamamistim....???

Port acmam gerekiyorsa xbox one icin hangi portlari acmam gerekli yazarmisiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

2 günde 775G açtık bereket versin.

Topu çizgiden çıkarma basarimini yapabildin mi

• Sisyphus kullanıcısına yanıt
    Evt yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Biggqmerx

Beyler online season da mac yapmak istedigimde devamli NAT sorunu aliyorum xone in sisteminden baktigimda Modarete gozuyor Nat ama fifa 15 de maca girmiyor 14 de hic bole bir sorun yasamamistim....???

Port acmam gerekiyorsa xbox one icin hangi portlari acmam gerekli yazarmisiniz...

O bazen banada oluyor. Onun icin IP address'i degistirmek gerekiyor.

http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-4-Support/FIFA-15-lagging-issues-on-PS4-FIX-SOLUTION-Game-unplayable-when/td-p/44544246

Bence sacmalik, oyunda bayagi bir glitch var ve update yok dogru duzgun

• Nat'ın Moderate değil Open görünmesi gerek. Open olduktan sonra her oyunu sorunsuz oynarsın. Portla uğraşma. Dmz ayarı varsa modeminde onu aktifleştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Nat'ın Moderate değil Open görünmesi gerek. Open olduktan sonra her oyunu sorunsuz oynarsın. Portla uğraşma. Dmz ayarı varsa modeminde onu aktifleştir.

Hocam ttnet in verdigi airties modem var bende dmz ayarini nasil aktif ediyoruz..?

• 1 dk'lık iş hocam. Xbox'ın network ayarlarında manuel ip vereceksin. Network settings ardından Advanced settings. Oradan IP'ye 192.168.1.XXX yazacaksın. XXX yazan yere 3 haneli birşey uydur. İkinci kısma 255.255.255.0, 3. kısma modemin ip'si olan 192.168.1.1 gireceksin. DNS 1 ve DNS 2'yede yine 192.168.1.1 değerlerini gir ve Xbox'ı kapa. PC'ye geçeceksin. Google'a whats my ip yaz . Sonra ip'yi arama motoruna yapıştırıp modem ayarlarına gideceksin. Modemde kullanıcı adın admin şifren ttnet'tir. Modem arayüzüne gittikten sonra biraz bakın menulere Nat ayarlarının orada DMZ ayarı olması lazım. DMZ'yi aktifleştir diyip IP olarak Xbox'a verdiğin 192.168.1.XXX değerini gir. Böylece otomatik olarak bütün portlar açılır ve Nat Open gözükür. Bu işlemden sonra modemide kapa aç sonra Xbox'ı aç oynamaya başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

1 dk'lık iş hocam. Xbox'ın network ayarlarında manuel ip vereceksin. Network settings ardından Advanced settings. Oradan IP'ye 192.168.1.XXX yazacaksın. XXX yazan yere 3 haneli birşey uydur. İkinci kısma 255.255.255.0, 3. kısma modemin ip'si olan 192.168.1.1 gireceksin. DNS 1 ve DNS 2'yede yine 192.168.1.1 değerlerini gir ve Xbox'ı kapa. PC'ye geçeceksin. Google'a whats my ip yaz . Sonra ip'yi arama motoruna yapıştırıp modem ayarlarına gideceksin. Modemde kullanıcı adın admin şifren ttnet'tir. Modem arayüzüne gittikten sonra biraz bakın menulere Nat ayarlarının orada DMZ ayarı olması lazım. DMZ'yi aktifleştir diyip IP olarak Xbox'a verdiğin 192.168.1.XXX değerini gir. Böylece otomatik olarak bütün portlar açılır ve Nat Open gözükür. Bu işlemden sonra modemide kapa aç sonra Xbox'ı aç oynamaya başla

Eyvallah hocam bu gece denicem takilirsam pm atarim sagol...

• Tamam rica ederim kolay gelsin
  • Vahlokla 3 mac yaptik bugun.Oyunu elestirirken oynamayi bilmediginiz icin elestiriyorsunuz demisti.3 macin 2 si berabere 1 inide ben yendim.Demek ki oyunu bilsekte elestirebilirmisiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi team1907 -- 28 Eylül 2014; 1:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: team1907

Vahlokla 3 mac yaptik bugun.Oyunu elestirirken oynamayi bilmediginiz icin elestiriyorsunuz demisti.3 macin 2 si berabere 1 inide ben yendim.Demek ki oyunu bilsekte elestirebilirmisiz

Kardeşim bu mesajını görünce gerçekten üzüldüm. Ben böyle bir amaçla maç istediğini bilmiyordum. Bilseydim hiç oynamazdım. Hala o günün kinini mi tuttun. O kadar saydırınız ki bana dönüp mesajıma bidaha baktım ne demişim diye. Online'da yenilenler dolup gelmiş diyerek takılmışım. Kaç gündür mesajımı alıntılayıp laflar sokmuşsunuz.
    Hele Şu yaptığın ayıptır kardeşim. Ben ne zaman demişim oynamayı bilmeyen eleştiremez diye. Nasıl uyduruyorsun bunu.

• Orda sen saka mi yaptin ciddi miydin ben bilemem bir laf soyledin bende sana mac yapalim madem bende senden biseyler ogrenirim yazdim cok iddaali konustugun icin.Sen yensen sende koyabilirsin ortada ayiplik bir durum yok.Eger ayip diyorsan insanlara birsey yazmadan once sonucunu dusuneceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: team1907

Orda sen saka mi yaptin ciddi miydin ben bilemem bir laf soyledin bende sana mac yapalim madem bende senden biseyler ogrenirim yazdim cok iddaali konustugun icin.Sen yensen sende koyabilirsin ortada ayiplik bir durum yok.Eger ayip diyorsan insanlara birsey yazmadan once sonucunu dusuneceksin.

Ben ne iddialı konuştum nede seninle ilgili birşey dedim. Senin kendi kendine alınıp böyle bir kin güttüğünü bilsem hiç oynamazdım. Ben eğlenmek için oynuyorum sidik yarıştırmak için değil. Hayırlı geceler.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.