Şimdi Ara

Fifa 15 için maks 150 tl ekran kartı önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllar sonra dhye işim düştü. maks 150 liraya ikinci el dx11 destekli güzel bi ekran kartı arıyorum. Eski kartım 2gb 256bit 9600gtydi çok memnundum ea games başıma bela açtı resmen. bu işlerden pek anlamam bilene danışayım dedim. maks 150 tl dedim ama ikinci el almayı düşünüyorum sıfırı daha pahalı olan kartlar önerebilirsiniz tabi
     Fifa 15 için maks 150 tl ekran kartı önerisi Fifa 15 için maks 150 tl ekran kartı önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenSusLanKoylu -- 16 Eylül 2014; 0:07:20 >

• o rakkamın ustune 20 30 tl ekle bunu al 2 cı elden bence

http://forum.donanimhaber.com/m_95060799/f_/key_7770//tm.htm#95168245
  • 170 tl mi yani ? F/p olarak tavsiye edeceginiz en iyi kart bu mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SenSusLanKoylu kullanıcısına yanıt
    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=98623

Eksenbilgisayarı çokta bilmiyorum güvenilir diyorlar biras araştır güvenilirse bunu al bu fiyata sıfır ekran kartı olarak en f/p şu an bununda aşaısını alma saten tatmin etmez
  • 2.El den HD6850 gibi bir kart veya biraz daha koyup HD6870-HD6950 alabilirsiniz.
  • 150-200 liraya sifir alacagin kartlar isini gormez bence.ikinci elde 200-250 liraya daha guzel kartlar olmasi lazim forumun ikinci el bolumunu bir kurcala takıl bir sure oyle ha diyince cikmiyor ama soyle bir sey buldum kacirmasan olurmus gayet temiz ve sifiri 408 lira o kartin islemcin de kaldirirdi.yani yeni kart aliyorsun madem giris seviyesi kartlar almak yerine daha is gorur bir sey al sistemin omru uzasin sonra toptan degistirirsin.7850 ucuza temiz bulursan al 2gb olanini.guc kaynagi da onemli tabi bu arada cunku ben giris seviyesi degil daha kuvvetli kartlar oneriyorum en az duzgun marka 400w psu olmali.islemcinin max kaldirabilecegi kart takmalisin o islemciye amd 250 oneresim gelmedi simdi sifir ki bu da pek guclu bir sey degil 7770 ucuz olursa bu bile daha iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_97313506/tm.htm

• Valla belki çoğunuz beğenmeyeceksiniz ama dün kız arkadaşıma hediye olarak Sapphire R7 240 OC Lite ekran kartı aldım. Fiyatı 160 TL. Watchdogs dahil GTX760 ile oynadığım tüm oyunlari ULTRA da açtı. Tabi hafif kasmalar vs vardı 2 3 ayar yaparak hafif kısılarak giderilebilir. Valla çok şaşırdım bu kadar sağlam bir kart beklemiyordum. Tavsiye ederim.

• 2. el HD6850-HD5850-GTX460 alabilirsiniz yeterli olacaktır Fifa için.
  • Cevap yazan herkese teşekkürler. HD6850 almayı düşünüyorum şuan bütçeme uygun ikinci el yada indirim kovalıyorum. ama şu güç kaynağı olayını anlamadım kartı takıp direk çalıştıramaz mıyım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenSusLanKoylu

Cevap yazan herkese teşekkürler. HD6850 almayı düşünüyorum şuan bütçeme uygun ikinci el yada indirim kovalıyorum. ama şu güç kaynağı olayını anlamadım kartı takıp direk çalıştıramaz mıyım yani

guc kaynagin kac watt?400w ister temizinden.bir adet de 6pin guc girisi vardir guc kaynagina baglaman gereken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Cevap yazan herkese teşekkürler. HD6850 almayı düşünüyorum şuan bütçeme uygun ikinci el yada indirim kovalıyorum. ama şu güç kaynağı olayını anlamadım kartı takıp direk çalıştıramaz mıyım yani

guc kaynagin kac watt?400w ister temizinden.bir adet de 6pin guc girisi vardir guc kaynagina baglaman gereken.

belson jl-400 yazıyor kaç w olduğu yazmıyor üzerinde
  • powercolor r7 250 o.c gddr5
  • quote:

quote:

quote:

ismine aldanma 400w degil o alet daha once de forumda gormustum daha dusuk ve iyi bir marka degil yani ikinci el de olsa iyi marka bir psu almalisin o alete guvenme 6850 gtx460 vs alacaksan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ismine aldanma 400w degil o alet daha once de forumda gormustum daha dusuk ve iyi bir marka degil yani ikinci el de olsa iyi marka bir psu almalisin o alete guvenme 6850 gtx460 vs alacaksan.

oo bide psu alıcaz yani düzgün bir kart bağlamak için. aşşağı yukarı o ne kadar masraf çıkartır peki

• ikinci el fiyatlarindan haberim yok ama 400w olanlar sifir 75-85 arasinda satiliyorsa ikinci elde daha hesapli olmasi lazim ama millet dandik marka aletler satiyor iyi marka bir sey alman lazim ya da bulduklarini burada sor bu nasil diye.
  • R240 250 işini görür

• eger guc kaynagi almak istemezseniz gtx 750 alin kaldirir elinizdeki. hd 7850'ye yakin performansi var cok az enerji harciyor.

eger fiyat yuksek gelirse hd 7750/gtx 650 de ayni sekilde guc kaynagi icin yeterli.

fifa 15'i goturur bu kartlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

eger guc kaynagi almak istemezseniz gtx 750 alin kaldirir elinizdeki. hd 7850'ye yakin performansi var cok az enerji harciyor.

eger fiyat yuksek gelirse hd 7750/gtx 650 de ayni sekilde guc kaynagi icin yeterli.

fifa 15'i goturur bu kartlar.

bunlarda biraz daha tuzlu. güç kaynağına vereceğim parayı yine ekran kartına vermiş olurum. peki güç kaynağı isteyen bi karttan performans olarak daha mı kötü bu kartlar
  • SenSusLanKoylu kullanıcısına yanıt
    gtx 750 ikinci elde bulursaniz hesapli olabilir.

ama bulamazsaniz ikinci el sitelerinden ve bu forumdan gtx 650, gtx 650ti ve hd 7750, 150-200 tl araliginda olacaktir.

guc kaynagi alirsaniz minimum 500 watt tercih edin ve max 2 yasinda olsun. bunlarin enerji kabiliyetleri yil gectikce duser.

gtx 650 ile hd 7750 benzer kartlar
    hd 7770 ve hd 6850 bunlardan %20 daha guclu.
    gtx 650ti, hd 7790/hd 6870 ayarindadir. (bunlardan %10-20 arasi daha iyi)
    gtx 750 ise son saydiklarimdan %15 civari daha iyidir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.