Şimdi Ara

FIFA 15 Instructions Nedir ? Rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
18
Favori
4.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tesekkurler arkadaslar muhtemelen farkli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler kardeş tam istediğim konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: koralm

teşekkürler kardeş tam istediğim konu

• Oyun stili değişti gerçekten. Default ayarlarda bırakıyordum hep, meğer bu yüzden istediğim gibi oynatamıyormuşum :) Teşekkürler, ellerine sağlık.
  • fear6na kullanıcısına yanıt
    ayarlar bukadar önemli oldu bencede sanırsam takip ediyim bu konu güzel cidden.Bu özellik fut içinmi geçerli sadece
  • Her maç öncesi yapmaktan yoruluyor insan EA bir an önce NEXT-GEN e instructions ve custom tactic kaydetme getirmeli sıkıldım artık
  • Bence de çok önemli. Direk etki ediyor oyununuza. Önceden kanat organizasyonu yapamazdım, şimdi doya doya orta açabiliyorum. Ortadan dönen toplar hiç bende kalmazdı mesela, artık dönen topların 5'te 3'ünü alıyorum böylece şut ve güzel goller şansı doğuruyor. Ataktan sonra kontradan çok endişelenirdim ama bu ayarlar sayesinde CM futbolcuma atağa katılmamasını ayarlıyorum :) Sürekli defans arkasına deparlar oluyor, bu da gerçekten güzel goller şansı oluşturuyor. Bu arada offline kariyer yapıyorum ben. Diğer modlar için bilgim yok maalesef.
  • eqex kullanıcısına yanıt
    güncelleme ile gelir belki
  • okudum. eline sağlık demeden geçemicem
  • guzel paylasim eline saglik yalniz genelde pro clup oynadigim icin beni pek ilgilendiren birsey degil tek basima veya arkadasla karsilikli oynadigim zaman isime yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Super paylaşım böylesine ciddi detaylı yazılar bulmak gerçekten zor sitenizdeki diğer yazılarda öyle hepsini okudum elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni güncellemeden sonra bu ayarlar daha da önemli oldu ve ayarlaması kolay oldu, çünkü artık maça girmeden önce taktik ekranında da bu ayarları yapabiliyoruz, ama keşke bu ayarlar konusunda daha ayrıntılı bilgilere sahip olabilseydik.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.