Bildirim
FIFA 15 Orj Almaya Değer mi Beyler?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Değer al , bazen bıktırsada zevkli oyun. -
Sistem gereksinimleri neler acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: zeki26
Sistem gereksinimleri neler acaba?
8 gb kingston ddr3 ram var. Amd fx6300 ve asus r9 2gb 256 bit dx 11.2 var 2013 de toplamıştım ekran kartını yeni değiştirdim çok kötü sayılmaz sanırım. Sistem topladım ama orj oyun alma konusunda hala alışkanlık edinemedim -
Bende laptop var. Ozellıklerini hiç bilmiyorum.fifa 08 oynuyorum. Zamanında az turnuva kazanmadım. Para yok ki seninki gibi canavar pc toplayalım -
quote:
Bende laptop var. Ozellıklerini hiç bilmiyorum.fifa 08 oynuyorum. Zamanında az turnuva kazanmadım. Para yok ki seninki gibi canavar pc toplayalım
Yok hocam estağfurullah canavar falan değil benimki de bi kupondan 1000 tl tutturmuştum üstünede 1000 daha ekledim işimi gören bi pc topladım. Dolar ucuzlarsa sende toplayabilirsin az paraya çok performans veren parçalar çok var piyasada. -
quote:
Orijinalden alıntı: AurelienChedjou
quote:
Bende laptop var. Ozellıklerini hiç bilmiyorum.fifa 08 oynuyorum. Zamanında az turnuva kazanmadım. Para yok ki seninki gibi canavar pc toplayalım
Yok hocam estağfurullah canavar falan değil benimki de bi kupondan 1000 tl tutturmuştum üstünede 1000 daha ekledim işimi gören bi pc topladım. Dolar ucuzlarsa sende toplayabilirsin az paraya çok performans veren parçalar çok var piyasada.
Hocam 1000 TL nedir -
quote:
Orijinalden alıntı: CanOguzhan
quote:
quote:
Yok hocam estağfurullah canavar falan değil benimki de bi kupondan 1000 tl tutturmuştum üstünede 1000 daha ekledim işimi gören bi pc topladım. Dolar ucuzlarsa sende toplayabilirsin az paraya çok performans veren parçalar çok var piyasada.
Hocam 1000 TL nedir
Hocam başka bi kupondan 200 tl tutturmuştum. O 200 tl yide başka bi kupona oynadım
-
Ultimate Team için değer bence saatlerce oynayabilirim -
Değer -
kesinlikle değer. Değecek 3 oyun var. Ultimate Team de en az 2 ay aralıksız sıkılmadan geçirirsin.quote:
Orijinalden alıntı: dreameren
Değer
Gta 5
Fıfa 15
CS GO -
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ry
kesinlikle değer. Değecek 3 oyun var. Ultimate Team de en az 2 ay aralıksız sıkılmadan geçirirsin.
Gta 5
Fıfa 15
CS GO
Şuna bide Battlefield 4 ekleyelim be hocam bende 4üde varda seri eksik kalmasın -
quote:
kesinlikle değer. Değecek 3 oyun var. Ultimate Team de en az 2 ay aralıksız sıkılmadan geçirirsin.
Gta 5
Fıfa 15
CS GO
Cs go yu aldım, sırada fifa var. Gta 5 şuan çok pahalı malesef -
quote:
quote:
Gta 5
Fıfa 15
CS GO
Cs go yu aldım, sırada fifa var. Gta 5 şuan çok pahalı malesef
Aynen hocam çok pahali -
Alma hocam alma. 3 gün önce FIFA 14 aldım açamıyorum EA canlı yardım hattında 4 saat uğraştım sorunumu çözemediler boşu boşuna verdim parayı. FIFA 15te de aynısı oluras yazık olur hiç bulaşma derim, hem para verip hem günlerdir uğraştım ve hala oynayamıyorum oyunuquote:
Orijinalden alıntı: dreamerenquote:
quote:
Gta 5
Fıfa 15
CS GO
Cs go yu aldım, sırada fifa var. Gta 5 şuan çok pahalı malesef
Aynen hocam çok pahali
Alıntıları Göster
-
2500 ut maçı yapmışım sen hesap etquote:
Orijinalden alıntı: barismyrna
Alma hocam alma. 3 gün önce FIFA 14 aldım açamıyorum EA canlı yardım hattında 4 saat uğraştım sorunumu çözemediler boşu boşuna verdim parayı. FIFA 15te de aynısı oluras yazık olur hiç bulaşma derim, hem para verip hem günlerdir uğraştım ve hala oynayamıyorum oyunu
Alıntıları Göster -
Şu an fifa 15 almaya değmez. Hele ki pc için hiç değmez. Oyun 1.4 sürümünde kalsaydı çok iyiydi, alın derdim ama 1.5 & sonrasında gelen updateler ile oyunu resmen çöp hâline getirdi EA. Ben hayatımda hiçbir oyundan bu kadar soğumadım, stres yaşamadım. Siz de benzer durumları yaşayın istemem.quote:
Orijinalden alıntı: Lovelorn Rhapsody
2500 ut maçı yapmışım sen hesap et
Alıntıları Göster
Desteğinizi fifa 16da verirsiniz daha iyi olur bence. Zaten az kaldı çıkmasına. Hatta imkanınız varsa ps4 ya da xbox 1e geçip ondan devam etmenizi öneririm. Pcde konsola göre eksik , farklı içerikler oluyor.
Süper lige ek olarak Türkçe dil de geliyor. Bunun bir sonraki aşaması Türkçe spiker. Uzak ihtimal değil bunlar artık. Çok daha güzel gelişmeler olacak.
-
FIFA 15 güzel bir oyun fakat biraz geç kaldın yakında Eylül Ekim gibi FIFA 16 çıkar genede sen bilirsin. Sürekli oynarım diyorsan al.quote:
Orijinalden alıntı: bulkane
Şu an fifa 15 almaya değmez. Hele ki pc için hiç değmez. Oyun 1.4 sürümünde kalsaydı çok iyiydi, alın derdim ama 1.5 & sonrasında gelen updateler ile oyunu resmen çöp hâline getirdi EA. Ben hayatımda hiçbir oyundan bu kadar soğumadım, stres yaşamadım. Siz de benzer durumları yaşayın istemem.
Desteğinizi fifa 16da verirsiniz daha iyi olur bence. Zaten az kaldı çıkmasına. Hatta imkanınız varsa ps4 ya da xbox 1e geçip ondan devam etmenizi öneririm. Pcde konsola göre eksik , farklı içerikler oluyor.
Süper lige ek olarak Türkçe dil de geliyor. Bunun bir sonraki aşaması Türkçe spiker. Uzak ihtimal değil bunlar artık. Çok daha güzel gelişmeler olacak.
Alıntıları Göster
Updateytler kafanı karıştırmasın. tabiki eksikleri var ama FIFA 15 şuana kadar çıkmış en iyi futbol oyunu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bulkan
Şu an fifa 15 almaya değmez. Hele ki pc için hiç değmez. Oyun 1.4 sürümünde kalsaydı çok iyiydi, alın derdim ama 1.5 & sonrasında gelen updateler ile oyunu resmen çöp hâline getirdi EA. Ben hayatımda hiçbir oyundan bu kadar soğumadım, stres yaşamadım. Siz de benzer durumları yaşayın istemem.
değerli yorum için sağolun sizi bir forumdan tanıyor gibiyim ama çıkaramadım avatarınız ve isminiz çok tanıdık geliyor
-
Tsc forumunda bulundum uzun süre. Oradan aklınızda kalmıış olabilir. Hemen yer yerde kullanıcı ismim aynıdır.
Benzer içerikler
- fifa 13 süper lig yaması
- fifa 14 türkçe yama
- fifa 17 açılmıyor
- fifa 13 türkçe yama
- fc 24 çevrimiçi bağlantın kesildi ev ağını kontrol et
- gta 6 haritası
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- gta5 hileleri
- gta 5 sistem gereksinimleri
- gta san andreas hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X