Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
546.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  [FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION
  • yaban arısı Y kullanıcısına yanıt
    Twitterda bende gördüm bunu inanılmaz bir görüntü doğrusu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Twitterda bende gördüm bunu inanılmaz bir görüntü doğrusu.

Benimde görünce iştahım kabardı ama online maçlarda bu görüntülerin hemen geçildiği ve dolayısıyla geriye kalan tek gerçeğin script/momentum olduğu düşünülünce göz boyama gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION

Bu Nerede paylaşıldı acaba çünkü bu ışıklandırma yi henüz hiçbir oyunda gormedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yıldırım Demirören

quote:

Bu Nerede paylaşıldı acaba çünkü bu ışıklandırma yi henüz hiçbir oyunda gormedik

FIFA Ultimate Team'ın Facebook sayfasında gördüm ben. Oyun içi olup olmadığından emin değilim ama.

• UEFA'dan lisansları alabildiler mi acaba? PES'in elinden alsalar çok iyi olacak.

• Oyun eski nesil konsollara naaıl çıkacak acaba? Sadece kadroları mı güncelleyecekler? (Ps2 ve pspye yaptıkları gibi) Yoksa kayda değer bir yenilik olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fennerbahce34

Aynen katılıyorum. Daha doğrusu momentum bahanelerine katılmıyorum :) momentum başlayınca gol yememek için oynayacaksın. Sadece pas. Hem madem öyle momentum başlayana kadar işi bitirin :))

Asıl gol yememek için oynarsan gol yersin script çalıştığında

Bu durum olduğunda paslaşmak belli oranda işe yarar ancak bazen öyle oluyor ki attığın paslar bile yerini bulamıyor. Bu durumda mümkün olduğunca topu orta saha ve ileride tutmak lazım.

Momentum başlayana kadar işi bitirmek zor, bunun için her rakibe daha on dakikada 3 gol atabilmek lazım. Herkes senin kadar iyi oyuncu değil paşam

• quote:

Orijinalden alıntı: Connor.Kenway

Oyun eski nesil konsollara naaıl çıkacak acaba? Sadece kadroları mı güncelleyecekler? (Ps2 ve pspye yaptıkları gibi) Yoksa kayda değer bir yenilik olur mu?

WC 2014 gibi bir oyun bekliyorum. Bir iki ekstra animasyon vs olur. Saha yine çim yerine halı saha olur. Bu oyunun keyfi PS4'te çıkacaktır. Old-Gen için fazla birşey beklemiyorum. Bir GTA 5 grafikleri falan yapmazlar bence.
  • quote:

Tournament mode ne oluyor arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkan_aysen

quote:

Tournament mode ne oluyor arkadaslar?

14'te turnuva modları yoktu yeni nesilde haliyle tepki çekmişti. Sanırım onlar geri geliyor.
  • FUT'ta değişiklikler olacak mı tek merak ettiğim şey o. Diğer modlar zerre umrumda değil.
  • Trailer cok iyi gorunuyor bakalim oyun ivi goruntumu hepsi acaba guzel animasyonlar eklenmis yine atmosfer uzerinde daha cok durulmus gibi gerginlik olayi falan guzel seyler bunlar birde forma cekerken dikkat edin forma artik eline geliyor rakibin guzel bakalim sabirsizlikla bekliyorum

• Fifa yıktı ortalığı.
  • Hepimiz bu trailerdaki gibi görünmeyecegini biliyoruz geçen seneki e3 ü hatırlattı bana.Dikkatimi çeken tek şey formayi çekiyordu oyuncu başka da oyuncularin daha duygusal davranacagindan bahsediyorum.Benim istediğim tek şey ise momentumun gitmesi sadece

• CL ile ilgili bir görsel veya haber olmadı ümidimizi keselim mi ?
  • Enteresan.Fifa 15 i pre order yaparsak ultimate team de 5 maçlığına messi ile oynayabilecekmişiz..Galiba ut marketine kiralama sistemi geliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MüyendisAdayı -- 9 Haziran 2014; 23:00:03 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devrim sayılacak bir yenilik yok. Klasik 2-3 ayda bir çıkan telefonlar gibi. Farkı yok, sadece biraz daha iyi olacak.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.