Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
546.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kalenin arka tarafı ağların bağlı olduğu yerler gerçekte ki gibi sert vurunca yerinden havaya kalkıyor
    Korner direkleri sonunda içi boş değil topa etkisi oluyor
    Taraftarlar müthiş olmuş omuz omuza falan yapıyorlar
    Adama kayarken yerden çim kaldırıyoruz ve çimler üzerinde gerçekte ki gibi toprak görüntüleri oluşuyor ki bu çok müthiş bir şey
    Gol sevincinde adamın gözünden gördü gol atanın ve takım arkadaşları etrafına geldi çember oluşturdular gerçekteki gibi
    Oyuncular arası tartışma süper olmuş
    Topa vücud koyma olayıda güzel olmuş
    Kısacası baya geliştirmişler
  • Fifa 14'ün üstüne %10-15'lik bir geliştirme yapılmış geri kalan her şey aynı. Korner bayrağı hareket ediyor diye yenilik diye gösteriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

Oyunda farklılık gördüğüm yerler :
    Kalenin arka tarafı ağların bağlı olduğu yerler gerçekte ki gibi sert vurunca yerinden havaya kalkıyor
    Korner direkleri sonunda içi boş değil topa etkisi oluyor
    Taraftarlar müthiş olmuş omuz omuza falan yapıyorlar
    Adama kayarken yerden çim kaldırıyoruz ve çimler üzerinde gerçekte ki gibi toprak görüntüleri oluşuyor ki bu çok müthiş bir şey
    Gol sevincinde adamın gözünden gördü gol atanın ve takım arkadaşları etrafına geldi çember oluşturdular gerçekteki gibi
    Oyuncular arası tartışma süper olmuş
    Topa vücud koyma olayıda güzel olmuş
    Kısacası baya geliştirmişler

Gözlemlemelerin süper..
  • Bu seneki gibi eski-yeni nesil farkı olacak mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Fifa 14'ün üstüne %10-15'lik bir geliştirme yapılmış geri kalan her şey aynı. Korner bayrağı hareket ediyor diye yenilik diye gösteriyorlar.

Sadece korner direğinimi gördün
  • Oyuncular daha insani tepkiler veriyor. Çok iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Connor.Kenway -- 9 Haziran 2014; 23:10:49 >
  • O city taraftarları ne öyle ya
  • Bu oyun için ps4 alınır işte

• Bazilarimizin beklentileri karşılanmış benim gibi bazılarının ise beklentileri asagida kalmış anlaşılan ama oyunu oynamadim ya da bi gameplay görmeden tam olarak bişey demek olmaz.Hali hazirda oyun zaten iyi bi oyun oyuncularin genel olarak beklentileri turnuva modları, L1 ucgen in etkisinin azaltılması ve en önemlisi momentumun gitmesi.Bunlar olursa zaten oyuna yapılan her dokunuş muhteşemlige götürür fifayi.

• Cok bir yenilik yok gibi. Yukarida arkdas yazmis ama vucut koyma ve yerden cim kalkmasi zaten var. Taraftarlari da macta zaten goremiyoruz dogru duzgun.

Gameplay olmadan yorum yapamayiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Fifa 14'ün üstüne %10-15'lik bir geliştirme yapılmış geri kalan her şey aynı. Korner bayrağı hareket ediyor diye yenilik diye gösteriyorlar.

Sadece korner direğinimi gördün

14'ten 15 geçecek yenilik göremedim. Bu oyuna her sene 60$ veriyoruz ve ete dişe dokunur geliştirmeler beklemek hakkımız diye düşünüyorum.
    Tabii adamlarda haklı şimdi, sırf kadroyu güncelleyip çıkarsa 300-500 bin havada kapacak kitle varken ne diye uğraşsınlar...

• Tam bir hayal kırıklığı içindeyim desem yalan olur.Tam beklediğim gibi Saçmasapan bir video. Oyuniçi bile değil. Saçmasapan kameralardan toplanmış gereksiz bir E3 videosu.
  • kişisel yorum katmayın bu tarz anakonuların başlıklarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staylano

kişisel yorum katmayın bu tarz anakonuların başlıklarına.

Kişisel yorum değil.Oyundaki yenilikleri gördüğümüzden ötürü yazıldı sizler birşey görmediyseniz bilemeyiz..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayarak müdahele, kalenin havaya kalkması hoşuma gitti. Gol sevincini umarım videodaki gibi yapmışlardır.

• Tanıtımı arka planda izleyen arkadaşlarımız var bu nedenle oyuna katılan yenilikleri görememişler.

Neyse bunun tartışmasını yapmayalım çünkü şuvarki kesinlikle uzlaşma sağlanamaz bu konuda.

Eylül ayında herşey net belli olur.

• Saat 7:30'dan beri spike'dan konferansı izliyorum ve her detaya dikkat ettiğime emin olabilirsin. buradaki konu kimin izleyip kimin izlemediği de değil zaten. "sizler birşey görmediyseniz bilemeyiz" şeklindeki iğnelemeli mesajınız yanlış. yenilikler senin hoşuna gitmiştir benim hoşuma gitmemiştir. senin gözünü kamaştırmıştır benim gözüme batmıştır. ana konu açmışsın, ben de kişisel yorum katmamanı istedim hepsi bu. konuyu kimin açtığına bağlı olarak sana yada başkasına bir gönderme olarak söylemedim bunu. neyse manasız tartışma yaratma niyetinde değilim.
  • Ben şu andaki sevinç olayını pek beğenmiyorum. Oyuncular çok kopuk gol sevinçleri yapıyor. Hatırlayanlar bilir hangi fifaydı oyuncuların bağırışları vs duyuluyordu gol sevinçlerinde daha çok oyunun içerisinde gol sevinçleri olmalı. Mesela bir oyuncu imza gol sevinçleri golden sonra belli tuşlara atanır ,atıyorum messi gol atınca X e basarız iki eli havaya kaldırdığı sevinç olur ve tv kamera açılarıyla o sevinci yaşayabiliriz.Bir de kale fileleri yine aynı mı olacak video da aynıydı. Hani artık bu ufak şeylere takılıyoruz çok büyük yenilikler gelmediği zaman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görsel yenilik ve bir kaç detay dışında başka bir bilgi yoktu. Video zaten CGI. Yorum yapabilcek bişey yok ortada ağustos'daki fuara kadar da daha bilgi gelmez. Oyunun iyi olup olmadığı full sürümde anlaşılır. Fifa'nın zaten görsel ve kontrol sorunları yok bu yönden yine harika olacak olay son yıllarda çok fazla belirgin hale gelen kötü oyuncuların maç kazanmalarını sağlamak için oyunun basitleştirilmiş olması. Kendi adıma konuşursam alıp alamama kararım buna bağlı. İstediği kadar muhteşem olsun yine 14'teki gibi yaratıcı olmak ve oyun yeteneği gibi zorunluluklar olmadan 2 tuştan ibaret her maç 10'larca kafa golüyle tek tip aynı lob pas golleri ile geçecekse almayı düşünmüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.