Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
548.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trailer çok güzeldi ama bi gameplay lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trailerde bile lob atıyolar

• Açıkçası hikaye anlatmışlar. L1+Üçgen, momentum gibi saçmalıklar devam ettikçe bu oyundan hiçbir şey olmaz. İsterse en süper grafikleri koysunlar.
  • Göz felan kamaştırmadı arkadaşım bi heyecanla oturdum pc başına 2 saat Fifayı bekledim tanıtımı verdikleri trailer hep aynı kendimizi kandırmaya gerek yok Fifa hastası bi insanım ama artık sıkıldım Wc 10 oynayanlar bilir Fifa'da nasıl bi potansiyel olduğunu artık beklentimiz Pes güzel bi oyun yapsalarda rekabet artsa bari yoksa Ea aynı oyunu her sene önümüze koyacak malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerliEsnaF -- 10 Haziran 2014; 13:21:47 >
  • Grafik olarak pek bir şey beklemiyorum fakat şu L1+Üçgen ve kafa gollerine el atmalılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa zaten kötûydü. Pes te ona uydu. Umarim bu sene düzeltirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: acar85

Fifa zaten kötûydü. Pes te ona uydu. Umarim bu sene düzeltirler.

Fifa kötü felan değildi Pes Fifa'nın tırnağı bile olamadığı için Fifa bu halde zaten adamlar umursamıyo bile her sene satış rekorları kırıyo adamlar lütfen artık Pes demeyin Türkiye'de oynanan bir oyun, Dünya'da satış listesine bile giremiyo ha inşalah bu sene güzel oyun yaparlar o ayrı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FenerliEsnaF -- 10 Haziran 2014; 13:26:07 >
  • Pc'ye next gen gelmesi mükemmel oldu, şimdi konami düşünsün
  • E3 Trailer'ı efsane falan değildi yav. Klasik; yine müthiş grafikler geliyormuş gibi gösterilmiş. Bir iki yenilik sunarlar, zaten ignite motorunun üzerine de pek bir şey koyacaklarını sanmıyorum.Çünkü FIFA 14 gayet sağlam bir oyundu. Ama lütfen şu kaleci animasyonlarını, kurtarışlarını baştan aşağı değiştirsinler. Rica ediyorum. Ve de lütfen, çaprazdan ayak içi vuruşları artık devamlı gol olmasın. Veletler sevinecek diye kanser oluyoruz.
  • Her sene aynı trailer...
  • Hiç bi yol yoktu valla Trailer da. Stadyum da stadyum. Geçen sene de bunu göstermediler mi zaten.
    Emotion hakkında getirdikleri yenilik hiç bişey ifade etmiyor şu an için. Bu trailer'dan iki tane animasyon gördük diye bişey anlaşılmıyor. Oyuna ne kadar etki edeceği çok önemli.
    Hiç bi etkisi bile olamayabilir doğru düzgün hissedilen. O zaman anlamsız bi yenilikten öteye gitmez.
    Grafikler falan zaten çok fazla ilerlemeyecektir görüşüme göre.
    FIFA'dan direkt 10 dakkalık gameplay videosu beklemiyordum tabi ki o yüzden beklentilerimi karşıladı trailer tamamen, ama dediğim gibi zaten çok bişey beklemiyordum sonuç ortada.
    Trailer gözümü falan kamaştırmadı yani. Ama zaten öyle bişey beklemiyordum. Klasik FIFA tanıtım videosu.
  • Fifa asiri cizgisel.carazdan Sut cek doksana girsin. Gerci pes te son üc oyunda berbatti.umarim rekabet artar da biz kazaniriz.

• Yorumlara bakılırsa epey "göz kamaştıran" bir trailer yayınlanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: staylano

Yorumlara bakılırsa epey "göz kamaştıran" bir trailer yayınlanmış.

Daha çok başlığa bakmissin hocam :)

• Yıldırım Demirören kullanıcısına yanıt
    Yok hocam nazire yaptım başlığa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Fifa kendini tekrar ediyor en büyük problem bu gameplayde.Arka arkaya 3-4 maç yaptımı sıkılıyorsun.Online modu saymıyorum böyle rezil birşey olamaz, asabi adamım kolu kırar atarım cebime yazık.Yapay zekanın takımların güçleriyle yetenekleriyle orantılı gelişmesi lazım.Misal bi oyuncunun pas özelliği 85, diğerinin 65, aynı yüzdeyle pas yapabiliyorlar oyunda.Böyle saçmalık mı olur?Keza defans oyuncusu ne kadar yavaş olursa olsun forveti yakalıyor istisnasız.Rezillik.

Oyunun sıkmaması için binlerce yüzbinlerce animasyon geliştirilmeli.Ben anlamıyorum 1 sene boyunca tüm dünyada ligler oynanıyor bir komite kur 3-4 kişilik çok değil, bütün işi maç izlemek, izlediği maçlardaki değişik hareket, kombinasyon, karambol, gol pozisyonu vs bunları not alsın oyuna aktarılsın.Çok mu zor bu yahu?Her maç aynı hareketleri izlemekten sıkıldık.Her futbolcu özellikle 5 yıldızlı takımlarn altındaki takımlarda birbirinin aynısı neredeyse.Yıl oldu 2014 düzeltin şunları yahu.

Adamlar çöp adamların sahada dolandığı bir FIFA yapsalar yine tonlarca satar. Niye uğraşayım ki diyor. Hazır PES'de yerlerde sürünürken...

O kadar yerin dibine sokuyoruz PES'i ama bu FIFA'yı adam edecek olan yine PES.

• SS10 kullanıcısına yanıt
    sanki pes 2015 ps4 videosunu izlemiş gibi konuşuyorsun nerden biliyosun pesin iyi olmayacanı heralde ps3 deki gibi aynı mı kalacak sanki ps4 gücü ps3e göre daha iyi ona görede sağlam bir oyun yaparlar fifanın oyundaki hataları L1+üçgen orta kafa goller zaten en son fifa oynadıgımda fifa 2000 vardı ondada orta kafa gol oluyordu 2 orta aç 1tanesi kesin gol 14 yıl geçmiş orta kafa goller devam ediyor birde koşma stilleri sahadaki tüm oyuncuların koşma stilleri aynı pesde mesla ronaldo gerçekte nasıl koşuyorsa oyundada aynı koşuyor pesde de L1+üçgen var oyunu neden böyle yaparlar hiç anlamıyorum oyuncunun pası 85 ise uzun topları iyi oluyor onu analadık ama oyuncunun pası 75 olanda aynı pası atıyor çok saçma fifa oynayanlar genelde L1+üçgen oynuyorlar oyuyndaki tüm oyuncular uzun top atabiliyor isterse pası 20 olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Fifa kendini tekrar ediyor en büyük problem bu gameplayde.Arka arkaya 3-4 maç yaptımı sıkılıyorsun.Online modu saymıyorum böyle rezil birşey olamaz, asabi adamım kolu kırar atarım cebime yazık.Yapay zekanın takımların güçleriyle yetenekleriyle orantılı gelişmesi lazım.Misal bi oyuncunun pas özelliği 85, diğerinin 65, aynı yüzdeyle pas yapabiliyorlar oyunda.Böyle saçmalık mı olur?Keza defans oyuncusu ne kadar yavaş olursa olsun forveti yakalıyor istisnasız.Rezillik.

Oyunun sıkmaması için binlerce yüzbinlerce animasyon geliştirilmeli.Ben anlamıyorum 1 sene boyunca tüm dünyada ligler oynanıyor bir komite kur 3-4 kişilik çok değil, bütün işi maç izlemek, izlediği maçlardaki değişik hareket, kombinasyon, karambol, gol pozisyonu vs bunları not alsın oyuna aktarılsın.Çok mu zor bu yahu?Her maç aynı hareketleri izlemekten sıkıldık.Her futbolcu özellikle 5 yıldızlı takımlarn altındaki takımlarda birbirinin aynısı neredeyse.Yıl oldu 2014 düzeltin şunları yahu.

Adamlar çöp adamların sahada dolandığı bir FIFA yapsalar yine tonlarca satar. Niye uğraşayım ki diyor. Hazır PES'de yerlerde sürünürken...

O kadar yerin dibine sokuyoruz PES'i ama bu FIFA'yı adam edecek olan yine PES.

%100 katılıyorum.

Rekabetin olmadığı yerde başarı gelmez.Ama bunu fanboylara anlatamazsın.Bir zamanlar biz de fanboyduk şükür ki yıllar bize öğretti ne kadar aptalca olduğunu.

Yine görüyorum yok xbox yok leş yok rezil muhah zuhah çekenleri.Be kardeşim xbox360 bu kadar başarılı olmasa Ps4 bu kadar sağlam gelebilirmiydi?Live bu kadar başarılı olmasa psn bu düzeye gelebilir miydi?Pes 2004-2008 arası bu kadar sağlam çıkmasa Fifa kendini düzeltebilirmiydi?Ne çabuk unutuldu eski yıllar.Hoş çoğunun yaşı da yetmez eskiye ya neyse...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Port Valdez -- 10 Haziran 2014; 15:22:28 >

• staylano kullanıcısına yanıt
    Bukadar takıntılı olma.Beğenmediysen dile getir ona buna karışma dünden beri taktında taktın yeter ama.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende fifa 13 vardı fifa 14 ten daha kötüydü bence ama fifa 15 i kesin alırım eminim kötü olmaz
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.