Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
546.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şampiyonlar ligi ve Uefa lisansı fifa da mı kardeşim ? Nokta.. Gerisi çöp olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Şampiyonlar ligi ve Uefa lisansı fifa da mı kardeşim ? Nokta.. Gerisi çöp olur

Pes te varda ne oluyor ? Lisanssız takımlar , lisanssız formalar vs....
  • sanki cl lisansi hep pesteydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

quote:

Orijinalden alıntı: uA_Kado

Şampiyonlar ligi ve Uefa lisansı fifa da mı kardeşim ? Nokta.. Gerisi çöp olur

Pes te varda ne oluyor ? Lisanssız takımlar , lisanssız formalar vs....

Bende onu söylemek istedim aslında hocam.. Sırf ŞL ve UEFA lisansı için alan arkadaşlar vardı.. Ve atmosfer için..
    Bu sene lisanslar FIFA ya geçti.Atmosfer yok dedik adamlar abartmışlar hatta neler yapmışlar.FIFA ya laf eden taş olur :) PS4 te olmazsa olmazlardan olacaktır bizler için hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadirizm_TR -- 10 Haziran 2014; 16:12:08 >
  • şampiyonlar ligi varsa işte bu bomba bi haber..
  • Bu ŞL ve UEFA kupasının resmi olarak olacağı doğru mu?Çünkü bununla ilgili bir duyuru gelmedi.Pes bölümündeki arkadaşlar kalkmadı diyor.Bilgi kirliliği var sanırım.
  • Taktik ekranı, ayarları, seçenekleri vs. konusunda yok mu bir gelişme ?
  • emotıonal ıntellıgence = Duygusal Zeka Oyuncuların yenilen gollerde mağulibiyetlerde veya kenara alınışlarında gösterdikleri üzüntülü tepkiler.

agılıty control= Çevik kontroller Oyuncuların çevik hareket etmeleri çalımlar topa müdahaleleri vs.

man to man battles= adam adama mücadelerde gelişim

authentic player vısuals= Otantik oyuncu görselleri gelişimi mimik ve yüz hatları

dynamic matchday presentatıon= Dinamik maç atmosferi gelişimi taraftarın tepkileri

lıvıng pıtch= Saha yüzeyi çimlerin görselliği ve gelişimi -- Korner direği hareketi ve Kale direkleri hareketi.

Eğer tüm bunlar sizler için bir gelişim değilse oturup düşünmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 10 Haziran 2014; 17:39:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaveJones

Bu ŞL ve UEFA kupasının resmi olarak olacağı doğru mu?Çünkü bununla ilgili bir duyuru gelmedi.Pes bölümündeki arkadaşlar kalkmadı diyor.Bilgi kirliliği var sanırım.

2013 sonunda sözleşmesi bitiyordu yenilemişlerki pes 2014de vardı 1yıllıkda anlaşmadıklarına göre ŞL ve UEFA lisansı uzun yıllar pesde kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

sanki cl lisansi hep pesteydi.

2009 yılından belli pesde hatırlatım bugun 10 haziranı aldımı fifa ŞL ve UEFA lisansını öyle kesinmiş gibi kunuşmayacaksınız resmi açıklama olmadan transferde nasıl imza atmadan inanmıyoruz buda öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

quote:

Bu ŞL ve UEFA kupasının resmi olarak olacağı doğru mu?Çünkü bununla ilgili bir duyuru gelmedi.Pes bölümündeki arkadaşlar kalkmadı diyor.Bilgi kirliliği var sanırım.

2013 sonunda sözleşmesi bitiyordu yenilemişlerki pes 2014de vardı 1yıllıkda anlaşmadıklarına göre ŞL ve UEFA lisansı uzun yıllar pesde kalacak

Bir fifa oyuncusu olarak fifa ya gelmesi tercihimdir.Ancak bu durumda zor gözüküyor.Herkes gelecek diyor ama açıklama yok.Tabi pes te güzel oyun yaparsa onu da gönül rahatlığıyla oynarım.Ben artık pesin tekrar eski pozisyonunu geri alarak rekabeti arttırmasını diliyorum.Bu durumdan da oyuncular karlı çıkar.

• Yenilikler fos, momentuma devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bir fifa oyuncusu olarak fifa ya gelmesi tercihimdir.Ancak bu durumda zor gözüküyor.Herkes gelecek diyor ama açıklama yok.Tabi pes te güzel oyun yaparsa onu da gönül rahatlığıyla oynarım.Ben artık pesin tekrar eski pozisyonunu geri alarak rekabeti arttırmasını diliyorum.Bu durumdan da oyuncular karlı çıkar.

pes 2015 ps4 ilk defa yapacakları için güzel bir oyun bekliyorum eğer ps4 olmasaydı ps3e çıkacaktı o zaman hiçbirşey beklemezdim pesden ama yeni nesile yapacakları için çok merak ediyorum fifa 14 herşey güzelde oynayış olarak kötü L1+üçgen ve orta kafa golleri çok saçma fifa 15 videosunu izledim taraftarlar filan güzel daha canlı ama önemli olan oynayış

• quote:

quote:

2009 yılından belli pesde hatırlatım bugun 10 haziranı aldımı fifa ŞL ve UEFA lisansını öyle kesinmiş gibi kunuşmayacaksınız resmi açıklama olmadan transferde nasıl imza atmadan inanmıyoruz buda öyle

kesinmis gibi konusana soyle onu kocum.

cok da muhim degil olsa da olur olmasa da. fut varken kim bakar clnin yuzune

• quote:

quote:

quote:

sana fut da başarılar dilerim ronaldo messi ibrahimovic gibi oyuncuları alabiliyormusun futda heralde o 3 oyuncuyla aynı anda oynamamışındır tahminim

• Momentum dediğiniz olay nedir 2.0 dan 3-2 maç vermenizmi veya 2.0 maglupken 3-2 maç almanızmı ?

Böyle durumlarda takımı taktiksel anlamda yön veriyormusunuz ? Misal 2.0 öndesiniz ve 2. yarı oynanıyor nasıl bir taktik ve strateji uyguluyorsunuz neler yapıyorsunuz çıktıgınız diziliş ve oyuncular ile devammı ediyorsunuz atak futbola devammı ediyorsunuz ?

Sizler gerekli önlemleri almazsanız rakibiniz maçı çevirince momentummu oluyor ?

Bu anlamda maç içerisinde neler yapıyorsunuz ?
  • hakem modu falan olsaydı iyi olurdu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sana fut da başarılar dilerim ronaldo messi ibrahimovic gibi oyuncuları alabiliyormusun futda heralde o 3 oyuncuyla aynı anda oynamamışındır tahminim

ya bi git. ticaretten anlamayan gelmis konusuyor. hadi koc hadi daha cevap yazma bana ;)

• Kör dövüşü bu oyun artık ne oluyor ne bitiyor hiç anlamıyorum.. sürekli lob pas inanılmaz arcade bir hava.. hep aynı goller vs uzar gider
    Fifa nın bu kadar çok tutmasının sebebi pes oldu ne yazık ki adamlar o kadar kötü oyunlar yaptı ki potansiyel tüm futbol oyuncularını fifa ya mahkum etti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    bir daha sen beni alıntı yapma bende seni alıntı yapmıyacam koç filanda ne demek her kelimende koç filan hayırdır
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.