Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
546.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 haziran da demo? Hic gercekci gelmiyor ama neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Sports yetkilisi Matt Prior, Moskova’da FIFA 15′te olabilecek durumlardan bahsetti. Prior’un açıklamalarından başlıklar ise şöyle; ilk olarak kadın futbolunu yetiştirebilirlerse FIFA 15′te görebileceğiz. Kadınların vücutlarının doğası gereği farklı hareket ettikleri ve bu yüzden erkeklerin oynadığı futbola göre biraz farklı animasyonlar kullanılması gerektiğini, teknolojik uygulamayı yetiştirebilmeleri durumda FIFA 15′te yer alabilecek. UEFA, PES ile olan sözleşmesinin bu sezon sona ermesiyle ve tekrar Japon firma Konami ile anlaşmayı istemediklerinden dolayı FIFA ile görüşmeleri başlamış. Anlaşmanın 3 yıllık olması bekleniyor. Yani FIFA 15′te Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi lisanslı olarak yer alacak. Başka bir etkinlik olan Copa Libertadores ve Recopa South America’nın da FIFA 15′ten başlayarak 4 sezonluk lisans anlaşması tamamlanmış. Bu gelişmelerin neticesinde Güney Amerika liglerinden Uruguay, Paraguay ve Venezuela Liglerinin de lisansları alınmış. Eklenen diğer ligler ise Hollanda 2. Ligi olan Jupiler Pro League ve Asya’dan Suudi Arabistan ve Çin Ligleri. Ülkemizdeki bir kesim taraftarları sevindirecek haber geldi. 2 yıldır FIFA’da yer almayan Fenerbahçe, FIFA 15′te yer alacak. Böylece Galatasaray ile birlikte yer alacak ikinci Türk takımı Fenerbahçe olacak. İspanya ligi olan La Liga ve ekipleriyle olan lisans anlaşması daha da genişletildi. Böylece İspanya’dan bir çok stadı oyunda görebiliriz. Türkiye Ligi için ufukta görünür bir durum yok. Tüm resmi ve ayrıntılı içerikler 10 Haziran’da açıklanıp, oynanabilir bir demo ile oyun içi görüntüleri sunulacak.

http://www.multiplayer.com.tr/haber/fifa-15ten-haberler-var/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 20 Mayıs 2014; 22:51:13 >

• baya bir haber varmis ancak bayan futbolunu bu sezona yetistiremezler büyük ihtimal

• Oww UEFA haberine çok sevindim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakal41234

10 haziran da demo? Hic gercekci gelmiyor ama neyse

cevabı vermişsin demoyu 10 haziran da olmasından belli şampiyonlar ligini filan konamı bırakmaz elindeki kozu zaten ingiltere ve almanya liginin lisansları yok bunu kaptıracaklarını hiç tahmin etmiyorum ihtimal bile vermiyorum benim fikrim bu
  • en iyisi peside alsınlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanblue001 -- 20 Mayıs 2014; 23:59:39 >
  • Şampiyonlar Ligi ve Uefa lisanslarını hakeden aldı sonunda.Pesin zaten lisanslarla sorunu vardı elindeki tek ve en güzel lisans olan Şamp. Ligi ve Uefayıda fifaya kaptırdı bu sene çığır atlayan bir oyunla fifanın karşısına çıkmazlarsa Bye bye Konami
    Yalnız fifanında momentum ayarlamalarını ve bazı hataları(orta kafa vs.) biraz düzeltmeleri lazım.
  • Bu sene fifa ucabilir bilmiyorum ama çok çok etkili olacak Fener ile ya Hollanda ya da Alman liginde oynarım genede kariyer yaparım önemli olan lisanslar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resmi aciklama ne zaman gelir acaba ea tarafindan sampiyoblar ligi hakkinda.

• o demoyu e3'de filan oynatirlar yayinlamazlar. agustos veya eylul de yayinlarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobezafer8

Şampiyonlar Ligi ve Uefa lisanslarını hakeden aldı sonunda.Pesin zaten lisanslarla sorunu vardı elindeki tek ve en güzel lisans olan Şamp. Ligi ve Uefayıda fifaya kaptırdı bu sene çığır atlayan bir oyunla fifanın karşısına çıkmazlarsa Bye bye Konami
    Yalnız fifanında momentum ayarlamalarını ve bazı hataları(orta kafa vs.) biraz düzeltmeleri lazım.

10 haziranda demo çıkmazsa bu haber yalan çıkarsa doğru olabilir bazı hataları(orta kafa uzun toplar oyuncuların koşma stilleri hepsinin aynı tüm oyuncular aynı koşuyor oynayış olarak eksikleri çok fifanın
  • 10 Haziran demosu E3 için gösterilecek olandır, belki E3' te oradakiler oynar ama PSN yada LIVE' da yayınlanmaz o tarihte demo bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 21 Mayıs 2014; 13:24:57 >
  • 10 haziran'da demo tabiki çıkmayacak, çıkmaz zaten. kendileri sergileyecekler.
  • Resmi açıklama gelmeden sevinmeyelim derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

10 Haziran demosu E3 için gösterilecek olandır, belki E3' te oradakiler oynar ama PSN yada LIVE' da yayınlanmaz o tarihte demo bence.

o zaman şampiyonlar ligini kesin aldıgını nerden çıkardınız resmi bir açıklama olmadan kesin aldı diyemeyiz
  • sen niye bu kadar dert ettin ki? bu gecen seneden beri konusulan birsey.
  • Tüm resmi ve ayrıntılı içerikler 10 Haziran’da açıklanacak diyor demekki 10 haziranda belli olacak daha kesin birşey yok demekki 10 haziranda görecez
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanblue001

Tüm resmi ve ayrıntılı içerikler 10 Haziran’da açıklanacak diyor demekki 10 haziranda belli olacak daha kesin birşey yok demekki 10 haziranda görecez

Bence imkansız 10 haziranda yayınlamaya demoyu

• istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Sana katılıyorum hocam s.ligi giderse geriye ne kaldı

• sanki hep sampiyonlar ligi pesteydi. daha once ne varsa yine o olur. niye dert ediyorsunuz ki.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.