Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
546.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14'te lig yapılamıyordu olmasına rağmen. online uzarine kurulmuştu anında elimden çıkarttım oysa ben premier lig falan yapmayı çok seviyordum fifada yada budesliga. uefa cl'ni kesin dlc felan yapıp satar bu ea
  • Ike kullanıcısına yanıt
    CL buyuk ihtimal ayri oyun gelir. Daha once 06-07 ayri oyun olarak cikmisti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • UEFA liglerinide kaybederse Konami adam gibi oyun yapmaktan baska şansı kalmaz. Nerede Pes 6 yanına yaklaşamadı hiçbir oyunu. Fifa ise her sene gelişiyor.

• Fifanın geliştirmesi gereken player career modu da var. Pes teki BAL modu kesinlikle fifanınkinden daha zevkli. Şampiyonlar ligi ve Avrupa ligi de gelirse pastanın üzerine çilek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ßurock -- 22 Mayıs 2014; 1:57:53 >
  • Eskiden konyasporlara kayserilere kadar vardi fifada turk takımları. Suanki halimize bak. Fb yi tekrar eklemeleri marifetmis gibi seviniyoruz.

• hadi Hollanda 2. ligini anlarımda arap ligi nedir lan lanet olası kapitalistler

edit: bu arada çavuş olmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noise -- 21 Mayıs 2014; 21:58:39 >
  • Fifa 15'te en çok istediğim özelliklerden biri de Premier Lig ve Bundesliga oynayabilmek. Atletici iyi olursa La Liga da çok zevkli olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fifa'ya bu sene geçtim ve online oynamıyorum ama kariyer modundan inanılmaz zevk alıyorum. Bir de UEFA ve Şampiyonlar Ligi lisansı gelirse of of of
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Fifa'ya bu sene geçtim ve online oynamıyorum ama kariyer modundan inanılmaz zevk alıyorum. Bir de UEFA ve Şampiyonlar Ligi lisansı gelirse of of of

online oynamadan güzel görükebilir banada güzel geliyordu sonra online oynmaya başladım oyunda çok kötü hatalar offline oynadıgımızda bilgisayara karşı oynuyoruz paslaşarak oynuyorlar ama online sürekli uzun top oynuyorlar defansda sürekli hata yapıyor pes 2014 çok kötü onlineda oynarken ama offline oynarken oyun çokta kötü değil yani oyunun iyi mi kötümü online oynarken anlıyorsun
  • quote:

Fifa'ya bu sene geçtim ve online oynamıyorum ama kariyer modundan inanılmaz zevk alıyorum. Bir de UEFA ve Şampiyonlar Ligi lisansı gelirse of of of

Sana katılıyorum bende of oynuyorum psn almak istemiyorum ve süper oyun bide cl gelirse allaaaa

• quote:

Umarım Şampiyonlar Ligi'ni alıp PES gibi yapmaz, o sezon Avrupa'da var olan tüm takımları eklerler. Pes'te Avrupa Ligi'ni açıyorsun Avrupa Ligi'ne 40 küsür takımdan 10 tanesi ancak oluyor .

Kariyer ile ilgili bişey sormak istiyorum.

İlk kariyer açarken Avrupa Kupalarını da düzenleme hakkı tanıyor oyun bize fakat düzenlerken ordaki takım hangi ligde ise o ligden takım seçebiliyorsun yani ben misal Copenhagen yerine Salzburg'u istiyorum ama Salzburg'u alamadığım sürece turnuvaya katamıyorum.

• Simdi bu lisans alinirsa bjk avrupa kupalarinda oldugu icin bjk ile de oynayabilirmiyiz ?

• Fenerbahçe olmadan Galatasaray olsa bişey farketmiyor fb gs maçı yapamadıktan sonra hiç anlamı kalmıyor gs nin olmasının.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzelllll..
  • Fenerbahçe yetmez ki TSL olmalı ki Ultimate Team'de düzgün kadro kurabilelim...
  • Arap ligi nedir ALLAH aşkına ya.
  • inş isviçre ve avusturya 2.ligleri de olur
    bir de luxemburg ligi deniyordu bi ara o da fena olmaz
  • Oldu ki almadı cl yi, şu final maçlarını yarı yarıya seyircilere oynasak, maça giriş müzikleri ekleyebilsek adam gibi , zaten format şimdi ki oyunda da var. Ben fifa da nedense kupa atmosferi pek alamıyorum. Lig maçları süper ama kupa finalleri başta olmak üzere biraz daha o atmosferden uzak bence. Hani yeni nesilde kupa töreni eklendi ama onun haricinde de bir şeyler eklenmeli. Birde oyunu biraz daha özelleştirebilsek ligle ilgili reklam panoları olsa vs.vs. Ama en önemlisi script i bitirip momentumu da azaltmaları gerek.

• tutturmussunuz arap ligi niye var !!!

kardesim biz 22 farkli ulkeden olusan toplam 400 milyonluk bir topluluguz .
    bu potansiyeli kullanmak isteyen EA dogrusunu yapiyor .

gelelim Spor Toto Turkiye Ligine .

benimde gonlum olmasindan yana ama adamlar her sene ayni sekilde
    kuluplerin feragatname vermesi yada anlasmasi gerekiyor diyor .

bunu GS yillar once uzun soluklu bir anlasma sagladi . onun icin yillardir
    GSli kardeslerim takimlariyla mac yapma zevkine varabiliyorken biz
    Besiktaslilar gelecek senelere bakalim diyoruz .

insallah FBnin mujdesi fos cikmazda hic degilse derbi maci yapabilelim .
  • mg21 kullanıcısına yanıt
    arap arkadas, biz 50 milyon muyuz? dunyada hemen hemen 400 milyon turk var! bizim potansiyelimiz yok mu?

oyundaki arap ligi suudi ligidir. misirli arap neylesin suudi ligini? suudlar parayi basip eklettiler bu kadar basit.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.