Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
546.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada besiktas ile ilgili gelisme varmis.

http://forum.forzabesiktas.com/showthread.php?682-Yeni-Sezon-Pes-2015-ve-Fifa-2015&p=50663#post50663

besiktas gerekli belgeleri tff'ye gondermis. tff'de ea sports'a gonderecekmis.

ben uye degilim o yuzden icerikle ilgili cok fazla bilgi veremiyorum. bir arkadas sayesinde haberim oldu. uye olanlar icerigi buraya da paylasabilirler.
  • trukiye ligi yok arkadaslar buda benim buyuk kaynak var ea calisan biri dedi sadece yine galatasaray var dedi buyuk bir itimalle dedi deyişlik olmazsa dedi
  • Xbox'ta olup LEGEND kartlar umarım FIFA15'te PS kullanıcıları için de geçerli olur
  • su oyunda umarım yapay zekaya onem verırler onlıne pro oynuyanınız varmı bılmıyorum onlıne yada offlıneda kendı takımındakı bılgısayar oyuncular cinnet gecirmemde en buyuk etken boyle sacma hareketler olamaz oyle bos bos ılerı rakıbın ustune gıtmelerını mı desem sacma top kayıplarını mı desem gercekten oyunun eksi yonlerı
  • Umarım şampiyonlar ligi olur pes oynamamın tek nedeni şampiyonlar ligiydi fifaya gelirse mis :) eski nesilde görüntü kötü olmaz umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şampiyonlar liginin olup olmayacağı kesin olarak ne zaman belli olur acaba?

• 10 Haziran' da hocam. E3' te tum detaylar aciklanacak. Tabi daha once bir sizinti olmazsa. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

10 Haziran' da hocam. E3' te tum detaylar aciklanacak. Tabi daha once bir sizinti olmazsa. :)

İnşallah olur hocam ya FIFA da şampiyonlar ligi tadından yenmez vallahi. Birde bizim FB ile BJK de olursa deme keyfimize

• Mod olarak koymazlar belki. 06-07 sezonunda ayri bir oyun olarak yapildi. Mod yapilip kaliteli olursa ne ala. Yoksa kutulu ayri oyun benim tercihim.

• quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

trukiye ligi yok arkadaslar buda benim buyuk kaynak var ea calisan biri dedi sadece yine galatasaray var dedi buyuk bir itimalle dedi deyişlik olmazsa dedi

Sizlerde olmasanız bizim forumun hali nice olurdu ea çalışan birimi dedi? Ona sorsana ea firması nerdeymiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamehliyetsiz -- 29 Mayıs 2014; 11:11:24 >
  • Türkiye Ligi'ni geçtim artık üç büyükler olsa bile yetecek bu sene. İnanın Beşiktaş'lı olmama rağmen Türkiye milli takımı ve Galatasaray'ı sık sık kullanıyorum. Çünkü insan Türk oyuncularla oynamak istiyor bir yerden sonra. Üç büyükler olsa dönüşümlü kullanırız, sarıyor.
  • Geçen sene de yazmıştım,FIFA serisinde Türk liginin olmaması büyük rezillik.İş işten geçince en fazla 1 ay süren imza kampanyası oluyor,sonra unutuluyor
  • CL için ayrı oyun çıkarmazlar inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamehliyetsiz

quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

trukiye ligi yok arkadaslar buda benim buyuk kaynak var ea calisan biri dedi sadece yine galatasaray var dedi buyuk bir itimalle dedi deyişlik olmazsa dedi

Sizlerde olmasanız bizim forumun hali nice olurdu ea çalışan birimi dedi? Ona sorsana ea firması nerdeymiş ?

BEN O ELEMANİ FACEBOOK TANİYORUM SORDUM ONA
    TR LİGİ OLCAK Mİ
    HYR BJK FB GS OLCAK ODA SADECE GS OLCAK DEDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Türkiye Ligi'ni geçtim artık üç büyükler olsa bile yetecek bu sene. İnanın Beşiktaş'lı olmama rağmen Türkiye milli takımı ve Galatasaray'ı sık sık kullanıyorum. Çünkü insan Türk oyuncularla oynamak istiyor bir yerden sonra. Üç büyükler olsa dönüşümlü kullanırız, sarıyor.

ben seni bjk olmana supe duyarim hic bir bjkli sevmez cimbomu:D
    kızma ama ole
  • Aynen 3 büyükler olsa enzaından biraz tatminkar oluruz.
  • Bu oyunda scripting denen saçma şey olduğu sürece 5 para etmez benim için. ha, yine seve seve gidip alcam fakat bu yaptıkları şey resmen rezalet. Momentumunu anladık tamam da, sırf oyun istiyor diye maç kaybetmek nedir ya..1 değil 2 değil..Fifanın en büyük sorunu bu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omzunda_muzikaletli_zenci

arap arkadas, biz 50 milyon muyuz? dunyada hemen hemen 400 milyon turk var! bizim potansiyelimiz yok mu?

oyundaki arap ligi suudi ligidir. misirli arap neylesin suudi ligini? suudlar parayi basip eklettiler bu kadar basit.

Bi şu rizeliler bide şu araplar , ırklarıyla bu kadar mı gurur duyar anlayamıyorum , anlayamıyorum..

• Fut maclari online season maclari gibi momentum'suz olsun da gerekirse takimim GS bile olmasin raziyim.. Script denen dunyanin en gereksiz olayi yuzunden saclarimiz beyazladi.. Agiz tadiyla cok guzel dusunulmus fut'u zevkle oynayamadik.. Acikcasi bu yil sezon daha cok eglendirdi.. (Arada scripte laf atinca bazilari oynamayi bilmiyorsunuz gibisinden laflar atiyor.. Hayir kotu oynayip oyuna laf atmiyorum. Su anda bu yorumu yazdigim ps4 u fifa14 turnuvasindan kazandim hatta.. ) Umarim momentum azalir yada kalkar tek istegim budur.. Fifa15i iple cekiyorum.. ^^
  • Benim 15 den beklentim büyük

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.