Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
546.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • futtan script'i cikarcaklarini zannetmiyorum. fut modu bildigin kumarhane. kadron cok iyi div 1 title aldin(yenilgisiz) bir anda hileli makina devreye giriyor.

ayni takimla oynanmasin diye kucuk bir hile. takiminizin degerleri full ama sanki ust uste 20 mac oynayi adamlarin suyunu cikarmis gibi yorgunluktan oynayamiyormus gibi geliyor. bu sebeple surekli takim bozup kuruyor oyuncular. haftanin takimi kismi da paket actirmak icin muthis bir reklam. (oo bu hafta ronaldo gelmis. 20 dolar atayim da sansimi deneyeyim vs vs)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlacK_TowerR

Belkide öyledir :)

Öyle olsaydı 3. lige düşmüş Rangers'ı koymazlardı...
  • Seasons'da da FUT'dan az olmasına rağmen momentum var arkadaşlar. Daha bugün rakip bana 21 şut çekti 18'i kaleyi buldu, ben 5 şut çektim 1'i kaleyi buldu ve 1-0 kazandım. Kalkacağını da sanmıyorum ne yazık ki.
  • Futbol oyunlarını sadece online oynuyorum PES'te hile, FIFA'da momentum yüzünden bu yıl hiçbirini almadım. (Zaten PES tam bir hüsrandı)
    FUT modunda momentumu asla kaldırmazlar ama seviyesini düşürüp, birde 3 büyükleri ekleseler başka bir şey istemem.
  • Arkadaşlar bugün yarın PS3 için dünya kupasını alıcam,oynayan,tecrübe eden veya tavsiye eden varsa nedenleriyle bilmek isterim,teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpionnn

trukiye ligi yok arkadaslar buda benim buyuk kaynak var ea calisan biri dedi sadece yine galatasaray var dedi buyuk bir itimalle dedi deyişlik olmazsa dedi

Eto'da hatta ve hatta Eto'da Bitmiş!.... Eto bitmiş.. bitmiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykadiraras -- 3 Haziran 2014; 18:28:04 >
  • Southwester kullanıcısına yanıt
    Online seasons'ta da momentum vardır. Hangi fifa turnuvasından PS4 kazandınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkAres026

Pazartesi sabahi geliyor trailer yazan göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc ye de ignite engine geliyormuş herhalde twitter da duyurdular. Bakalım yeni ne gibi özellikler gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyblitzer -- 5 Haziran 2014; 20:46:44 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CGI videolara karnimiz tok!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 haziranda oyun hakkında yeni bilgiler gelecek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008'den bu yana ilk kez bu kadar erken bırakıp sildiğim bir oyundu 14 NG. 4 ay oynadım 4 ay boyunca oyunda tek gördüğüm şey 1.dakikadan son ana kadar çılgınlar gibi 40 metreden L1 üçgen ve orta kafa. Her maç en az 5 tane kafa golü,5 tane L1 üçgen defanslarıda bu paslarda duraksatmışlar. 08'den beri yapılmış en basit,düz Fifa oyunuydu ne taktiğe ne player'lığa ne oyun zekasına hiç bir şeye ihtiyaç yok 2 tuş kombinasyonunda ibaret. 8 yaş düzeyine kadar indirilmiş. Sonraki oyunlarda düzelir mi bence FUT oyundan bağımsız ayrı olarak çıkmaya başlamadıkça daha da kötüye gidecek. Görsellik ve oyuncu kontrolleri olarak harikalar yaratsalarda, script olarak çöplüğün dibini boylama yolunda. Yinede elimiz mahkum alacağız.
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Söylediklerinde düzelmeler oldu oyunda şuan daha stabil fifa 14.

• Oynanışı FIFA 09 (PS3) gibi güzel yapıp,momentumu azaltıp ve Türkçe dil desteği eklerseler tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

2008'den bu yana ilk kez bu kadar erken bırakıp sildiğim bir oyundu 14 NG. 4 ay oynadım 4 ay boyunca oyunda tek gördüğüm şey 1.dakikadan son ana kadar çılgınlar gibi 40 metreden L1 üçgen ve orta kafa. Her maç en az 5 tane kafa golü,5 tane L1 üçgen defanslarıda bu paslarda duraksatmışlar. 08'den beri yapılmış en basit,düz Fifa oyunuydu ne taktiğe ne player'lığa ne oyun zekasına hiç bir şeye ihtiyaç yok 2 tuş kombinasyonunda ibaret. 8 yaş düzeyine kadar indirilmiş. Sonraki oyunlarda düzelir mi bence FUT oyundan bağımsız ayrı olarak çıkmaya başlamadıkça daha da kötüye gidecek. Görsellik ve oyuncu kontrolleri olarak harikalar yaratsalarda, script olarak çöplüğün dibini boylama yolunda. Yinede elimiz mahkum alacağız.

Saydığın bu eksiklikler, Fifa 08,09,10 ve 11 de yoktu..Fifa 11 de aslanlar gibi defansımızı yapardık..Takım ,çok güzel kapanırdı..Şimdiki gibi belli belirsiz saçma sapan bir defans anlayışı yoktu..x ve kare tuşlarına birlikte basınca, takımın rakibe baskı yaptığını alan daralttığını görürdünüz..Gol atmak ve maç kazanmak için, oyun kurmak paslaşmak gerekirdi..L1 üçgen scripti, kafa golü scripti yoktu..Maçın gidişatını keyfine göre değiştiren momentium saçmalığı yoktu..Şimdi ,yukarıda saymış olduğum 4 kaliteli futbol oyunu varken, daha iyisini daha kalitelisini yapmış bir firma varken ve aynı kaliteli oyunları yapma imkanı yine bu firmanın elindeyken ben bu saçma sapan oyunu niye oynayayım..Yemişim, lisanslı kadrosunu da, allan pullanmış, süslü ara yüzünü ,menülerini de!!!

• PES serisi bozulmadan devam edebilseydi belkide başımıza bunlar gelmeyecekti.FİFA tekel olduğunu hissetmeye başladığı anda FUT moduyla beraber oyuncuları sömürmeye başladı.Oyunu diğer serilere göre çok erken bıraktım.Rakiplere karşı üstünlük te sağlıyorum.En son sezonda 110 küsür maçta 7 yenilgim vardı.Ama momentum çok belirgin olduğundan artık oyunda ne olacağını az çok anlıyorsun.Bu durumda benim için oyunun heyecanını öldürdü.Aynı şekilde bunun FİFA15 ile değişeceğini pek düşünmüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

2008'den bu yana ilk kez bu kadar erken bırakıp sildiğim bir oyundu 14 NG. 4 ay oynadım 4 ay boyunca oyunda tek gördüğüm şey 1.dakikadan son ana kadar çılgınlar gibi 40 metreden L1 üçgen ve orta kafa. Her maç en az 5 tane kafa golü,5 tane L1 üçgen defanslarıda bu paslarda duraksatmışlar. 08'den beri yapılmış en basit,düz Fifa oyunuydu ne taktiğe ne player'lığa ne oyun zekasına hiç bir şeye ihtiyaç yok 2 tuş kombinasyonunda ibaret. 8 yaş düzeyine kadar indirilmiş. Sonraki oyunlarda düzelir mi bence FUT oyundan bağımsız ayrı olarak çıkmaya başlamadıkça daha da kötüye gidecek. Görsellik ve oyuncu kontrolleri olarak harikalar yaratsalarda, script olarak çöplüğün dibini boylama yolunda. Yinede elimiz mahkum alacağız.

aynen dediklerine katılıyorum

• quote:

eminmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

quote:

eminmisiniz ?

Tabiki eminim hergün oynadığım oyun.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.