Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
548.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ps4 te fifa points almak istiyorum fakat içerik yok diyor yada satıştan kalkmıştır ibaresi var. Eskisi gibi coins satılıyormu yine varsa nerede bulamadım yardımcı olurmusunuz
  • Şuan online'a giremeyen sadece benmiyim in order access the online features for this title your sony ... yazıyor.
  • Beyler yaz transfer sezonu ardından transfer güncellemesi geliyor mu bu oyuna?
  • evet geliyor..mesela fifa 14 te d.costa atletico daydı.. yazın tranfer olunca fifa da ut ta yaptı güncellemeyi.. ama bütün transferleri yapmıyorlar sanırım.. belli bir tarihe kadar olan transferleri yapıyorlarhttp://www.futhead.com/players/179844/
  • camps81 kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen kırdım kolu bi dünya para verdim yaptırdım.3-0 dan son 10 dk 4-3 maç verilirmi ya..ben verdim..kol içinde 60 lira verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44. sezonda 11. title'ımı aldım Div1'de. Zirvede bırakayım, geçtiğimiz yıllarda 4-5 title'ı geçememiştim bu yıl gelişme var.
  • yegah26 Y kullanıcısına yanıt
    bende dün 2 maçta 2-0 dan 2-3 kaybettim.Bu oyun kafayı yemiş ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nimras

quote:

Orijinalden alıntı: Andrea Pirlo

Arkadaşlar iyi forumlar. Yarın Ps4 almayı düşünüyorum. Oyun olarakta ilk olarak Fifa 15 alacağım. Ultimate Team oynamak istiyorum. Bunun için Ps+ , Psn tarzı bişeyler almam gerekir mi? Ücreti nedir? Bilgilendirir misiniz ? Çok önemli ona göre ps4 alacağım

Online oynamak icin plus sart ama 14 gunluk deneme alabilirsin.Tr plus alirsan 1 yil 150 endonezya psn alirsan 74(enpara ile alirsan 49 tl )

merhaba bu konuda yardımcı olur musunuz?
    Endonezya psn nasıl alınıyor?
    türkiye ve Avrupada geçerli mi bu psn o zaman?
    Endonezyadan aldığımız için kara listeye girmeyelim?
    teşekkürler

• Dünden beri ilk defa oynuyorum baya sardı. online div ligde 2 lig atladım hemen rakipler çok zayıf yada ben iyi oynuyorum.
    Divde dikkatimi çeken en güzel özellik ben hangi takımı alıyorsam rakipte ona eş değer takımla karşıma çıkabiliyor. Bu hoşuma gitti takımların yıldız sayısına göre. Çok geç kalmışım yav baya sardı Ps4'ü geç almakla hata ettim galiba. Bakalım devam ediyorum.
    div liginde buradan arkadaşlarla maç yapabiliyor muyuz? İmzamda ki ID'den ekleyebilirsiniz maç yapalım.

• selamlar 2 ay oldu ps4 ü alalı , div 2 deyim.Gece geç saatlere kadar online oluyorum genelde eklerseniz oynayabiliriz saygılar.
    psn : bjackk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godz -- 6 Temmuz 2015; 18:35:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: godz

selamlar 2 ay oldu ps4 ü alalı , div 2 deyim.Gece geç saatlere kadar online oluyorum genelde eklerseniz oynayabiliriz saygılar.

Div1 de olsan oynardık div2 oyuncularını çok rahat yeniyorum o yüzden.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknik_insan

quote:

Orijinalden alıntı: godz

selamlar 2 ay oldu ps4 ü alalı , div 2 deyim.Gece geç saatlere kadar online oluyorum genelde eklerseniz oynayabiliriz saygılar.

Div1 de olsan oynardık div2 oyuncularını çok rahat yeniyorum o yüzden.

tebrikler
  • Oyunu alalı 2 gün oldu. Geceleri online oynuyorum sadece. Div 5'e kadar yükseldim. Aklımda bir soru kaldı DIV 1'e gelince momentum inanılmaz etkiliyormuş söylenenlere göre oynanmaz hale geliyor ve sürekli lig düşüyormuşsunuz bu doğru mu ?

Şuan çok zevkli
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Oyunu alalı 2 gün oldu. Geceleri online oynuyorum sadece. Div 5'e kadar yükseldim. Aklımda bir soru kaldı DIV 1'e gelince momentum inanılmaz etkiliyormuş söylenenlere göre oynanmaz hale geliyor ve sürekli lig düşüyormuşsunuz bu doğru mu ?

Şuan çok zevkli

Evet hocam div3ten beri kendini göstermeye başlıyor ama alıştım ben artık div3-div4 arası geziyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Overlord15

quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Oyunu alalı 2 gün oldu. Geceleri online oynuyorum sadece. Div 5'e kadar yükseldim. Aklımda bir soru kaldı DIV 1'e gelince momentum inanılmaz etkiliyormuş söylenenlere göre oynanmaz hale geliyor ve sürekli lig düşüyormuşsunuz bu doğru mu ?

Şuan çok zevkli

Evet hocam div3ten beri kendini göstermeye başlıyor ama alıştım ben artık div3-div4 arası geziyorum

Ben öyle düşünmüyorum 3sezondur arka arkaya div1 aldım kaybettiklerimdede tamamen kendi hatalarımdan savunmada yaptığım hatalar felan momentum fut da daha etkili olduğunu düşünüyorum

• Online a girebilen var mı ? Server gitti galiba..
  • arkadaslar online a giriyorum transfer ekrani vs hersey ok sorun yok.
    ancak mac yapmak icin play game ekranina geldigim anda checking internet connection diyor ve psn den logout ediyor otomatik.
    baglantimda vs hicbir problem yok sizde nasil acaba ?
  • Benim icin fifa artik 15 te bitmistir daha fifaya bulaşmıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimbilmez -- 8 Temmuz 2015; 1:11:35 >
  • EA geçtiğimiz yıl yine aynı platformunda ''FIFA 15'de ligini seç'' duyurusu ile tüm dünya liglerini oylamaya sunmuştu. 105bin küsür oy ile 1. olan Türkiye Ligi FIFA 15'de yerini almıştı.

Yıllar sonra gelen bu güzel haber ile birlikte EA bu yıl tam 2 bomba patlatarak hem FIFA 16'yı Türkçe Dil seçeğiyle piyasaya sürdü, hem de PTT 1.LİG'ide oylamaya koymuş bulunmakta.

Ama bunun için önümüzde çok büyük bir engel var. Geçen yıl oylamayı 10. sırada tamamlayan Ukrayna Ligi şuan 150bin küsürat ile zirvede yer alıyor. PTT 1. LİG oylama da 135 bin küsür geride. El ele verip Türkiyemizin en büyük 2. olan ligimizi FIFA 16'da görmeyi istiyor isek, oylama bitene kadar her gün siteyi ziyaret ederek oyumuzu kullanmalıyız ve çevremizi oy kullanması için yönlendirmeliyiz.

Peki nasıl oy kullanırım?

1. Adım :www.fifplay.com/fifa16-leagues-vote/ adresine giriyoruz.

2. Adım : En aşağıya inerek ''Turkish PTT League'' seçeneğine tik koyuyoruz.

3. Adım : Tekrardan aşağıda bulunan ''Vote'' kutucuğuna tıklıyoruz. Hepsi bu kadar.

• htepeli kullanıcısına yanıt
    Alıntıdır

• 
Sayfa: önceki 895896897898899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.