Şimdi Ara

[FİFA 15 PS4 ANA KONU] NEXT GENERATION (899. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.114
Cevap
87
Favori
548.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde fifa 15 kutulu var fifa 16 ciktigi zaman oturdugum yerdeki spotçuya gidip üstüne biraz para verip fifa 16 alma gibi bir şansim var mi yani kabul eder mi sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncharitable

Elimde fifa 15 kutulu var fifa 16 ciktigi zaman oturdugum yerdeki spotçuya gidip üstüne biraz para verip fifa 16 alma gibi bir şansim var mi yani kabul eder mi sizce?

Bence Fifa 15'i şimdi satarsan daha az zarar edersin. Fifa 16 çıktığında Fifa 15 çok az para eder.
  • Beyler oyunu secondary hesaptan indirmesine rağmen ana hesabından oynayan var mı? ds4 yöntemi diye bir şey varmış sanırım, işe yarıyor mu hala?

lütfen yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

Beyler oyunu secondary hesaptan indirmesine rağmen ana hesabından oynayan var mı? ds4 yöntemi diye bir şey varmış sanırım, işe yarıyor mu hala?

lütfen yardımcı olun

Sec hesaptan oyuna giriyorsun sonra girer girmez ps tusuna basili tut .. Kullanici degistire bas ve ana hesabini seç oradan .. Ama oyunu her acisinda secden girip bu işlem i yapman lazım ana hesaptan oynamak icin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: camps81

selam kardeş, paylaştığın fotolarda dikkatimi birşey çekti, matchmaking settings de custom(moderate) yazıyor.Bunu her zaman mı böyle yapıyorsun yoksa default seçeneğinide kullanıyormusun? ÇÜnkü ben hep default seçeneğini kullanıyorum ve bana bazen hata veriyor çünkü ben ayarları biraz değiştirmiştim. Ama momentum beni sürekli etkilyor, bununla alakası olabilirmi diye sana sordum.Teşekkürler

Oyle yapmamın sebebi default olunca ulusal takım veya takım çıkabiliyor, uzun suredir oynadığından dikkat ediyorum ulusal Takımların Bazısı güçlü oluyor ve macı kaybediyorum. Örneğin Gala ile oynarken karşına Belçika çıkıyor bazen Belçika iyi takım yeniliyorum bunu önlemek icin, sadece takımlarla karşılaşmam icin, 4 yıldızlı takım Gala 4 Yıldızlı takım gelsin karşıma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tyrtk

Ben ne zaman futda dv1 çiksam 10 gün g.tu basi toparliyamiyor benim takim. Direk 5. Lige dusene kadar momentumla dans ediyorum. Kadromda hic toty de yok tamamen coin kasarak kurdum. Sesondada dv 1 de biraktim gs ile. Transfersiz zevk alamiyosun bir sure sonra. Fifa da en sevdigim mac atmosferi. Tt arena da kendi sahamizin atmosferinde fut vs online oynamak tek istegim bu sene fifa 16 dan.

Dediğine son derece Katılıyorum season pek oynamıyorum açıkcası, FUT da su an 3'deyim ve en cok 2'ye yükseldim ama genelde div3-4 arası geziyorum hatta 2'ye çıktığım zaman hemen div5'e kadar geriliyorum bilmiyorum neden 4-5 Mac üst üste kaybettiğim bile oluyor, bir algoritma olayı var bir yerde kesin

• gladyo1907 kullanıcısına yanıt
    Season icin Hayır div5'de iken karşına div1 gelemez en cok div3 gelebilir o da eğer div4 div5'ten kimse yoksa ama ayni zamanda div6 dan adamda gelebilir bunu Mac sonunda görebilirsin oynadığın kişinin ismine bakarak Mac sonuna girerek. ben genelde bakıyorum adam iyiyse meraktan hatta bazen cok iyi oynayanlar div6'dan bile olabiliyor.

Ne yazık ki FUT'da oynadığın kişinin hangi div'de olduğunu görme şansımız yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vknyvz -- 20 Temmuz 2015; 1:41:46 >
  • Bana da olmuştu o, ama yine de umutluyum 16'dan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finn Balor -- 20 Temmuz 2015; 18:08:53 >
  • Bunu paylaşan oldu mu?

• Arkadaşlar şuan FIFA 15almak mantiklimi 1ay kaldı ama FIFA 16nın fiyatı belli alayımmı yada 16ciktiginda ne kadar olur ?

• bastus11 B kullanıcısına yanıt
    Sadece futbol oyunu oynamak icin aliyorsan al bence.Endonezya psnde cok uygun fiyati. Guncel olsun ultimate team oynayayim daha yeni olsun diye takintilarin varsa 16 alacaksin .=)

Bu arada 15te de ultimate oynarsin simdiki guncel kadrolar ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOZ_35 -- 22 Temmuz 2015; 22:21:28 >
  • goz_35 kullanıcısına yanıt
    Hayatında pek oynamadim arada 2-3pes FIFA attim arkadaşlarla online oynamam büyük ihtimal kariyer modu gibi bişey varsa onu oynarim kadrolarda guncelse kesin alirim 16cikinca 2.el kutulu fiyatları ne kadar iner şuan 70-85civari cevap için şimdiden teşekkürler

• vknyvz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar fifa 15 ps4 de yeniyim plase ile gol atamıyorum . dibinden dışarı atıyor adamlar yada kalecinin üstüne gidiyor top napmam lazım :D
  • Maç atmak isteyenler eklesin div4-div5 arası gidip geliyorum şimdilik
  • EA serverlarına bağlanamıyorum bunum bir çözümü var mı? Sanırım birkaç haftadır böyle.
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Fifa 15 long shot yaz direk videolar çıkıyor bide skill gamesde advanced atacking gibi bişi vardı onu yap şutları 30-40 metre arasından çekiceksin önün boş olucak ortalardan çek finesse shot a gerek kalmıyor :D

• Arkadaşlar güncel kadrolarin güncellemesi geldimi

• Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    Season moduna diyorsan gelmedi ve zaten gelmez.

Ut'de çoğu oyuncunun güncel hali geldi.(RVP Fb'de Q7 Bjk'de vb...)

• Arkadaşlar bir sorum olacaktı.Mesela ben ve yanımdaki kişi 2v2 oynamak istiyoruz.Atıyorum a ve b kişileri bi evde c ve d kişileri bi evde 2v2 oynamak istiyoruz.Bunu nasıl yapabiliriz ?

• 
Sayfa: önceki 897898899900901
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.