Şimdi Ara

FIFA 15 Satın Alma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Merhaba hocam, TSC Yöneticisiyim ve aralgame ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasında bize özel FIFA 2015 indirimi var.

133 liraya geliyor sanırım PC fiyatı detayları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsin, iyi günler.

http://www.turkcespiker.com/forum/tsc_uyelerine_ozel_indirimli_fifa_15_kampanyasi_basladi-t176367.html
  • Merak etme Playstore en fazla 100 TLden satar. Watch Dogs'u (60 dolarlık oyunu) 60 TL'ye satan bir site sonuçta. Meksikalı arkadaşım var aslında ona şifremi filan verip aldırabilirim ama yine de ban yermiyim diye korkuyorum. Originde 10-15 oyunum var çünkü. Ben alamayabilirim belki ama alsam yine Playstore'dan alırdım herhalde. (Ne kadar sevmesemde TTNET'i, en uygunu o, şu sıralar)
  • Sanirim g2a.com dan 100 liraya alacağım oyunu hem en uygunu hemde risksiz ama playstorenin fiyatınıda gormek istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • proxy falan bulaşmayın kardeşim,zaten koca 1 sene oynıyacagmız oyun,en iyisi en temizinden almak
  • Bence pre order gereksiz çıktığı gün playstore'dan alıcam .Gerçi lanet herifler geçen sene pre order cıalrı magdur etmıslerdı ben dagıtıldıgını duydugumda almıstım .Bu senede öyle yapıcam ama işte ön sipariş veren arkadaşların hakkını yemışlerdşş geçen sene umarım bu senede öyle yapmazlar.
  • G2a'dan 100 tl karsılıgı ön sipariş veridm hadi hayırlısı bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidnc

Merhaba hocam, TSC Yöneticisiyim ve aralgame ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasında bize özel FIFA 2015 indirimi var.

133 liraya geliyor sanırım PC fiyatı detayları öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsin, iyi günler.

http://www.turkcespiker.com/forum/tsc_uyelerine_ozel_indirimli_fifa_15_kampanyasi_basladi-t176367.html

Artık pes sitesi bile fifa için çalışıyorsa herşey ortada demekdir bişey söylemeye gerek yok :)

• Beyler playstore cıkarmıs görücüye ama 120 lira başka key yeri bulmak farz oldu.Cinsler sırf süperlig var diye okadar fiyat koymadıysa bende neyim.Geçen sene 60 aldım burdan ındırım kodu ıle kodsuz 80 tl di ...Pc için güvenilir yer söyleyen oılursa çok makbule geçer
  • gel artık 25 eylül...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanovic44

G2a'dan 100 tl karsılıgı ön sipariş veridm hadi hayırlısı bakalım

Hocam g2a 'dan kredi kartına taksit olayı var mı yoksa tek taksit mi yapıyorlar ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.