Şimdi Ara

FIFA 15'te CPU Kullanımı %100 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen ben de Fifa konusunda sizin gibiyim. A4-4000'i sadece bir hafta kullanmama rağmen satışa koydum. Athlon ii x4 740 almayı düşünüyorum 200 liraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberki

Aynen ben de Fifa konusunda sizin gibiyim. A4-4000'i sadece bir hafta kullanmama rağmen satışa koydum. Athlon ii x4 740 almayı düşünüyorum 200 liraya.

Anakartın destekliosa 2.el a8 5600k a8 6600k a10 5800k daha iyi olur 180-200 tl arasına bulursun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • qaanx kullanıcısına yanıt
    Anakartım fm+2 soket. Desteklediği modeller arasında Asus'un sayfasında ayrıca dedikleriniz de yazıyor. O kadar yüksek apu aldıktan sonra ekran kartı kullanmak mantıksız olmaz mı? Bir de 100 watt güç tüketiyor bu işlemciler o da bir dezavantaj. A8-5600k, Athlon ii x4 740'tan daha mı iyidir saf cpu performansı olarak?

• canberki C kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam 200 tl vermeyi göze aldıysan a8 6600k almaya bak en azından ekran kartsız kullanmak mantıksız olur diye bişey yok çünkü alcağın x4 740 tan her türlü iyi zaten güç tüketimi olarakta pek kafaya takma apunun içindeki gpu kullanılmayınca güç tüketimi düşer aradaki farkta çok sıkıntı yapmaz açıkçası almışken en iyisini almaya çalış

http://www.anandtech.com/bench/product/1284?vs=1282

Örnek olması açısından x4 750k (x4 740 bir üst modeli) ile a8 6600k salt cpu performans farkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 17 Ekim 2014; 2:03:29 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • AMD Athlon X4 740 ile değiştirdim işlemciyi. Şuan Fifa 15'i 60 fps'ye sabitleyip gram kasma olmadan oynuyorum. Bir sorum olacak işlemcinin boştaki sıcaklığı 45 derece civarı. Bu normal midir?(stol fan ve uzerinde gelen macunla kullanıyorum)

• quote:

AMD Athlon X4 740 ile değiştirdim işlemciyi. Şuan Fifa 15'i 60 fps'ye sabitleyip gram kasma olmadan oynuyorum. Bir sorum olacak işlemcinin boştaki sıcaklığı 45 derece civarı. Bu normal midir?(stol fan ve uzerinde gelen macunla kullanıyorum)

740 farketti diyorsun demek ki cekirdek istiyormus oyun oc filan yapmadin di mi?60 sabit gayet guzel.o islemcinin bosta 45 derece olmamasi lazim ya baktigin program yanlis gosteriyor ya da montajda yanlislik oldu.onemli olan yukte sicaklik.oyun ici islemci sicakligini bu programla gorebilirsin try it diyerek acilista bedavadir.

http://www.playclaw.com/download.php

• Aynen çekirdektenmiş. Yok OC'siz kullanıyorum. Yani fan minimumda çalışıyor ve 42-45 arası gidip geliyor sıcaklık. Montajı yanlış yapmam imkansız gibi birşey Acaba termal macun alıp yenilesem mi? Gerçi 75 dereceye kadar çalışma sıcaklığı diyorlar bu işlemci için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

AMD Athlon X4 740 ile değiştirdim işlemciyi. Şuan Fifa 15'i 60 fps'ye sabitleyip gram kasma olmadan oynuyorum. Bir sorum olacak işlemcinin boştaki sıcaklığı 45 derece civarı. Bu normal midir?(stol fan ve uzerinde gelen macunla kullanıyorum)

740 farketti diyorsun demek ki cekirdek istiyormus oyun oc filan yapmadin di mi?60 sabit gayet guzel.o islemcinin bosta 45 derece olmamasi lazim ya baktigin program yanlis gosteriyor ya da montajda yanlislik oldu.onemli olan yukte sicaklik.oyun ici islemci sicakligini bu programla gorebilirsin try it diyerek acilista bedavadir.

http://www.playclaw.com/download.php

Yaklaşık yarım saat Fifa 15 oynamanın sonunda işlemci max. 55 ekran kartı 54 derece görmüş. Gayet iyi gibi duruyor.

• Arkadaşlar bende A6 5400k islemci var fifa15 kasiyor A8 6600k almayi dusunuyorun ne dusunuyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: barley

Arkadaşlar bende A6 5400k islemci var fifa15 kasiyor A8 6600k almayi dusunuyorun ne dusunuyorsunuz ?

Konu sahibi arkadaş athlon x4 740 ile yağ gibi oldu diyorsa a8 6600k daha iyi olduğundan ondada sıkıntı çıkmayacaktır.

http://www.anandtech.com/bench/product/1284?vs=1282

Yukardaki linkte athlon x4 750 ( athlon x4 740 ün bir üst modeli) ve a8 6600k işlemci gücü karşılaştırılması var incelersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki bir sorum daha olucak A6 5400K kasmasi mantikli bişeymi cok ugrastim ama olmadi acaba benimkide cekirdek temi problem var

• Win 8.1
    anakart : A55bm-a
    ekran karti: r7 260x 2gb
    islemci: A6 5400k
    normalde bu sistemin kamsmamasi gerekmezmi
    ekran kartini i5 te denedik oyun yag gibi akiyodu

• quote:

Win 8.1

Kasar çift çekirdekli hertürlü işlemcide kasar x7 740 al yada overclockla şansını dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Win 8.1

Kasar çift çekirdekli hertürlü işlemcide kasar x7 740 al yada overclockla şansını dene

Dedigini bulamadim islemci olara intel diyosun herhalde ama ana kartida degistirmem gerwkicek zaten 450 tl yaptum masraf bi 300 e kadar işin icinden cikmam.lazim A8 6600k yokmu kullanan acaba

• İşlemci yetersiz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cinayet13

quote:

Win 8.1

Dedigini bulamadim islemci olara intel diyosun herhalde ama ana kartida degistirmem gerwkicek zaten 450 tl yaptum masraf bi 300 e kadar işin icinden cikmam.lazim A8 6600k yokmu kullanan acaba

x4 740dı pardon elim kaymıs dostm :)

• Bu çekirdek sayısı bu kadar önemli mi bu oyunda?

Benim nerdeyse 5 senelik athlon II 640 sırf 4 çekirdek diye g2020den daha mı rahat oynatır şimdi fifa 15i?
  • Adam zengin orjinal fifa 15 aliyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Propus

Bu çekirdek sayısı bu kadar önemli mi bu oyunda?

Benim nerdeyse 5 senelik athlon II 640 sırf 4 çekirdek diye g2020den daha mı rahat oynatır şimdi fifa 15i?

Fifa 15 için evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Adam zengin orjinal fifa 15 aliyo :D

Zenginlikle alakası yok.Boşa harcadığımız bir dünya para var.Ama sırf şu oyunun yapımcılarının emeğine para harcamıyoruz.Saatlerce de başından kalkmıyoruz oyunun.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.