quote:Orijinalden alıntı: barley quote:Orijinalden alıntı: BerkhanBalta quote:Orijinalden alıntı: barley quote:Orijinalden alıntı: BerkhanBalta quote:Orijinalden alıntı: barley quote:Orijinalden alıntı: BerkhanBalta quote:Orijinalden alıntı: barley quote:Orijinalden alıntı: BerkhanBalta İşlemci yetersiz. 300 tl ye kadar tafsiyen nedir peki Fx6300. Ekran kartını yükseltmeyi düşünüyor musunuz? yok ekran kartı 1 hafta oldu alalı ekran kartında problem yok arkadaşın pc de denedık çok iyi bi ekran kartı işlemci sıkıntılı sanırsam Evet o işlemci çok alt seviye. Bundan sonra sistemi güncellemeyeceksen fx 4300 den yukarı çıkma. A8 6600 DİYORUM AMA X4 740TA karasız kaldım fm2 soket bide anakart benim a10 7850k veya 7700 al r7 250 ile dual graphichs şeklinde çalıştır. Bir nevi crossfire ve bayağı performans artışı yaşarsın. Bahsettiğin islemci yuksek fiyat onun yerine i5 al anakart almak daha mantikli geliyor bu olaydan sonra amd ye 500 tl para verimesi korkunc bisey AMD ye suç atmak mantıksız olur elindeki işlemci güçlü olupta az performans vermiyor verebileceği en fazla performans bu.
Arkadaşlar konuşulduğu gibi oyun 4 cekirdek istiyor A8 6600 aldim super oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >