Şimdi Ara

FIFA 16 Açılmama Sorunu [ORJİNAL+PC]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben FIFA 16 origin üzerinden yükledim ama açılmıyor. Originden play tuşuna bastığımda Launching penceresi geliyo yükleniyo synching cloud data doluyo ama bişey olmuyo masaüstü ekranından oyunu açmaya çalıştıgımda tıklıyorum 2 kere dönüyo yuvarlak birşey olmuyo lütfen bilen yardımcı olsun :( [OYUNU SİLİP YÜKLEDİM GENE BİŞEY OLMADI]

• alpaslan016 A kullanıcısına yanıt
    Belgelerimi kontrol Fifa16 klasörü varmı bir bak, yoksa Fifa16 kalösürü oluşturman gerekiyor ve içerisinde 2 adet dosya atman gerekir. Eğer yoksa haber ver upload ederiz bi yere çekersin ordan.
  • Aga belgelerimde fifa 16 klasörü yok açtım şimdi ne yapacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler aynı sıkıntı bende de var bi el atın ya
  • Oyunu çalıştırın. Fifaconfig açılacaktır. Game settings (oyun ayarları) e tıklayın. Çözünürlük, kalite vb ayarlarınızı yapınca belgelerimde fifa 16 klasörü vb hepsi oluşacaktır.

Buna rağmen oyuna girmezse, cloud data deneni hatayı verirse yapmanız gereken, cloud save data ayarını originden iptal etmektir. Origine girin. Fifa 16ya sağ tıklayıp "view game details" i seçin. "Cloud storage" sekmesine tıklayın. "Enable cloud storage for all games" yazan işaretliyse işaretini kaldırın. Eğer restore last saved game butonu aktifse sağ tarafta ona da tıklayın.
    Sol üstten back to the library ye tıklayıp ana menüye dönebilirsiniz.

Oyuna girerken de local ve cloud save ile ilgili 2 seçenek sorarsa size, "use local save data"yazana tıklayacaksınız. Yani belgelerimdeki kayıt dosyalarını dikkate alacak oyun.
  • Kardeşim Fifa 16'yı tıklıyorum hiçbir şekilde tepki vermiyor, play, game settings kısmına bile gelmiyor. İşin garibi oyun orijinal ve direk origin'den indirdim
  • Kardeşim Allah razı olsun senden ya, üç haftadır uğraşıyorum indirmediğim program girmediğim yer kalmadı yapamamıştım. Senin söylediğin "Enable cloud storage for all games" yazan yerde tik yoktu, ona tik attım girdi oyuna :)
  • barannnnnn kullanıcısına yanıt
    Amin cümlemizden hocam. Düzeldiğine sevindim. İyi oyunlar.
  • benimde çalışmıyor arkadaşlar. yeni ssd hdd aldım yeni sistem kurdum. önceki sistemim windows 10 du yükseltme yapmıştım. şimdiki sistemim windows 7 . oyuna tıklıyorum 2 kere mavi yuvarlak dönüyo ama açılmıyo o şekilde kalıyo. "enable cloud storageyi"de aktif yaptım ama hala sorun çözülmedi. yardım edermisiniz ?
  • O seçeneği aktif değil deaktif yapmayı denediniz mi. Üstte yazdığım gibi işlemleri baştan tekrar deneyebilirsiniz.

Olmazsa oyunu, originden değil revo uninstaller tarzı bir programla kalıntı kalmayacak şekilde kaldırın (mevcut dosyaları yedek alın tabi ki), ccleaner vs ile gereksiz dosya temizliği yapın & oyunu tekrar yükleyin (aldığınız yedeği tekrar yerine atıp originden download a tıklayın).

Windows 7 demişsiniz ama 64 bit mi. Biliyorsunuzdur 64bit gerekiyor fifayı oynamak için. Ayrıca .net framework 3,5, 4, 4,5 , visual c redist paketlerini de (2005, 2008, 2010, 2012, 2013 x86 & x64 sürümleri) yüklemeniz gerekiyor formattan sonra. "directx web installer" bunu da indirip çalıştırın. Eksik olan directx dosyalarını microsoft sitesinden indirip güncellemeye yarar, önemlidir.

Geforce experience kullanmayın. nvidianın sitesinden kendiniz, işletim sistemi ve ekran kartınızı seçip en güncel driver ı indirip direkt yükleyin.

• teşekkür ederim sorunu hallettim. .net frame work yükleyince düzeldi.

Sorun ilk düzeldiğinde dxcpl ye fifaconfig ve fifa16.exe yi bu programa tanıtmıştım.Oyun açıldı fakat, fifa config ekranında max çözünürlük 1280 x 700 gibi tek seçenek görünüyordu. ve oyuna girdiğimde pencere halinde girip alt+enterlada ekran büyümüyordu.

İlk önce .net frame work yükleyip sonra dxcplden tanıttığım dosyaları kaldırdım.Oyun bu sefer tam ekran sorunsuz şekilde açıldı.Fifa config ayarlarımda düzeldi.

Hepinize teşekkür ederim.
    Lakin internetten coin satın aldığım için hesabım banlanmış 15 gündür bekliyorum hala açmadılar hesabımı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: djtunc

teşekkür ederim sorunu hallettim. .net frame work yükleyince düzeldi.

Sorun ilk düzeldiğinde dxcpl ye fifaconfig ve fifa16.exe yi bu programa tanıtmıştım.Oyun açıldı fakat, fifa config ekranında max çözünürlük 1280 x 700 gibi tek seçenek görünüyordu. ve oyuna girdiğimde pencere halinde girip alt+enterlada ekran büyümüyordu.

İlk önce .net frame work yükleyip sonra dxcplden tanıttığım dosyaları kaldırdım.Oyun bu sefer tam ekran sorunsuz şekilde açıldı.Fifa config ayarlarımda düzeldi.

Hepinize teşekkür ederim.
    Lakin internetten coin satın aldığım için hesabım banlanmış 15 gündür bekliyorum hala açmadılar hesabımı :)

Hocam aynı sorun bende de oluştu. dxcpl ile çözmeye çalışına dedikleriniz oldu tam ekran olmuyor, çözünürlük deişmiyor vs. Dxcpl'yi sildim ve fifayı silip kurdum ama hala aynı sorun devam ediyor. Siz nasıl çözmüştünüz? .net framework demişsiniz ben 4.5 ve 4.0 yüklemeye çalıştığımda zaten yüklü diyor. Siz hangi sürümü yüklediniz? Kafayı yemek üzereyim, tüm hevesim kaçtı. O kadar para verdim bi de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EBF85AD14 -- 18 Haziran 2016; 23:58:30 >

• windows 7 kullanıyorsan service pack 1 i yükle güncellemelerden bende ne yaptıysam olmadı ancak sp1 le çözüldü
  • Hocam service pack 1 kurunca düzeliyor mu tamamen yoksa ekstra bir şey daha mı yapmak lazım yaptım olmadı çünkü yine tıklıyorum açılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IbRaCaDaBra I kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende cok uğraştım aslında cok kolaymış cözümü: originden giriyosun ve karşına fifaconfing geliyor şy oyunu başlar oyun ayarları vs olan kısım orada sağ üstdeki dil seceneğini türkce yaparsan oyunu bşlat dersen acılmaz ama english us yapınca sorunsuz acılıyo. acıldığı zaman oyunun icinde dil seceneği mevcut oradan türkce yapabilirsin bende oldu bi dene istersen
  • Aynı problem bendede var yüklemeyi yaptım ama oyun açılmıyo forumda yazanların hepsini denedim yardım edebilecek varsa yardımlarınızı bekliyorum...
  • abi bende restore save butonu açık değıl lütfen yadım et şimdiden teşekkürler
  • omerfarukaskin O kullanıcısına yanıt
    Origini sil & yeniden yükle kardeşim. Fifayı da sil yeniden yükle hatta baştan indirip yükle.

.net framework 4 ve 4,5 yüklü değilse yükle. Windows update yap yani hangi Windowsun güncelleştirmelerini yap. Bu şekilde olması lazım.
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin . Win 10 var bende güncellemeleri yaptım önce origini açmadı sildim tekrar kurdum şimdi oyun açılmıyor oyunuda komple sildim kurdum sonuç aynı originde yada kısayoluna çift tıklıyorum hiçbirşey çıkmıyor game settings play filan olan yer bile açılmıyor ???
  • öyle yaparsam olurmu yani abi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.