Şimdi Ara

FIFA 16 Açılmama Sorunu [ORJİNAL+PC] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
23.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Denemeden bilemezsin kardeşim. Başka çözüm yöntemi gelmiyor aklıma.
  • Hocam bu origine girip fifa 16 nın yanındaki ayarlara mi giriyoruz bendede aynı sorun var launcher hatası veriyor senden ricam originden nasıl düzeltebilirim benim böyle şeyler de biraz yabanciyim senden ricam bi el atsan @bulkan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adm86 A kullanıcısına yanıt
    Origin içinde fifa 16ya sağ tıklayıp "repair game" ı seçip dosyaları doğrulatmayı dene hocam. Olmazsa origini sil, tekrar sitesinden indir & yükle. Bu şekilde olması lazım. Başka da bir çözüm gelmiyor aklıma.
  • aga ben oyunu yarım indirdim cloud storage kısmı gözükmüyor acaba tam indirirsem olurmu bende giremiyorum
  • Arnesto24 A kullanıcısına yanıt
    Oyunun tamamen inip yüklenmesini bekleyiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Oyunu çalıştırın. Fifaconfig açılacaktır. Game settings (oyun ayarları) e tıklayın. Çözünürlük, kalite vb ayarlarınızı yapınca belgelerimde fifa 16 klasörü vb hepsi oluşacaktır.

Buna rağmen oyuna girmezse, cloud data deneni hatayı verirse yapmanız gereken, cloud save data ayarını originden iptal etmektir. Origine girin. Fifa 16ya sağ tıklayıp "view game details" i seçin. "Cloud storage" sekmesine tıklayın. "Enable cloud storage for all games" yazan işaretliyse işaretini kaldırın. Eğer restore last saved game butonu aktifse sağ tarafta ona da tıklayın.
    Sol üstten back to the library ye tıklayıp ana menüye dönebilirsiniz.

Oyuna girerken de local ve cloud save ile ilgili 2 seçenek sorarsa size, "use local save data"yazana tıklayacaksınız. Yani belgelerimdeki kayıt dosyalarını dikkate alacak oyun.

aynen yönteminle açtım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.