Şimdi Ara

Fifa 16'da Hızlı dönüşler yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fifa 16 (PC)'da adamı döndürmek için iki saat bekliyorum ama oyunu oynayanlara baktım genel itibariyle herkes hızlı bir şekilde dönüyor. Hızlı dönüş için özel bir tuş kombinasyonu yapıyormusunuz? Yada sizler nasıl oynuyorsunuz okuyan herkes yorumunu belirtirse memnun olurum..(Bu konuyu google da aradım nedense bulamadım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamifurk -- 7 Eylül 2016; 1:24:31 >

• Cevap vermeyecekmisiniz dostlar
  • selamifurk S kullanıcısına yanıt
    sağ analoğu kullanıyor musun
  • Evet ama ayaktan açıyor sağ analogta
  • LB tuşu ile topa basıp aniden dönüyor ama yine de hızlı dönüşlerde zaman kaybı oluyor. Arkanda adam varken depar tuşuna basılı tutarak sol analog tuşu ile adamların çaprazlarına dönmeye çalışırsan belki yardımım dokunabilir. Ben rakip oyuncuların çaprazına dönüyorum ve dönüşlerde sorun yaşammıyorum. Ya da topun geliş yönünün tersine gidiyorum. Öyle dönüyorum. Mesela top benim kalemden geliyorsa kendi kaleme doğru yönlenerek topu ayağıma alıyorum. Ayrıca kontrollere baktım ama ben göremedim özel bir tuş yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WooDy WooD PaCKeR -- 7 Eylül 2016; 20:40:28 >
    şimdi şöyle nasıl anlatlırı tam bilmiyorum hocam hani olur ya mesela arkadaşı nsorar hangi tuşla zıplıyoruz sen zıplarsın ama sorulunca bilemezsin deneyip geliyorum nasıl yapıldığını hatırlayınca yazıcam
    Şimdi hocam oyuncunun yetenğine göre tabiki değişiyor Özelikle Bale ile denedim analogla özel hareketler yada topu hafifçe uzağa atma gibi şeyler yapmalısınız yoksa dönmek sıkıntı.Sağ analog hakimiyetinizi geliştirin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.