Şimdi Ara

FIFA 16 DELUXE EDITION 60TL - BATTLEFRONT 80TL ORIGIN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
3
Favori
3.185
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar. Origin Holiday Sale indirimini başlattı ve şu anda %50 indirim var. Peki biz bu FIFA 16 'yı bu fiyata nasıl alırız. Öncelikle bize lazım olanlar.

BOACOMPRA SORUN CIKARTIYOR ARKADAŞLAR MEKSİKA ÜZERİNDEN PAYPAL ya da Credit Card ile alabilirsiniz.. Hola ile Meksika bayrağını seçmeniz yeterli gerisi bir alttaki alıntıda anlatılıyor.. Deluxe Edition 65 tl ye geliyor. 22.49$

Meksika üzeri alış içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_84714747/tm.htm bu konuya göz atabilirsiniz.
    quote:

.... seçtim ve sepete ekle diyerek kullanıcı adı şifre sorana dek ilerledim, işin tek ayrıntısı bu kısımda kullanıcı adı şifrenizi girmeden proxy'yi kapatıp normal moda alıyorsunuz yani kendi IP'niz olacak. artık kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek Türkiye'den alır gibi tüm bilgileri doğru giriyorsunuz, Yani ülkeye Mexico falan girmiyorsunuz. Ödeme yaptığımda 10048 hatasını vermediyse sorun yok işlemi tamamlayarak mailinizi kontrol edin, mail gelmişse iş bitti, Origin yazılımınıza giriş yaptığınızda oraya otomatik eklendiğini görebilirsiniz.

Meksika ödeme seçenekleri : Accepted Payments:MasterCard, Visa, PayPal

1) Chrome Browser
    2) Hola extension
    3) origin.com ve origin hesabı.
    4) FIFA 16 satın almak.
    (PREÇO DE AQUISIÇÃO R$ 79,95 Economize 50%) (Normal Edition R$ 64,95 - Super Deluxe R$ 133,26)
    (80 Brezilya Reali = 58,415428 Türk Lirası)

- Öncelikle chrome'a hola yı kuruyoruz. (Nasıl kurulduğunu ve çalıştığını bilmeyen arkadaşlar var ise kurulum forumda biryerlerde anlatılıyordu arama kısmından bulabilirler. )
    - Origin.com a girdikten sonra hola simgesine basıp brezilya bayrağını buluyoruz ve seçtikten sonra sayfayı yeniliyoruz.
    - Yukarıdaki bardan en solda login e basıyoruz ve giriş işlemimizi gerçekleştiriyoruz.
    - Hangi sürümü almak istiyorsak açıyoruz ve fiyatın altındaki Acrescentar ao Carrinho yazılı turuncu butona tıklıyoruz.
    - Sağ üstte sepetimiz açılıyor ve Finalizar Compra diyoruz.
    - Tekrar Finalizar Compra diyoruz.
    -Boa Compra ile ödeme seçeneği karşımıza çıkıyor buradan Paypal seçeceğim ben. Sonrasında Continuar para Rever Pedido diyoruz.
    - Termos de Venda bir tık attıktan sonra Pague Agora diyoruz.
    - Bizi boacompra sayfasına yönlendiriyor. Burada da Paypal seçtikten sonra Confirmar pedido e meio de pagamento tıklayarak devam diyoruz.
    - Yukarıdan siteyi ingilizceye çevirebilirsiniz. Buradan sonra kritik bir adım var. Full name birth date vs kısımları doldurun kafanıza göre.
    CPF için : buradan generate ettiğiniz bir cpf yi yazın.
    Ülke: Brasil de kalsın. State ve City için ise : buradan seçip 2 kısmı da doldurduktan sonra End Purchase dediğimizde bizi PayPal sayfasına yönlendiriyor.
    - Ödememizi yapıyoruz ve oyunu alıyoruz arkadaşlar. Hayırlı olsun.

Not: City ve State için örnek olarak Salvador u gireceksek City e Bahia State e Salvador girdiğimizde bir problem yaratmıyor. Takıldığınız bir yer olursa pm ya da konu altından sorabilirsiniz.

İyi oyunlar arkadaşlar.

Bu şekilde Star Wars Battlefront'ta 80 TL gibi bir ücrete denk geliyor arkadaşlar aynı şekilde diğer oyunları da alabilirsiniz.

Diğer ülkeleri denemedim. Eğer farklı ülkelerden (meksika gibi) daha ucuza bulan arkadaşlarda olursa buradan paylaşırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 20 Aralık 2015; 17:13:45 >

• ban olayı olmaz değil mi, bi ara forumda görmüştüm sanki hesabı banlanan kişileri
  • Daha önceden BF3 ' ü Rusya üzerinden aldım. Herhangi bir sorun olmamıştı. Ama origin ban konusunda steam'den daha yumuşak davranıyor bir kaç mailleşme sonucunda hack/cheat harici banlanmaları açıyorlar birazda karşıdakinin insiyatifine bağlı gerçi.. Riske atmak istemiyorsan yeni bir hesap açıp onun üzerine alabilirsin oyunu. Ben rast gelmedim hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 19 Aralık 2015; 13:02:44 >
  • ben daha önce bu şekilde GTA 5 almıştım hiçbir şey olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyr3x

Evet arkadaşlar. Origin Holiday Sale indirimini başlattı ve şu anda %50 indirim var. Peki biz bu FIFA 16 'yı bu fiyata nasıl alırız. Öncelikle bize lazım olanlar.

BOACOMPRA SORUN CIKARTIYOR ARKADAŞLAR MEKSİKA ÜZERİNDEN PAYPAL ya da Credit Card ile alabilirsiniz.. Hola ile Meksika bayrağını seçmeniz yeterli gerisi bir alttaki alıntıda anlatılıyor.. Deluxe Edition 65 tl ye geliyor. 22.49$

Meksika üzeri alış içinhttp://forum.donanimhaber.com/m_84714747/tm.htm bu konuya göz atabilirsiniz.
    quote:

.... seçtim ve sepete ekle diyerek kullanıcı adı şifre sorana dek ilerledim, işin tek ayrıntısı bu kısımda kullanıcı adı şifrenizi girmeden proxy'yi kapatıp normal moda alıyorsunuz yani kendi IP'niz olacak. artık kullanıcı adınızı ve şifrenizi girerek Türkiye'den alır gibi tüm bilgileri doğru giriyorsunuz, Yani ülkeye Mexico falan girmiyorsunuz. Ödeme yaptığımda 10048 hatasını vermediyse sorun yok işlemi tamamlayarak mailinizi kontrol edin, mail gelmişse iş bitti, Origin yazılımınıza giriş yaptığınızda oraya otomatik eklendiğini görebilirsiniz.

Meksika ödeme seçenekleri : Accepted Payments:MasterCard, Visa, PayPal

1) Chrome Browser
    2) Hola extension
    3) origin.com ve origin hesabı.
    4) FIFA 16 satın almak.
    (PREÇO DE AQUISIÇÃO R$ 79,95 Economize 50%) (Normal Edition R$ 64,95 - Super Deluxe R$ 133,26)
    (80 Brezilya Reali = 58,415428 Türk Lirası)

- Öncelikle chrome'a hola yı kuruyoruz. (Nasıl kurulduğunu ve çalıştığını bilmeyen arkadaşlar var ise kurulum forumda biryerlerde anlatılıyordu arama kısmından bulabilirler. )
    - Origin.com a girdikten sonra hola simgesine basıp brezilya bayrağını buluyoruz ve seçtikten sonra sayfayı yeniliyoruz.
    - Yukarıdaki bardan en solda login e basıyoruz ve giriş işlemimizi gerçekleştiriyoruz.
    - Hangi sürümü almak istiyorsak açıyoruz ve fiyatın altındaki Acrescentar ao Carrinho yazılı turuncu butona tıklıyoruz.
    - Sağ üstte sepetimiz açılıyor ve Finalizar Compra diyoruz.
    - Tekrar Finalizar Compra diyoruz.
    -Boa Compra ile ödeme seçeneği karşımıza çıkıyor buradan Paypal seçeceğim ben. Sonrasında Continuar para Rever Pedido diyoruz.
    - Termos de Venda bir tık attıktan sonra Pague Agora diyoruz.
    - Bizi boacompra sayfasına yönlendiriyor. Burada da Paypal seçtikten sonra Confirmar pedido e meio de pagamento tıklayarak devam diyoruz.
    - Yukarıdan siteyi ingilizceye çevirebilirsiniz. Buradan sonra kritik bir adım var. Full name birth date vs kısımları doldurun kafanıza göre.
    CPF için : buradan generate ettiğiniz bir cpf yi yazın.
    Ülke: Brasil de kalsın. State ve City için ise : buradan seçip 2 kısmı da doldurduktan sonra End Purchase dediğimizde bizi PayPal sayfasına yönlendiriyor.
    - Ödememizi yapıyoruz ve oyunu alıyoruz arkadaşlar. Hayırlı olsun.

Not: City ve State için örnek olarak Salvador u gireceksek City e Bahia State e Salvador girdiğimizde bir problem yaratmıyor. Takıldığınız bir yer olursa pm ya da konu altından sorabilirsiniz.

İyi oyunlar arkadaşlar.

Bu şekilde Star Wars Battlefront'ta 80 TL gibi bir ücrete denk geliyor arkadaşlar aynı şekilde diğer oyunları da alabilirsiniz.

Diğer ülkeleri denemedim. Eğer farklı ülkelerden (meksika gibi) daha ucuza bulan arkadaşlarda olursa buradan paylaşırlarsa sevinirim.
    deluxe edition aldım, teşekkürler @Skyr3x

ödeme iptal edilmiş yav :S tekrar deniycem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozhanharnub -- 19 Aralık 2015; 13:08:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ozhanharnub

deluxe edition aldım, teşekkürler @Skyr3x

ödeme iptal edilmiş yav :S tekrar deniycem

Bende herhangi bir sorun olmamıştı, ödeme iptal ediliyorsa eğer boa compare sayfasındayken ve paypal sayfasındayken hola yı brezilya ya ayarlayıp deneyin. ya da meksika üzerinden alın arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 19 Aralık 2015; 13:16:46 >
  • Ödeme onaylanmıyor, 3 kişi denedik paypal ile geri dönüyor ödeme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok ilginç bir tek bende mi onaylandı şimdi :) // Arkadaşlar Ödeme sayfasında hola yı kapatırsanız ödemeniz o fiyat üzerinden onaylanır. Fiyatı kontrol edin ama siz yine de ödeme yaparken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skyr3x -- 19 Aralık 2015; 14:46:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyr3x

Çok ilginç bir tek bende mi onaylandı şimdi :) // Arkadaşlar Ödeme sayfasında hola yı kapatırsanız ödemeniz o fiyat üzerinden onaylanır. Fiyatı kontrol edin ama siz yine de ödeme yaparken.

meksika üzeri aldım. tüm işlemleri hola açık iken yaptım sadece ödeme bilgilerinin olduğu sayfaya geldiğimde holayı kapattım. sayfa yenilendi ama miktar değişmedi sözleşmeye tik atıp pay now dedim ve sipariş numarası verdi. kitaplığa eklenmesini bekliyorum. tekrar teşekkürler :)
  • Alışveriş yapanlar yorum bekliyorum sıkıntı oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechengin

Alışveriş yapanlar yorum bekliyorum sıkıntı oluyor mu?

Bende olmadı. Bir üstteki arkadaşın ilk alışverişi olduğu için procces ta bekliyormuş ödeme alınmış. EA support ile iletişime geçtiğinde de herhangi bir problem olmadığını söylemişler. Meksika uzerinden originden yakın zamanda oyun alan kisilerle irtibata gectiginizde ogrenebilirsiiz diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende Boa Compra seçeneği gelmiyor, kendi ödeme sayfasında paypal yada kredi kartı seçenkeleri geliyor. Paypalı denediğimde ise ödemede hata alıyorum
  • Ben daha once battlefield 4 u bu sekilde almistim sorunsuz oynuyorum sikinti olmadi almayi dusunenler alabilir

• Bu ay oyuna para vermedim diyordum
    Geldi çattı kış indirimi bunuda almasak olmaz of ulan of

• quote:

Orijinalden alıntı: Luaz.

bende Boa Compra seçeneği gelmiyor, kendi ödeme sayfasında paypal yada kredi kartı seçenkeleri geliyor. Paypalı denediğimde ise ödemede hata alıyorum

Hocam meksiyayi secerek ilerleyiniz odeme sayfasina gelip eula yi onaylayacaginiz zaman hola yi kapatin sayfa yenilensin fiyat ayni kalir pay now derseniz paypal ile hola kapali iken odemeyi alacaktir 10048 hatasi vermeyecektir.

• Dediklerinizi yaparak bende aldım hocam şuanda iniyor
    Teşekkürler haber verdiğiniz için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulisa -- 19 Aralık 2015; 20:14:53 >
  • Ödeme sayfasında halodan çıkarsanız işlem başarısız oluyor. İşlemi hola üzerinden tamamladıktan sonra hesaplarımın şifresini değiştirdim. Ödemenin paypal tarafından onaylanması 10Dk filan sürüyor. Sonra hesaba ekleniyor oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OneTreeHill

Ödeme sayfasında halodan çıkarsanız işlem başarısız oluyor. İşlemi hola üzerinden tamamladıktan sonra hesaplarımın şifresini değiştirdim. Ödemenin paypal tarafından onaylanması 10Dk filan sürüyor. Sonra hesaba ekleniyor oyun.

Herkeste farklı şekilde oluyor şu an şoklardayım
  • ürünü sabah enpara kartımla aldım ama my games kısmına eklenmedi live chat ten konuştum 24 saat ile 72 saat arasında beklemem gerekebilir dendi. akşam enpara yı aradım kartın kredi kartı olmadığı için bu ödemede sorun çıktığı ve iade istemem gerektiği söylendi bende request refund kısmından iade talep ettim ve payment pending te bekliyor şu an. bu iptal ettiğim siparişin geri ödemesi ne zaman yapılır? payment pending yazısının yanındaki soru işaretinde '' your order is pending a response from the payment provider, or action on your part'' yazıyor. burda benim yapmam gereken bir işlem mi var nedir anlayamadım. anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim.

bunun dışında paypal ile yeni bir sipariş geçtim ve hemen onaylandı indiriyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhanharnub

ürünü sabah enpara kartımla aldım ama my games kısmına eklenmedi live chat ten konuştum 24 saat ile 72 saat arasında beklemem gerekebilir dendi. akşam enpara yı aradım kartın kredi kartı olmadığı için bu ödemede sorun çıktığı ve iade istemem gerektiği söylendi bende request refund kısmından iade talep ettim ve payment pending te bekliyor şu an. bu iptal ettiğim siparişin geri ödemesi ne zaman yapılır? payment pending yazısının yanındaki soru işaretinde '' your order is pending a response from the payment provider, or action on your part'' yazıyor. burda benim yapmam gereken bir işlem mi var nedir anlayamadım. anlayan biri yardımcı olursa çok sevinirim.

bunun dışında paypal ile yeni bir sipariş geçtim ve hemen onaylandı indiriyorum şu an.

Duruma üzüldüm hocam. sorun enpara sorunu demekki. Neyse şu an ödeme sağlayıcıdan yanıt bekliyoruz tarzında birşeyler söylemişler. tekrardan livesupport a başvurdunuz mu ? Çözülür sıkıntı yapmayın. Live support a tekrar sipariş geçtim eski siparişim ile ilgili ödeme sağlayıcı ile görüştüm sorun bildirdiler tarzında cümle kurarsanız hallederler diye düşünüyorum :)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.