Şimdi Ara

FİFA 16 EUROLEAGUE PS4 TURNUVASI Şampiyon ROMA (cemilseri) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
4
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugguurr07

Yine sıkıntı olmaz mı hocam , mesela birisi 6 maçta 6 puan almış bu 12 maçta 12 puan alıcağı anlamına gelmez veya alt sıradakilerle oynayıp üsttekilerle oynayamayınca puan alımı değişcek nasıl bir yol izlenecek ?

Ustteki editim bu durumu ortadan kaldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugguurr07 U kullanıcısına yanıt
    öncelikle herkes maçlarını bitirecek, sadece hiç maç yapmamış arkadaşlarla oynamamış oluyoruz. yani alttaki ile oynayıp üstteki ile oynamama olmayacak, bilerek oynamayana hükmen yazılır mecburen. sonra da puan/maç yapınca sorun kalmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ofsaytıbozanstoper

Arkadaşlar cumartesi akşamına kadar maç yapmazsanız turnuvadan men edilmeniz söz konusu olur.Grubunuzdaki diğer arkadaşlar bu durumdan rahatsız. @IBRAHIMOVIC' @Arslan35356464
    Sizinde gelen maç tekliflerini yanıtsız bıraktığınız söyleniyor lütfen olumlu yada olumsuz bir cevap verin @Batuhangs93

Mesajı atan arkadasla irtibata gectim hocam yeni gördüm mesajı

• porto - leverkusen = 2-2
    leverkusen - porto = 0-5

• Öldü galiba turnuva

• quote:

Orijinalden alıntı: Batuhangs93

Öldü galiba turnuva

Olmedide maclari kalan kisilerin turnuvaya onem vermemesinden kaynaklanan bir durgunluk var

• Ofsaytıbozanstoper kullanıcısına yanıt
    Hocam sen son tarih koy bence ilk tur gibi ve tabloyu güncellesen belki etki artar

• quote:

Hocam sen son tarih koy bence ilk tur gibi ve tabloyu güncellesen belki etki artar

Hocam zaten tarih bu carsamba son gun tabloyuda birazdan guncellerim

• hocam keske son 16 grup degilde elemeli olsaydi turnuva boyle cok uzadi bu arada fenerbahceyle son maclarim kaldi hocam musaitseniz yarin gece atalim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın arkadaşlar yoğunluktan dolayı bakamadım foruma, beni hükmen mağlup sayabilirsiniz. Diğer arkadaşlara başarılar.

• Hocam sizde macinizi yapinda grubunuzda mac kalmasin @cemilseri @Batuhangs93

• Daha suruyormu turnuva oha baya saglam turnuva oldu sanirim erken elenmistim
  • bence anlamsız bir bekleyiş oldu . yönetimden artık hükmenleri verip bir an önce üst turlara geçilsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg21

bence anlamsız bir bekleyiş oldu . yönetimden artık hükmenleri verip bir an önce üst turlara geçilsin .

Porto roma maci yapilirsa erkenden bitirebilirim fakat normal bitis tarihi carsamba aksami
    Fenerbahcenin ozel durumu dolayisiyla kalan maclari hukmen verilcek
    E grubu 12 mac
    F grubu 8 mac uzetinden hesaplanacaktir

• 1-Swansea 25/12=2,083
    2-Schalke 04 16/8=2
    3-Monaco 20/12=1,666
    4-Porto 13/8=1,625
    5-Shaktar 17/12=1,416
    6-Inter 17/12=1,416
    7-Milan 17/12=1,416
    8-Roma 11/8=1,375

Turnuvanın son durumu
  • Eşleşmeler belirlendi

Roma - Milan
    Monaco - Porto

Swansea - Inter
    Schalke - Shaktar

Son gün cuma akşamı
  • Hocam yaptığın durumda fenerbahçeninde benimle olan maçları lagdan dolayı yenilenecekti burdanda yazdım mesajdanda ama cevap vermedi , ondan dolayı 2 kişi benim üstüme çıkmış oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugguurr07 -- 26 Ocak 2016; 18:38:38 >
  • quote:

Hocam yaptığın durumda fenerbahçeninde benimle olan maçları lagdan dolayı yenilenecekti burdanda yazdım mesajdanda ama cevap vermedi , ondan dolayı 2 kişi benim üstüme çıkmış oldu

Hocam durumdan haberim yok ama arkadas su anda banli ve ozel bir durumdan dolayi maclarini yapamiyacak durumda
    bu durumda size hukmen verirsem milanin sahibi arkadasi magdur etmis oluruz bunun icin yapabilcegim bir sey yok

• Ofsaytıbozanstoper kullanıcısına yanıt
    Burdanda yazdım mesajda atmıştım arkadaşa hocam , mesela adam 12 maç yapması gerekirken 2 maç yapmış o oynadığı kişinin günahı ne tüm maçlarını yapması mı ? turnuvayı yarıda bırakan biri varsa tüm maçları hükmen sayılmalı

• quote:

Burdanda yazdım mesajda atmıştım arkadaşa hocam , mesela adam 12 maç yapması gerekirken 2 maç yapmış o oynadığı kişinin günahı ne tüm maçlarını yapması mı ? turnuvayı yarıda bırakan biri varsa tüm maçları hükmen sayılmalı

Hocam soyle dusunun gercekte boyle bir sey olsaydi size hukmen verilir miydi hocam eger milani bu konuda ikna ederseniz dediginiz gibi sizede hukmen verebilirim

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.