Şimdi Ara

FİFA 16 EUROLEAGUE PS4 TURNUVASI Şampiyon ROMA (cemilseri) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
4
Favori
6.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benim demek istediğim şu ben elimi çabuk tutmuşum turnuvada 12 maçımıda yapmışım fenerbahçeli arkadaşla maçlarımızı laglı geçtiği zaten burda konuşulmuş ve tekrar yapılmasını önermiştim ona , maç yapmayan birisi neden önüme geçiyor bir kişi turnuvayı yarım bırakıyorsa tüm maçları hükmen olmalı diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugguurr07

Hocam benim demek istediğim şu ben elimi çabuk tutmuşum turnuvada 12 maçımıda yapmışım fenerbahçeli arkadaşla maçlarımızı laglı geçtiği zaten burda konuşulmuş ve tekrar yapılmasını önermiştim ona , maç yapmayan birisi neden önüme geçiyor bir kişi turnuvayı yarım bırakıyorsa tüm maçları hükmen olmalı diye düşünüyorum

Hocam yani karar vermek cok zor sizde haklisiniz ote yandan milan itiraz etse oda hakli aranizda anlasabiliyorsaniz anlasin olmadi aranizda mac oynayarak eleme yapin

• Bencede en adil yöntem o olacaktır , milanla aramızda maç yapmamız aksi halde fenerbahçeden gelecek 3 puan beni 5. Sıraya çıkartıyor , haksızlık olmaması için milan olan arkadaşla maç yapalım

• Rakip olduğum arkadaşı ekledim. Özel olarak da mesaj atacağım. Fakat ben maçımı bu akşam veya yarın da akşama kadar yapabilirim. Yarın akşamdan itibaren cumartesiye kadar evde olmayacağım. Son gün için Cuma denmiş. Bir gün daha erteleme olursa sevinirim. Olmazsa da vereceğiniz karara itiraz etmem. Durumu burdan da belirtmek istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufevzi

Rakip olduğum arkadaşı ekledim. Özel olarak da mesaj atacağım. Fakat ben maçımı bu akşam veya yarın da akşama kadar yapabilirim. Yarın akşamdan itibaren cumartesiye kadar evde olmayacağım. Son gün için Cuma denmiş. Bir gün daha erteleme olursa sevinirim. Olmazsa da vereceğiniz karara itiraz etmem. Durumu burdan da belirtmek istedim.

Tamam hocam cumartesi saat 20.00a kadar olur ama yinede erken yapmaya calisin

• Sağolsun arkadaşla yaptık maçlarımızı. Kazananı belirlemek 4 maç sürdü :)

İlk Maçlar:
    Monaco 2-1 Porto
    Porto 1-0 Monaco

İkinci Maçlar:
    Porto 1-1 Monaco
    Monaco 1-0 Porto
  • Hocam sizle eşleşmişim galiba yarın halledelim maçımızı müsait olursanız

• quote:

Bencede en adil yöntem o olacaktır , milanla aramızda maç yapmamız aksi halde fenerbahçeden gelecek 3 puan beni 5. Sıraya çıkartıyor , haksızlık olmaması için milan olan arkadaşla maç yapalım

Milan ile maçınızı kısa sürede yapabilirseniz iyi olur benim Cuma öğlene kadar vaktim olacak çeyrek final maçını yapabilmek için.
  • Inter 1 - 0 Swansea
    Swansea 0 - 0 Inter

• cemilseri kullanıcısına yanıt
    Hocam milan olan arkadaşa yazdım sen devam et maç yapmamımıza gerek yok dedi , ben maç yapalım dedim yine ama net kararını bekliyorum
     FİFA 16 EUROLEAGUE PS4 TURNUVASI Şampiyon ROMA (cemilseri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugguurr07 -- 28 Ocak 2016; 13:31:17 >
  • quote:

Hocam milan olan arkadaşa yazdım sen devam et maç yapmamımıza gerek yok dedi , ben maç yapalım dedim yine ama net kararını bekliyorum
     FİFA 16 EUROLEAGUE PS4 TURNUVASI Şampiyon ROMA (cemilseri)

Arkadas devam etmek istemiyorsa sikinti yok eslesme tottenham-roma

• ugguurr07 U kullanıcısına yanıt
    Net kararım bu hocam kolay gelsin
  • Roma olan arkadaş müsait olunca yapalım maçlarımızı

• Schalke'nin sahibi arkadaşın rahatsızlığı sebebiyle bugün maçımızı yapamadık. Kendisi iyi olursa yarın yaparız ama öncelikli durum sağlığı tabiki kendisine tekrar geçmiş olsun
  • Müsaitseniz yapabiliriz maçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemilseri -- 29 Ocak 2016; 11:19:12 >
  • Shalke 1-2 Shaktar
    Shaktar 2-5 Shalke

çok uzun ara verdiğimiz için ikimizde ilk maçta inanilmaz pozisyonlar kaçırdık .
    ikinci maçın skoruna aldanmayın son 10dk 2-2ydi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg21

Shalke 1-2 Shaktar
    Shaktar 2-5 Shalke

çok uzun ara verdiğimiz için ikimizde ilk maçta inanilmaz pozisyonlar kaçırdık .
    ikinci maçın skoruna aldanmayın son 10dk 2-2ydi .

Tekrar tebrik ederim hocam yarı finalde başarılar
  • cemilseri kullanıcısına yanıt
    Hocam size ulaşamıyorum ne zamanyapabilirz maçları ?

• Hocam macinizi yapacak misiniz @ugguurr07 @cemilseri

• Ben Cuma yazmıştım size ama erken olduğu için dönemediniz sanırım. Ben şehir dışındayım yarın öğlen evde olacağım o zaman yapabiliriz eğer yönetici arkadaş için de bir sıkıntı olmazsa. Kabul etmezseniz diğer arkadaş çıkabilir bir üst tura.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.