Şimdi Ara

Fifa 16 Kariyer Modunda Oyundan Atıyor (Yeni Update Geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
9.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de aynı sorunlar vardı dünkü Update sonra düzel di gibi üç maç yaptım kariyer modunda atmadı, paramız la rezil oluyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tükçe dil de sıkıntı var ben onu anladım. İngilizce dile alınca bir kere olsun kariyer modda atma yaşamadım gayet stabil çalışıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cerrahpasaa

Tükçe dil de sıkıntı var ben onu anladım. İngilizce dile alınca bir kere olsun kariyer modda atma yaşamadım gayet stabil çalışıyor.

Dilde değil olay, İngilizceye alsamda atıyordu oyundan, updateden önce. Update'de tam işe yaramadı, yine bir kere attı maç öncesi seçim ekranında. Ama artık her maç atmıyor en azından. Buna şükür eder hale geldik, Fifa 15 yağ gibi akıyordu. Rahat 20-25 sezon oyanmışımdır geçen sene, bir kere olsun attığını görmedim. Bu sene
  • An itibariyle sürekli atıyor türkçe ingilizce fark yok....Kariyer mod ps4

• Yeni transferlerle birkaç maç yapmıştım tam lig başlayacak atmaya başladı... yeni transferleri kaldırdım maça girdi tekrar çıktım transferleri koydum attı...

• Konudan bagimsiz ama futbolcu onerileriniz(her mevkii) nedir ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafayalazı

Konudan bagimsiz ama futbolcu onerileriniz(her mevkii) nedir ?

Buradan bakabilirsin: http://www.futhead.com/16/career-mode/players/?sort=potential

Güncellemeyle bende düzelmişti atma, umarım sizdeki gibi yeniden başlamaz bendede...
  • historicalmann kullanıcısına yanıt
    Birde kusura bakmazsan bi sorum daha olacak, bu kontrati bitmeye yakin olan oyunculari takip listesine alsak, sozlesme bitince nasil alabilirim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yaz döneminde yani ilk transfer döneminde yapılan transferler için de geçerli.... şöyle ki lig başlamadan turnuva yaptım... orada sorun yok... sonrasında birkaç oyuncu daha transfer ettim. tam lig başlayacak oyundan defalarca attı... sistemim PS4....

çözümle ilgili gelişme var mı?....bütün takımı eski haline getirince yani transferleri yedek yapınca oyun açılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baltazar11

Arkadaşlar yaz döneminde yani ilk transfer döneminde yapılan transferler için de geçerli.... şöyle ki lig başlamadan turnuva yaptım... orada sorun yok... sonrasında birkaç oyuncu daha transfer ettim. tam lig başlayacak oyundan defalarca attı... sistemim PS4....

çözümle ilgili gelişme var mı?....bütün takımı eski haline getirince yani transferleri yedek yapınca oyun açılıyor...

Kardeşim bendede aynı sorun vardı. Update ile bu sorunum kalmadı. Umarım tekrarlamaz bendede. Belli bir çözümü yok, çok araştırdım Fifa forumlarını hiçbiri işe yaramıyor. PS4'e update geldi mi bilmiyorum, ben PC'de oynuyorum. Gelmedi ise, gelince sorun kalkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafayalazı

Birde kusura bakmazsan bi sorum daha olacak, bu kontrati bitmeye yakin olan oyunculari takip listesine alsak, sozlesme bitince nasil alabilirim ?

Sözleşmesinin bitmesine 6 ay kala, transfer döneminde ön kontrat imzalayabilirsin. 6 ay sonra gelir oyuncu. Sözleşme bitmesini bekleme çünkü oyuncu boşta kalmıyor. Tek çözüm 6 ay öncesinden ön kontrat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: historicalmann

quote:

Arkadaşlar yaz döneminde yani ilk transfer döneminde yapılan transferler için de geçerli.... şöyle ki lig başlamadan turnuva yaptım... orada sorun yok... sonrasında birkaç oyuncu daha transfer ettim. tam lig başlayacak oyundan defalarca attı... sistemim PS4....

Kardeşim bendede aynı sorun vardı. Update ile bu sorunum kalmadı. Umarım tekrarlamaz bendede. Belli bir çözümü yok, çok araştırdım Fifa forumlarını hiçbiri işe yaramıyor. PS4'e update geldi mi bilmiyorum, ben PC'de oynuyorum. Gelmedi ise, gelince sorun kalkabilir.

Birader bugün az önce ilk maçı söyle oynadım bütün takımı transfersiz baştan kurdum oyun başlama anından evvel kadroya transfer ettiğim adamlardan yerlestirdim oyunu oynadım ama sonraki maçta yine aynısını yaptım ama olmadi ..2 kez attı sonrada ben kapattım zaten...bize 1.01 gelmişti en son...size 1.02 geldi sanırsam...

• DİKKAT

fifa 16 kariyer modda CE-37878-0 hatası 1.02 güncellemesi ile giderildi

artık yeni oyuncularla oynayabiliyoruz... az önce denedim oldu.

PS4
  • quote:

DİKKAT

fifa 16 kariyer modda CE-37878-0 hatası 1.02 güncellemesi ile giderildi

artık yeni oyuncularla oynayabiliyoruz... az önce denedim oldu.

PS4

Sizdede sorun kalmamasına sevindim hocam. Bu arada oyunun sürümüne nereden bakabiliyoruz?
  • Oyundan yine attı yahu anlamadım gitti..hergün 1 maç hakkımız varmış gibi hissediyorum

• Bu arada düzelme var ama tam değil. ..takvimde ilerken attı.. Art arda 4 maç yaptım atMadi. .garip yani

• Merhaba kariyer modunda yasanan oyundan atma sorunu ps4 versiyonuna ozel bir durum. Aralgame'i aradim yasanan sorundan diger saticilar gibi onlarda haberdarlar. Bize mail atin dediler. Sorunu anlatan bir mail attim. Ea'ya toplu gondereceklermis. Yeni bir update gelecek yoksa duzelecegi yok. Bilgilerinize

• quote:

Orijinalden alıntı: AdigeUğur

Merhaba kariyer modunda yasanan oyundan atma sorunu ps4 versiyonuna ozel bir durum. Aralgame'i aradim yasanan sorundan diger saticilar gibi onlarda haberdarlar. Bize mail atin dediler. Sorunu anlatan bir mail attim. Ea'ya toplu gondereceklermis. Yeni bir update gelecek yoksa duzelecegi yok. Bilgilerinize

PS4'e özgü falan değil. Her plartformda var. Xbox'dada aynı sorunu yaşıyorlar. Ben PC'dede aynı sorunu yaşıyorum. Update'den sonra artık çok çok nadiren, sadece takvimde ilerlerken atıyor (1 sezonda 3-4 kere atıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi historicalmann -- 12 Ekim 2015; 18:47:06 >
  • Sorun devam ediyor. Çözüm bilgisayarı kapatıp açmak.
  • historicalmann kullanıcısına yanıt
    ARAL GAME'den 13.10.2015 13:30'da gelen cvp:

"Merhaba, Sony firmasıyla iletişime geçtik. Sorun cihaz kaynaklıdır ve cihaz kaynaklı olarak diğer oyunlarda da bu hata görülebilir. Sorunla ilgili olarak SONY firmasına başvuru yapınız. İyi günler"
    Sallamamak diye buna denir. Adamlar kendi oyunlarını bir kariyer modunda oynaıyıp test etseler görecekler ama herşey malı satana kadar.

historicalmann DİĞER PLATFORMLAR'da yaşanan sorundan haberim yoktu Aral'ın cvbı sadece ps4 te olduğu idi.
    Her neyse sorun hala devam ediyor. Ve çözülcek gibide görünmüyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.