Arkadaşlar merhaba.Biliyorum bir çok arkadaş bu konuyu açtı ama benim konu biraz farklı.Nvidia gt540m ekran kartım var.Fifa 15 i hala oynuyorum.Yüksek performans ekran kartıyla başlatmama rağmen defalarca bir türlü oyun çalışırken ekran kartı devreye girmiyor ve deli gibi kasıyor.Demo böyle olduğu için orijinali almaya çekiniyorum.Acaba orijinali alsam ondada bu problemi yaşayacak mıyım sadece demoya mı özel?
Intel kartı devre dışı bıraktım,hem fifa160demo.exe yi hem fifaconfig dosyasını yüksek performans başlattım vs herşeyi denedim yine yok yine yok.Bilen arkadaşlar cevap yazarsa sevinirim.
Acaba yardımcı olacak arkadaş yok mu?Eğer bu problem orijinal oyunda da olursa 200 küsür lira boşa gidecek.
quote:
Orijinalden alıntı: marky02
Acaba yardımcı olacak arkadaş yok mu?Eğer bu problem orijinal oyunda da olursa 200 küsür lira boşa gidecek.
Fifa 16 demoyu sorunsuz oynuyordum. Buna güvenerek oyunu satın aldım. 2 maç sonra kasmaya başladı. Intel dahili, geforce 740m harici ekran kartım var. Ne yaptıysam olmadı. Windows7, 8 , 8.1 , 10 hepsini yukledim sildim , oyun kalitesini artık atari seviyesine getirdim yok olmadı. Sonra laptop un cok ısındıgını farkettim. Aynı şeyi fifa 14 te de yasadıgımı hatırladım. Laptop un içini açıp fanı bir guzel temizledim, Laptop altlıgı vardı hiç kullanmadıgım sert plastikten, onun zeminine bolca delik açtım matkapla fan yeterince soguk hava emebilsin diye. 10 gündür Allah'ıma şükür sorunsuz oynuyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme