Şimdi Ara

FIFA 16 -Oyun Çıktı- (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Binde birlik birşey olduğunu umuyorum bunun
    Aynı maçta bir olay daha oldu. Topu çaldım rakipten bomboş gidiyorum, aşada Benzema vardı ona attım boş kaleye atmak için, Benzema kendisine top gelirken vurmak yerine aşa koşmaya devam etti sonra durdu açısı daraldı atamadı. Keşke onuda kaydetseydim. Bunlar başıma gelen 2 bug, 5-6 maç yaptım. Binde birlik buglarsa sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Binde birlik birşey olduğunu umuyorum bunun
    Aynı maçta bir olay daha oldu. Topu çaldım rakipten bomboş gidiyorum, aşada Benzema vardı ona attım boş kaleye atmak için, Benzema kendisine top gelirken vurmak yerine aşa koşmaya devam etti sonra durdu açısı daraldı atamadı. Keşke onuda kaydetseydim. Bunlar başıma gelen 2 bug, 5-6 maç yaptım. Binde birlik buglarsa sıkıntı yok

Demoya özeldir herhalde, yani umarım.
  • dün bende bu tarz bir gol attım.. ceza alanı içinde sol çaprazdan orta açayım dedim top kalecinin yanından gitti kaleci müdahale etmedi ve gol oldu.. umarım tam sürümde bu tarz hatalar olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 9 Eylül 2015; 21:45:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Buyrun efenim bizzat denedim. Oldu
    http://xboxdvr.com/gamer/Vahlok%20DX/video/9077096

Kamera sakasi mi bu hocam nereye el salliyoruz
  • Arkadaslar ben fifa 15 de legendary de oynarken fifa 16 demo da zorluk seviyesi birden proffessional kadar cekmek zorunda kaldim. nedeni ise world class ve legendary topu size neredeyse hic vermiyor surekli pas yapiyor ve bu zorluk seviyelerine karsi defans yapmak cok zor geldi bana. benim ile ayni durumu yasayan varsa lutfen soylesin biraz rahatlayayim.

• Rakipsizlikten de kaynaklı olarak EA'in son yıllarda FIFA serisinin gelişimini yavaşlatmasından ve de önceden oyunda bulunduğu halde işe yarar bazı özellikleri serinin bir parçası olmaktan çıkarmasından ben de memnun değilim ancak FIFA 15'in son yıllarda gördüğüm en kötü ve en futboldan uzak FIFA olmasından da dolayı olabilir; başlangıçta FIFA 16'dan umudum çok yüksek olmasa da "futbol hastasıyız, ne olursa olsun alacağız yine" düşüncesindeydim sadece ama demoyu yeterince oynadıktan sonra şu halini oldukça beğendiğimi söyleyebilirim.

Her şeyden önce oyun bir futbola benzemiş artık, çok daha oturaklı gözüküyor. Oyun hızının yavaşlaması, şimdiki görüntüsüyle 15'teki koş koş futbolunun önüne geçilmesi ve oyuncuların top kontrolüne, paslaşmalarına ayar çekilmiş olması bunda büyük etken. FIFA 15'te oyuncuların sırtı dönükken ve topu kontrol edip iyi bir açı yakalamalarına gerek bile duymadan bile aşırı isabetli pas yapabilmesi oyunun hızını önemli ölçüde artıran ve orta sahaları ortadan kaybedip oyunun yaldır yaldır bir şeye dönüşmesine sebep oluyordu; sırf bu ve değinerek mesajı daha da uzatmayacağım bazı oynanış elementlerine de olumlu anlamda ayar çekilmesi oyunu 15'e göre daha farklı ve çok daha iyi bir hale getirmiş. Başlı başına FIFA 15'in saçmalıklarının FIFA 16'da olmayacak gibi gözükmesi bile yeterli sayılabilecekken oyunun fizik anlamında oldukça iyileşmesine sevindim, yeter ki tam sürümü de şu demodaki haliyle aynı bıraksınlar. RB ile yerden atılan sert paslar da şahane bu arada.

Şu anki hali gayet iyi görünüyor, açıkçası umutlandım ve büyük ölçüde beğendim, benim gibi oyunu futbol gibi oynamak isteyenler için ideal gibi. Tabii tam sürüm diye şu demodan farklı bir şeyi önümüze koyarlarsa bilemem, bunu çokça yapmışlıkları var, bununla beraber Online modu da tüm bu övdüklerimi ve 16'nın oynanışını olumsuz anlamda baltayabilecek bir başka sebep olabilir. Artık gerisini bekleyip, oyun çıktığında oynarak göreceğiz.

-----------

Fiyat konusunda üstte konusu geçmiş, ben Rusya'dan alışverişi hiç yapmadığım ve açıkçası ruble vs. derken biraz da uğraşmak istemediğim için oyunu US marketinden aldım, daha doğrusu geçen ay dolar artıyor diye önümüzdeki aylarda çıkacak bazı oyunlar için o zamandan hesaba attığım paradan ön sipariş yaptım, dolayısıyla fiyat şimdi daha da artmış olacaktır tabii de. EA Access üyelerine 54 dolara geliyor zaten, Rusya'ya bir şey diyemem de HK market için de Gift kart alacağım derken tutup yine dolar üzerinden almak zorunda kalıyorsunuz kartları, hemen hemen US marketle aynı fiyata geliyor o zaman da, bir anlamı kalmıyor pek.

Bu arada ön sipariş yapanlar için de pre-load başlamış durumda, 21.8 GB'lık bir boyutu var.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkarb

Arkadaslar ben fifa 15 de legendary de oynarken fifa 16 demo da zorluk seviyesi birden proffessional kadar cekmek zorunda kaldim. nedeni ise world class ve legendary topu size neredeyse hic vermiyor surekli pas yapiyor ve bu zorluk seviyelerine karsi defans yapmak cok zor geldi bana. benim ile ayni durumu yasayan varsa lutfen soylesin biraz rahatlayayim.

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun rus storedan 45-46 dolar civarına alınabiliyor yaklaşık 140 tl civarına denk geliyor.
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Ben oyunu ilk çıktığı zaman pre order yapmıştım. Yalnız oyun 24 dünde indirilenilir oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAD MAX

Ben oyunu ilk çıktığı zaman pre order yapmıştım. Yalnız oyun 24 dünde indirilenilir oluyor.

Dün yaptım ben de, hazır oyunun boyutu da markette gözükmüş ve iki hafta kalmışken alayım artık dedim, ödemeyi çeker çekmez de UT ve KO gol sevinci gibi ön sipariş bonuslarıyla beraber 21.8 GB'ı indirip kurdu, gece 2'den sabah 9'a kadar da indirmeyi tamamlamıştı hatta.

24'ünde indirilmesine imkan yok çünkü oyunun Amerika çıkış tarihi 22 Eylül, ayrıca EA Access üyelerine de oyunu almasalar bile on saatlik deneme imkanı adında tam sürüm oyunu 17 Eylül itibariyle indirip oynama imkanı vereceklerinden bu mümkün değil. En kötü iki hafta kala Xbox oyunları pre-load'a açılıyor zaten, siz aldığınız zaman 100 MB'lık bir placeholder indirmiş olmanız ve pre-load açıldığı zaman da onun güncelleme adı altında tam sürümü indirmeye dönüşmesi gerek.

• Dün xbox one da oynarken mesaj geldi, bi baktım EA Access hediye etmiş bana 1 aylık Fifa 16 aldığım için.

Amerikan konsol ve hesap ile aldım, 22'sinde oynarım derken galiba bu süre çok daha erken çekilecek EA'nın yaptığı jest sayesinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Oyun rus storedan 45-46 dolar civarına alınabiliyor yaklaşık 140 tl civarına denk geliyor.

Evet o fiyatlara ama nasıl alıcaz rus store dan :) o konuda bilginiz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Oyun rus storedan 45-46 dolar civarına alınabiliyor yaklaşık 140 tl civarına denk geliyor.

Evet o fiyatlara ama nasıl alıcaz rus store dan :) o konuda bilginiz varmı ?
  • KeLepChe57 kullanıcısına yanıt
    rus sotre den almak basit forumda gerekli konular var . gerisi senin kullanacağın kredi kartına kalıyor. bilgisayardan hallediyorsun her şeyi
  • Maximum_Carnage kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışım, haklısınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

En ucuz hangi storeda var? Nerden alıyoruz oyunu? Ea Access indirimi vardı sanırım kendi hesabımdan almam lazım yararlanabilmek için.

HK ve Rusyada 155-160 TL civarına geliyor. Enpara vs rusyada iş yapıyor anck HK için giftcard a ihtiyaç var . Tr Store da aynı oyun 280 TL

Region Lock var diye duymuştum, bu şekilde sorun çıkmıyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rus sitelerinden 6$ olan 500 rublelik Payment Card'lardan 7 tane alarak 3500 rubleye Fifa 16 alınabiliyor gibi. 130 lira gibi bir fiyata mal olur. Deneyen oldu mu? Fifa 16'da region lock var mı? En uygun nereden alınabilir Fifa16? TR fiyatı 300 lira yuh yaaaa!
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    ben aldım rusyadan sıkıntı çıkmıyor. hatta pre- order yaptığım için ea acsees 1 aylık bedava kodu göndermiş.bu bedava kodu kullanırsan oyun 24 eylül değilde daha erken açılırmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

En ucuz hangi storeda var? Nerden alıyoruz oyunu? Ea Access indirimi vardı sanırım kendi hesabımdan almam lazım yararlanabilmek için.

HK ve Rusyada 155-160 TL civarına geliyor. Enpara vs rusyada iş yapıyor anck HK için giftcard a ihtiyaç var . Tr Store da aynı oyun 280 TL

Region Lock var diye duymuştum, bu şekilde sorun çıkmıyor mu?

Rustan aldım, tr ye geçtim Ardalı tr oyun inmeye başladı yani sorun yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamikaze_TR_

ben aldım rusyadan sıkıntı çıkmıyor. hatta pre- order yaptığım için ea acsees 1 aylık bedava kodu göndermiş.bu bedava kodu kullanırsan oyun 24 eylül değilde daha erken açılırmı?

6-7 gün kala açılacak ve bu sene 6 saat yerine 10 saat oynama süresi veriyor çıkışına kadar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.