Şimdi Ara

FIFA 16 -Oyun Çıktı- (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynanış dinamikleri baya bi değişik geldi bana... animasyon çeşitliliği arttırılmış. kalecinin topu sektirmesi, hakemin frikiklerde köpük sıkması, gücü biten oyuncuların kafasındaki ücgenin renginin solması gibi ufak detaylar hoş olmuş.

Şut gücü ciddi biçimde azaltılmış. Fifa 15 de dağa taşa gidecek toplar bunda zar zor kaleyi buluyor. Demoda belki 20 kere kaleci ile karşı karşıya kaldım, yerden vurayım diye 2 ve 3 kere şuta arka arya bastım ama bir tanesini dahi atamadım. 15de en az 17 18i gol olurdu. 16'da öyle yavaş vuruyor ki ona şut bile denmez kaleciye pas veriyor. Hızlı vurayım ama yerden gitsin diye bişeyi henüz beceremedim. Şut asistlerinde mi bişey var diye saatlerce ayarlarda dolandım, çıldıracaktım bugün. Sanırım fifa tarihinde en yavaş dolan şut barı 16'dadır. Daha yavaşını ben hatırlamıyorum...

Rakip ai defansı maşallahı var world class zorluğunda android gibiler bir tane hata yapmıyorlar. Kaleciler 15e göre biraz daha iyi gibi ama yine bi sıkıntı var. Her kornere her ortaya çıkıp yumruk vuruyorlar. Havadan arapası olaynı biraz zorlaştırmışlar gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 9 Eylül 2015; 0:02:35 >

• Beta sonrası baya iyi durumda oyun. Ancak gerçekten oyunun yapay zekası hata yapmama üzerine kurulmuş oyüzden bazen kırk saat pas yapabiliyorlar. Karşılıklı oymamak çok daha keyifli.

Grafik olarak inanılmaz bir değişiklik olmasad, yüzlere gelen makyaj, mimik ve yüz mimik kırışıklığı çok üzel görünüyor, oyun kızıştıysa yüzlerse bir gerginlik oluyor ve bu yakın çekimlerde çok bariz belli oluyor. Çimler maalesef hala düzeltilmesi yakından muazzam ancak uzaktan hala beton. Formalar daha detaylı, vücuda göre değişkenlik gösteriyor hatta, formaların kırışması, harakete göre görüntüleride güzel olmuş. Kaleler daha sakin olmuş 15te her şiddette gelen topa kalkıyordu şimdi daha kararlı. Menüler harika, iç açıyor ve pratik. Maç başı alt yazı yüzünden bir süre göremediğimiz radara güzel ywr yapılmış.

Oyunda şuursuz atak etme büyük bir problemdi, bu giderilmiş. Havadan pastaki %90 lık isabet oranı %50 ye düşmüş, öyle her aşırtma pas tam adrese gitmiyor. Herhangi bir pas olması gerektiği şiddetle atmazsanı oyuncunun ayağına dolanabiliyor veya kötü kontrol edebiliyor. Pas sistemi gelişti diye öyle tık tık tık pas yapmakta yok yani. Bakarak görerek ve analog ile güzel ayarlayarak pas tercihimizi yapmamız gerekiyor. Ara paslarındaki denge yine kötü, az basınca kısa uzun basınca uzun ara pas yine yok, nasıl basarsan bas şu ara pası hep hızlı gidiyor. Kalecilerin garip hatalarına pek rastlamadım ancak beta da alakasız toplara kendi kendine açılmaları engellenmiş. Şutlar zor gibi ama elimiz alıştıkça kıvama gelecektir, paslarda aynı şekilde. Oyunun temposundaki yavaşlık gerçek bir maç seviyesinde. Oyun yavaş yavaş sim olma yolunda ilerliyor. Next-gen next-gen olalı böyle FIFA görmedi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkurler caglar bey.Yorumlarinizi bizim gibi yardima muhtaclarla paylastiginiz icin tesekkurler.Yorumlariniza gore oyunu demoyu oynamadan almaya karar verdim.Iyi ki varsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi team1907 -- 9 Eylül 2015; 0:33:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: team1907

Tesekkurler caglar bey.Yorumlarinizi bizim gibi yardima muhtaclarla paylastiginiz icin tesekkurler.Yorumlariniza gore oyunu demoyu oynamadan almaya karar verdim.Iyi ki varsiniz.

Yok be Caner kardeşim ne fullü, biz fakirler anca beta kodu kovalar, demo yaparlarsa oynarız, pes süper o konuda allah japonlardan razı olsun, 10dk bile var lisanslı tüm takımlar var 2 tane saha var tüm hava şartları var, fulle gerek yok. Tavsiye ederim. Bekle ki abilerin sana oyun alsın, zor zor .

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Orijinalden alıntı: team1907

Tesekkurler caglar bey.Yorumlarinizi bizim gibi yardima muhtaclarla paylastiginiz icin tesekkurler.Yorumlariniza gore oyunu demoyu oynamadan almaya karar verdim.Iyi ki varsiniz.

Yok be Caner kardeşim ne fullü, biz fakirler anca beta kodu kovalar, demo yaparlarsa oynarız, pes süper o konuda allah japonlardan razı olsun, 10dk bile var lisanslı tüm takımlar var 2 tane saha var tüm hava şartları var, fulle gerek yok. Tavsiye ederim. Bekle ki abilerin sana oyun alsın, zor zor .

Oyunu almaya karar verdim derken fifa 18 ciktiginda alirim demek istemistim 10 liraya kapatirim.O zamana kadar demo devam tabi.Pese de bakarim tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

Beta sonrası baya iyi durumda oyun. Ancak gerçekten oyunun yapay zekası hata yapmama üzerine kurulmuş oyüzden bazen kırk saat pas yapabiliyorlar. Karşılıklı oymamak çok daha keyifli.

Grafik olarak inanılmaz bir değişiklik olmasad, yüzlere gelen makyaj, mimik ve yüz mimik kırışıklığı çok üzel görünüyor, oyun kızıştıysa yüzlerse bir gerginlik oluyor ve bu yakın çekimlerde çok bariz belli oluyor. Çimler maalesef hala düzeltilmesi yakından muazzam ancak uzaktan hala beton. Formalar daha detaylı, vücuda göre değişkenlik gösteriyor hatta, formaların kırışması, harakete göre görüntüleride güzel olmuş. Kaleler daha sakin olmuş 15te her şiddette gelen topa kalkıyordu şimdi daha kararlı. Menüler harika, iç açıyor ve pratik. Maç başı alt yazı yüzünden bir süre göremediğimiz radara güzel ywr yapılmış.

Oyunda şuursuz atak etme büyük bir problemdi, bu giderilmiş. Havadan pastaki %90 lık isabet oranı %50 ye düşmüş, öyle her aşırtma pas tam adrese gitmiyor. Herhangi bir pas olması gerektiği şiddetle atmazsanı oyuncunun ayağına dolanabiliyor veya kötü kontrol edebiliyor. Pas sistemi gelişti diye öyle tık tık tık pas yapmakta yok yani. Bakarak görerek ve analog ile güzel ayarlayarak pas tercihimizi yapmamız gerekiyor. Ara paslarındaki denge yine kötü, az basınca kısa uzun basınca uzun ara pas yine yok, nasıl basarsan bas şu ara pası hep hızlı gidiyor. Kalecilerin garip hatalarına pek rastlamadım ancak beta da alakasız toplara kendi kendine açılmaları engellenmiş. Şutlar zor gibi ama elimiz alıştıkça kıvama gelecektir, paslarda aynı şekilde. Oyunun temposundaki yavaşlık gerçek bir maç seviyesinde. Oyun yavaş yavaş sim olma yolunda ilerliyor. Next-gen next-gen olalı böyle FIFA görmedi :)

O halde cikinca DH olarak bir 10v10 yapariz artik.

• Ayıp ettin

• Demo da momentin etkisini pek göremedim. Büyük ihtimal tam sürümle ağırlığını koyacak.

Her şey iyi güzelde, o nasıl bir şut vuruş şeklidir anlamadım gitti. Abanıyorum topa, patlamış top misali kaleye gitsem mi sürünsem mi diye düşünerek gidiyor.
    Ara pası şuttan daha hızlı gidiyor.
    Umarım böyle olmaz yoksa bu senede şut hızından muzdarip olabiliriz.

Erken sipariş ettim yine :)
  • Demo maalesef yine efsane olmuş. Dayanamayıp yine pre-order geçicem ama oyun full sürümde yine Ahmed Musa edition'a bağlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Demo maalesef yine efsane olmuş. Dayanamayıp yine pre-order geçicem ama oyun full sürümde yine Ahmed Musa edition'a bağlar..

Aynen adamlar nasıl tam sürümde Ibarboya bağlıyorlar anlamadım
  • Bende galiba gerçek oyunda indi 17gb olarak.
  • Fifa 15 de topa basma tuşu vardı LB bunda değişmiş yine sonra tuşu bulamadım stilli pas RB den LT ye geçmiş yenilik olarak RB tuşuna basarak pas atarsanız hızlı gidiyor RB hızlı pas tuşu olmuş

• FIFA 99'da goller şutla değil pasla atılırdı, madem paslar şuttan hızlı bir de böyle deneyin.
  • Oyunu beğendim, fifa15'i es geçmiştim, futbol hariç herşeye benziyordu.

Fifa 16 çok güzel olmuş, güzel şut çekmeniz için doğru açıyı yakalamanız gerekiyor, uzaktan baya güzel goller attım.. Skill hareketlerinin etkisi azaltılmış, bi makas yapıp topu çektiğinizde eskisi gibi futbolcu birden patlama yapamıyor, gerçekçilik katmış.

Xbox one'a kardeşlik konusuna da yazdım, kardeşlik yapmak isteyen pm atsın, p1-p2 fark etmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Demo maalesef yine efsane olmuş. Dayanamayıp yine pre-order geçicem ama oyun full sürümde yine Ahmed Musa edition'a bağlar..

Doumbia

• Bana fifa 15.5 bile değil 15.25 gibi geldi. Grafik olarak hiç bir değişiklik göremedim. Yakın çekime dikkat etmiyorum zaten tele oynuyorum hep oda aynı görünüyor 15 ile. Ver kaç havadan ara pas olayı bitmiş gibi.

• En ucuz hangi storeda var? Nerden alıyoruz oyunu? Ea Access indirimi vardı sanırım kendi hesabımdan almam lazım yararlanabilmek için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

En ucuz hangi storeda var? Nerden alıyoruz oyunu? Ea Access indirimi vardı sanırım kendi hesabımdan almam lazım yararlanabilmek için.

HK ve Rusyada 155-160 TL civarına geliyor. Enpara vs rusyada iş yapıyor anck HK için giftcard a ihtiyaç var . Tr Store da aynı oyun 280 TL

• Buyrun efenim bizzat denedim. Oldu
    http://xboxdvr.com/gamer/Vahlok%20DX/video/9077096
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahlok

Buyrun efenim bizzat denedim. Oldu
    http://xboxdvr.com/gamer/Vahlok%20DX/video/9077096

Yok artık.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.