Şimdi Ara

FIFA 16 -Oyun Çıktı- (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
3
Favori
8.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayır spiker türkçe değil sadece metinler türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 2 Eylül 2015; 14:34:20 >
  • truelove kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın da o fut denen şeye para veren insan benim gözümde içerenköy halinde bulunan kasa kasa domateslerden farksızdır.
  • Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    daha önce fut oynadığına emin misin ? fut u para ile satılan dlc falan sanıyorsun heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 2 Eylül 2015; 15:36:48 >
  • parayla coins falan satılıyordu ondan bahsediyor olabilir arkadaş
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    onu biliyorum hocam.. sanki gerçek para verilmeden futta hiçbir şey yapılmıyormuş gibi konuşmuş arkadaş.. ondan öyle yazdım
  • her sene "yeni oyuna geçince eski coinslerin gitmesi" olayı mahvediyor beni 300k yaptık o kadar, 2 hafta sonra puffff, yeni oyunda birdaha baştan başla
    gerçekten sinir bozucu bir olay.. hocam sana tavsiyem en geç temmuzda oynamayı bırak oyunu.. ben öyle yapıyorum mesela yoksa diğer türlü eylüle kadar oynayıp sonra bir anda yeni oyuna geçince herşeye sıfırdan başlama çok sinir bozucu
  • aylardır oynamıyordum ben ya :) bu ara bi tr transfer şenlenince girip adamları topladım. arada yapıyorum
    16 da bir seferde kadro kurayım diye girmedim bende :) az kaldı zaten 20 gün sonra usa da açılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-714AB4560 -- 2 Eylül 2015; 17:27:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkness_kaan

her sene "yeni oyuna geçince eski coinslerin gitmesi" olayı mahvediyor beni 300k yaptık o kadar, 2 hafta sonra puffff, yeni oyunda birdaha baştan başla

bana yedirmedin o paraları. şimdi ea yiyor..

valla güzel takım kuruyorum. fut bitiyor takım mavileşiyor benim
  • Dün aldık oyuınu, bi ümidim yok 15'den daha iyi olacağına dair, bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Dün aldık oyuınu, bi ümidim yok 15'den daha iyi olacağına dair, bakalım.

10 kat daha guzel.Betaya gore konusuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstfyldz.bjk kullanıcısına yanıt
    feda olsun sana kardeşim :) 8ine hazır ol, demo ile başlıyoruz hemen
  • quote:

Orijinalden alıntı: team1907

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Fox

Dün aldık oyuınu, bi ümidim yok 15'den daha iyi olacağına dair, bakalım.

10 kat daha guzel.Betaya gore konusuyorum.

dostum ben club modu dışında oynamıyorum neredeyse, ekibimin tamamı öyle.
  • 3500 rubleye rus stordan aldım yükledim bekliyoruz.
  • 15 bence serinin en kötü oyunlarıdnan biriydi. 16'nın demo salı geliyor. bakalım nasıl olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 6 Eylül 2015; 18:57:06 >
  • Galatasaray bu sene 3.formayı tanıtmaması yüzünden koymamışlar ve parçalı şort olayı hiç güzel olmamış:) keşke şortu seçme seçeneği olsaymıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Geçen seneki gibi yapacaksan hiç alma Ömer

• quote:

Orijinalden alıntı: KeLepChe57

Galatasaray bu sene 3.formayı tanıtmaması yüzünden koymamışlar ve parçalı şort olayı hiç güzel olmamış:) keşke şortu seçme seçeneği olsaymıştı

Geçen sene de mor formayı tanıtmamıştık ancak oyuna eklemişlerdi. Neye dayanarak ekliyorlar bilmiyorum ancak Mercan forma Mor forma gibi geç tanıtılacak.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.