Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (524. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyleyse düzeltilmesini umalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Hocam belki takım içindeki rolü ile ilgili bi şey olabilir mi? Yani belki onun talep ettiğinden daha düşük bi rol sunuyorsunuzdur. (Geleceğin 11 oyuncusu, kadro rotasyon oyuncusu vs vs vs)

Hayir en yuksek hepsi
    160.000
    Gol primi %20
    Onemli 1. Takim oyuncusu

Ama yine de kabul etmedi ki bu teklifi oyundaki 84-85 overall seviyesindeki adamlar bile kabul ediyor 19 yasindaki bebeyi kabul ettiremedik. Guncellemeyle duzelir umarim

Hata değil bence o,biraz duyguları katmaya çalışmışlar herhalde,genç yaştan kulübe bağlılık göstermeye çalışıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayRealist

Kariyer oynarken yaklaşık 300 milyon avroluk bir transfer bütçem oluyor fakat sezon sonlanıp yeni sezon başlarken 100 milyon avro ile başlıyorum. Yani varsayılan bütçeyle başlıyorum. Bunun nedeni ne ola ki?

o oyunun gerçek hayatta neyse onu oyuna yansıtmaya çalıştığı bir durum ve bence son derece isabetli. ayrıca biraz daha zorlaştırsalar bu duruma dahada güzel olur aslında. çünkü önceki fifalarda bıkmıştık artık psg yi seçip sola ronaldo yu sağa messiyi hücumda lewandowskiyi yedeğe de hazardı koyup ta en yakın rakibinin 78 puan önünde şampiyon olup, her sene şampiyonlar ligi şampiyonu olan ergen tayfasının sanki marifetmiş gibi forumlara resim atmalarından. fifa 16 işte bu yüzden sevilmedi her bakımdan gerçeğe en yakın oyun olduğu için, stres atmalık çoluk çocuk oyunu olmadığı için yerden yere vuruldu. simülasyon yerine arcade, action oyunu yani kısacası pes gibi çocuk oyunu olmadığı için sevilmedi fifa 16...

• halen bakıyorum oyunu beceremeyenlerin, defans yapmasını beceremeyenlerin, yok oyun bizle oynuyor gibilerinden yorum yapanları görüyorumda insanın hakikaten acımayla karışık gülesi geliyor ya. :) benim pek online la işim olmuyor ben oldum olası offline kariyerciyimdir. online da div 1 de oynayan bir arkadaşıma sordum geçenlerde herkez çok şikayetçi online da momentum çok etkenmiş diyorlar diye. bana şu cevabı verdi "oynamasını bilmiyorlar" işte bu kadar basit aslında herşey. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: josh-smith

quote:

Kariyer oynarken yaklaşık 300 milyon avroluk bir transfer bütçem oluyor fakat sezon sonlanıp yeni sezon başlarken 100 milyon avro ile başlıyorum. Yani varsayılan bütçeyle başlıyorum. Bunun nedeni ne ola ki?

o oyunun gerçek hayatta neyse onu oyuna yansıtmaya çalıştığı bir durum ve bence son derece isabetli. ayrıca biraz daha zorlaştırsalar bu duruma dahada güzel olur aslında. çünkü önceki fifalarda bıkmıştık artık psg yi seçip sola ronaldo yu sağa messiyi hücumda lewandowskiyi yedeğe de hazardı koyup ta en yakın rakibinin 78 puan önünde şampiyon olup, her sene şampiyonlar ligi şampiyonu olan ergen tayfasının sanki marifetmiş gibi forumlara resim atmalarından. fifa 16 işte bu yüzden sevilmedi her bakımdan gerçeğe en yakın oyun olduğu için, stres atmalık çoluk çocuk oyunu olmadığı için yerden yere vuruldu. simülasyon yerine arcade, action oyunu yani kısacası pes gibi çocuk oyunu olmadığı için sevilmedi fifa 16...

pes konusundaki görüşlerinize katılmıyorum. Boş konuştunuz.

Cevabınız için teşekkür ederim, iyi forumlar.

• quote:

quote:

quote:

tabikide kimse katılmak mecburiyetinde değildir. ben ikisinide oynadım ve pes çok kolay sadece şut, pas, orta, savunma için tek bir tuşa basılı tutmanın yeterli olduğu bir oyundan ibaret olduğu için bu tabiri kullandım. zaten dünyada fifa türkiye de pes diye artık kalıplaşmış bir deyim var o konuda sıkıntı yok ben fikirlerimi söyledim. fifanın zorladığının beşte biri daha kolay bir oyun ve kaleciler çok yetersiz.

• quote:

halen bakıyorum oyunu beceremeyenlerin, defans yapmasını beceremeyenlerin, yok oyun bizle oynuyor gibilerinden yorum yapanları görüyorumda insanın hakikaten acımayla karışık gülesi geliyor ya. :) benim pek online la işim olmuyor ben oldum olası offline kariyerciyimdir. online da div 1 de oynayan bir arkadaşıma sordum geçenlerde herkez çok şikayetçi online da momentum çok etkenmiş diyorlar diye. bana şu cevabı verdi "oynamasını bilmiyorlar" işte bu kadar basit aslında herşey. ;)

Peki aynı takımla 2.defa maç yaptığında oyuncunun direncinin çok düşük olduğunu ve bir önceki maça göre adeta takımın pas atamamasına neye bağlayacaksınız spiker bile maç girişinde momentum diyor.Onu geçtim hiç mi yabancı forum sitelerini ve ea resmi forum sitesini dolaşmadınız? Orada oyuncular bas bas bağırıyor bu durumun varlığını. Ben 1.div dan hiç düşmedim galibiyetlerde bile bazen momentuma karşı mücadele ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efsunger hissi -- 11 Mart 2016; 12:55:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

quote:

halen bakıyorum oyunu beceremeyenlerin, defans yapmasını beceremeyenlerin, yok oyun bizle oynuyor gibilerinden yorum yapanları görüyorumda insanın hakikaten acımayla karışık gülesi geliyor ya. :) benim pek online la işim olmuyor ben oldum olası offline kariyerciyimdir. online da div 1 de oynayan bir arkadaşıma sordum geçenlerde herkez çok şikayetçi online da momentum çok etkenmiş diyorlar diye. bana şu cevabı verdi "oynamasını bilmiyorlar" işte bu kadar basit aslında herşey. ;)

Peki aynı takımla 2.defa maç yaptığında oyuncunun direncinin çok düşük olduğunu ve bir önceki maça göre adeta takımın pas atamamasına neye bağlayacaksınız spiker bile maç girişinde momentum diyor.Onu geçtim hiç mi yabancı forum sitelerini ve ea resmi forum sitesini dolaşmadınız? Orada oyuncular bas bas bağırıyor bu durumun varlığını. Ben 1.div dan hiç düşmedim galibiyetlerde bile bazen momentuma karşı mücadele ediyorum.

dediğim gibi ben online oynamıyorum yani kastettiğiniz hadiseler benim kariyer modda başıma gelmiyor. ha oluyor tabikide şu şekilde oluyor. mesela rakip takım daha etkili oynayabiliyor, daha baskılı daha oyunu soğutmaya yönelik oynayabiliyor. buda beni sinirlendirmekten ziyade oyuna daha da çok bağlıyor -çünkü aslında momentum denilen işin doğasında bir nevi simülasyon, gerçekçilik havasıda var -bende bu durum karşısında ona yönelik hamlerlerde bulunuyorum savunmaya daha çok konsantre oluyorum gibi. yani ea forumlarında şikayetçi olanlardan haberim var ama online div 1 de oynayıpta oyundan kopamayan son derece haz alan insanlarda azımsanır seviyede değil.

• Evet katılıyorum div 1 de kısa bi rehavette bile rakibin fırsata çevirip sizi gollere boğabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Patikle penguentos

Evet katılıyorum div 1 de kısa bi rehavette bile rakibin fırsata çevirip sizi gollere boğabiliyor

aslında hocam insanlar biraz olayı fazla ciddiye alıyorlar ondan kaynaklanıyor. bu gibi durumlar kariyer modda da var meselela. örneğin ben geçen haftalarda meksika ligi takımı pumas unam ile offline kariyer yapmıştım, bir maçta oynadığım takım santos laguna son sıralardaydı ve maça atak başlayan net fırsatları değerlendiremeyen ben kalemde golü gördüm ve dahada hırslandım ve eşitliği yakalamak için takımı ileri çektim ve işin neticesinde kendi sahamda 5-1 kaybettim, dağıldım yani. bunu her takım yaşar. topla oynama oranında ve pozisyon oranında ise ben 53 e 47 öndeydim mesela. peki sinirlenip isyan edip bende buraya yazabilirdim ya bu nasıl oyun son sıralardaki takım beni kendi sahamda 5-1 mağlup ediyor böyle rezil momentum saçmalığımı olur diyebilirdim. ama hayır oyun bu şekilde güzel, bazen çaresiz kalıcaksın, rakibi küçümsediğin zaman işte böyle sonuçlar görebilmelisin. oyun senden rakibin oyununa göre taktik yapmanı hamleler yapmanı, ayık olmanı istiyor.

• Oyunda momentum yok , iddaa etmiyorum söylüyorum.
    Cüzi ücretlerle fut kadrolariniza coins kazandırılır , division artttirilir. İstediğiniz gold packler drafttan kazandırılır.
    Psn:dorukhanilhan

Pm atabilirsiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabikide kimse katılmak mecburiyetinde değildir. ben ikisinide oynadım ve pes çok kolay sadece şut, pas, orta, savunma için tek bir tuşa basılı tutmanın yeterli olduğu bir oyundan ibaret olduğu için bu tabiri kullandım. zaten dünyada fifa türkiye de pes diye artık kalıplaşmış bir deyim var o konuda sıkıntı yok ben fikirlerimi söyledim. fifanın zorladığının beşte biri daha kolay bir oyun ve kaleciler çok yetersiz.

Sataşmadan aşağılamadan efendi gibi eleştirinizi yapın. Eleştirinizi beğendim. Ben Pes seviyorsam beni küçümseyecek değilsiniz. Tartışma yaratmayın. Fikirlerinizi, milleti taşlamadan dile getirin. Sonra bu benim fikrim diye geçinmeye çalışırsınız. Sataştığınızın farkında değilsiniz. Haydi eyvallah.

• BayRealist B kullanıcısına yanıt
    Pes kaldı mı yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

Pes kaldı mı yaa

kalmış baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Hocam belki takım içindeki rol¨¹ ile ilgili bi şey olabilir mi? Yani belki onun talep ettiğinden daha d¨¹ş¨¹k bi rol sunuyorsunuzdur. (Geleceğin 11 oyuncusu, kadro rotasyon oyuncusu vs vs vs)

Hayir en yuksek hepsi
    160.000
    Gol primi %20
    Onemli 1. Takim oyuncusu

Ama yine de kabul etmedi ki bu teklifi oyundaki 84-85 overall seviyesindeki adamlar bile kabul ediyor 19 yasindaki bebeyi kabul ettiremedik. Guncellemeyle duzelir umarim

Her şey en y¨¹ksekte olması da sıkıntı oluyor. Takım rol¨¹nde onun istediği "Geleceğin 1. takım oyuncusu" ise verdiği cevapta istediğiniz teklif ettiğiniz rol¨¹n ona ağır geleceğini falan da söyleyebiliyor.

• Ps4 son 300k 80tlye çektim. Oyunu bırakıyorum. 
    Bolca referans mevcuttur

• arkadaşlar merhabalar , fifa 16 aldım bugün itibari ile. Bir şey sormak istiyorum , arakdaşlarım sizlerden , rica etsem kontrol ayarlarını defans ve atak gibi özellikleri sizler ayarlamış iseniz onların ekran görünütülerini paylaşırmısınız , kontrol ayarları ile saatlerimi kaybetmek istemiyorum , çok teşekkürler
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Değiştirm sabit kalsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fifa15 i ozlicem aklimin ucundan bile gecmezdi taki bu rezil 16 serisinden sonra insana kriz gecirtir bu ... Evlatlari ea senin ailen ile ne derdi n var anlamiyorum

• 
Sayfa: önceki 522523524525526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.