Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (526. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun psn de indirimde 80 küsür lira almak isteyen kaçırmasın iyi fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 16 Mart 2016; 22:40:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350k PS4 coins 70 TL.
    100k fiyatına 350K
    Hanzolara, "hala coins satıyon mu", "200k şu kadar olur mu" tarzında soru soranlara cevap verilmeyecektir.
    Pazarlık yoktur. Bolca referans vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi punchclub-13 -- 17 Mart 2016; 3:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EastbloodRed

Aga çözümü yok gibi onun ya anca bi guncellemeyle hallolur

Yapma ya tüh. Özellikle frendly maçlarda her maç ayarlamakta ölüm. Şimdiye kadar düzelmediyse artık bundan sonrada düzeltileceğini sanmam.

• Ps4 platformu için 500K coinse ihtiyacım var italya kadroma pogba , if dybala ve chellini ekleyeceğim. Uygun fiyata coins alabilirim ödemeyi garanti yada ziraat hesabımdan yapacağım. Pm'den ulaşabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Oyun psn de indirimde 80 küsür lira almak isteyen kaçırmasın iyi fiyat

süpermiş, ben de 1 ay önce 106 ya almıştım. keşke bekleseymişim

kısmet artık..
  • Merhaba arkadaşlar FİFA 16 87tl ye düşmüşken alayımmı yoksa 15'e devammı edeyim yoksa 17 çıkana kadar bekliyeyimmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinsen -- 18 Mart 2016; 1:18:28 >
  • arkadaşlar fifa da arkadaş eklemeden direk online herhangibiriyle oynama durumu yok mu. mesela nba de online e girince herhangibiriyle direk maça giriyorsun. bunda var mı bu özellik
  • bluee1907 kullanıcısına yanıt
    Var hocam. Online sezon modu var. Takımınızı & taktiğinizi ayarlayıp rakip aratıyorsunuz. Lig, daha doğrusu klasman usülü en aşağıdan başlıyorsunuz. Kalmak için , üst klasmana çıkmak için belli puanlar almak gerekiyor. Böyle böyle 1. klasmana yükselmeye çalışıyorsunuz.
  • arkadaşlar ps4 de ve fifa16 da yeniyim yıllarca pc den pes serisini oynadık :D fifa16 da kariyer mod da transfer yapmak istiyorum ancak böyle bir seçenek aktif olmuyor sadece oyuncuyu araştıryorum ve fiyat sorabiliyorum. Satın aldığım fifa16 oynundan dolayı mıdır? yardımcı olabilirseniz sevinirim

ayrıca online mod güzel hafta içlerinde genelde akşamları, hsonları da genelde uygun oluyorum online oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir
    PS4 FIFA 16
    quattro7x7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro7x7 -- 18 Mart 2016; 13:47:17 >
  • Birşey sormak istiyorum arkadaşlar fifa 16'da demba ba oyunda yok fifa 15 deki haliyle onu oyuna ekleyebilirmiyim ps4 de

• quote:

Orijinalden alıntı: quattro7x7

arkadaşlar ps4 de ve fifa16 da yeniyim yıllarca pc den pes serisini oynadık :D fifa16 da kariyer mod da transfer yapmak istiyorum ancak böyle bir seçenek aktif olmuyor sadece oyuncuyu araştıryorum ve fiyat sorabiliyorum. Satın aldığım fifa16 oynundan dolayı mıdır? yardımcı olabilirseniz sevinirim

ayrıca online mod güzel hafta içlerinde genelde akşamları, hsonları da genelde uygun oluyorum online oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilir
    PS4 FIFA 16
    quattro7x7

Transfer sezonunda değilsinizdir. Veya kariyere başlarken yaz transfer dönemini kapatmışsınızdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lobby olayinin kalkmasini protesto edenler oldumu. Fifanin en guzel olayiydi adamlar kaldirmis
    Yabanci forumlarda tepkiler falanda var ama azinlikta kaliyor ki ea bisi yapmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

Lobby olayinin kalkmasini protesto edenler oldumu. Fifanin en guzel olayiydi adamlar kaldirmis
    Yabanci forumlarda tepkiler falanda var ama azinlikta kaliyor ki ea bisi yapmiyor.

O neydi hocam ben hiç bakmadım ona?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

quote:

Orijinalden alıntı: quattro7x7

arkadaşlar ps4 de ve fifa16 da yeniyim yıllarca pc den pes serisini oynadık :D fifa16 da kariyer mod da transfer yapmak istiyorum ancak böyle bir seçenek aktif olmuyor sadece oyuncuyu araştıryorum ve fiyat sorabiliyorum. Satın aldığım fifa16 oynundan dolayı mıdır? yardımcı olabilirseniz sevinirim

PS4 FIFA 16
    quattro7x7

Transfer sezonunda değilsinizdir. Veya kariyere başlarken yaz transfer dönemini kapatmışsınızdır.

Galatasaray ile ağustos ayında bile transfer yapamıyorum ama. Transfer sezonunda bile oyuncu transfer edemiyorum. Acaba fifa deluxe edition gibi birşey mi olması lazım fifa nın?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quattro7x7 Q kullanıcısına yanıt
    Deluxe edition sadece fazladan fut paketi & fifa point falan veriyor hocam, kariyerle alakası yok. Öyle birşey olsaydı haksızlık olurdu, mantıksız olurdu zaten.

Eğer kariyerinizin ilk sezonuysa, muhtemelen kariyere başlarken, alt kısımdaki ayarlardan ilk sezon yaz transfer dönemini iptal et seçeneğini seçmişsinizdir. Onun haricinde her türlü transfer yapabilmeniz lazım. İsterseniz Gs ya da başka bir süperlig takımıyla yeni kariyer açıp bir deneyin.

Yama yüklediyseniz onu kaldırın, originden repair game e tıklayıp oyun dosyalarını doğrulatın tekrar deneyin. Yine olmazsa help.ea.com dan fifa 16 & origin i seçip canlı desteğe bağlanarak yardım isteyin.
  • online odalar oluyordu hocam orda 2ye 2. yada iste kac kac istersen milletle oynayabiliyordun. 11e 11 falan cok efsaneydi. arkadaslar geliyordu eve beraber baskalarina karsi oynuyorduk acayip zevkliydi.
  • supernoova S kullanıcısına yanıt
    Protesto etseler ne yazar hocam. EA denen paragöz firmanın zerre umurunda değil ki.

Online lobi kaldırılalı 3 yıl oluyor. Fifada güzel olan özellikleri her sene tek tek kaldırıyorlar malesef kimsenin tepkisini de dikkate almıyorlar. Hani göya canlı destek var, skype araması var, ea forumları var sözde yardım edecekler ama hepsi hikaye.
    Varsa yoksa fut, point, para para para. Pcde her türlü hileye hurdaya müsade ediyorlar. Konsolda tek oyun alıyorsunuz, 20 tane (sınır kaç bilmiyorum) farklı hesap açıp girebiliyorsunuz, coin kasıp transfer ediliyor. Deli gibi gece gündüz bunlarla uğraşanlar var. Online lobi sistemi varken o anki bağlantı durumunu vb daha iyi gösterirdi oyun içinde. 3 yıldır fut onlineda yeşil latency gösterse bile laglı maç geçebiliyor. Normal online sezonda ise öyle bir gösterge bile yok direkt rakip bulup giriyor.

Oyunda malesef gerek offline gerek online eklenmesi, geliştirilmesi, düzeltilmesi gereken çok şey var. Online altyapısı baştan aşağı yenilenmeli, güvenlik artmalı. Dedicated server getirilmeli p2p yerine. Kariyer modu çok eksik, yapay zeka sapıtıyor. Fifa 13ten sonraki serilerde oyundaki tepki süreleri çok arttı. Input lag çok oluyor, komutlar geç işliyor....vb.
    EA böyle rakipsiz tekel olduğu sürece bu süreç çok uzun olacaktır, düzeltmek için işi ağırdan alacaktır diye düşünüyorum.

• Arkadaşlar kariyer yapıyorum sezon başı transfer yapıcam adama durumunu soruyorum fiyat alıyorum ama teklif yapamıyorum. Yaz transferi felan da açık.nası olcak bu iş Yardımmm

• Huertas10 kullanıcısına yanıt
    Oyuncuyu arat.Oradan bulunca X'e bas satın al de.Yapman lazım eğer oyuncu satın alınabilecek durumdaysa.
  • alftalen kullanıcısına yanıt
    Sağol

• 
Sayfa: önceki 524525526527528
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.