Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (528. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Legendary zorlukta hiç oynamadığım için yorum yapamayacağım ama emin ol World Class'ta da o pas oranlarını tutturuyor bilgisayar. Bir de düşün ben İngiltere'nin en alt liginde mücadele ediyordum ve 61'lik forvetim ilk 15 maçta oynamadığı halde 24 takımlı ligde 28 gol ile krallığına ulaştı. Yani bu adamın kral olduğu bir standart var ortamda ve her maç yüzde 85-90'lık pas ortalaması ile oynanıyordu maçlar. Ben en başta zorlanmıştım ama şuan benim de pas ortalamam 85'in altına düşmüyor. İstatistikleri sıkı bir şekilde takip ediyorum ve pas oranını yüzde 75'lerde tuttuğum her maçı kazanmışım. Ve bence oyun sabır ve isabet üzerine kurulu. Ne zaman ki stres yapıyorum kaybediyorum. Ve 10 dk. oynuyorum ben. Yani 10'ar dakikadan 2 yarı. Maçın ilk 30 dakikası pas yaptığımı bilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Evet wc de çok zor profesyonalde çok kolay profesyonal ile wc arası 1 değil de sanki 2-3 kademe fark var gibi orantısız yükselen bir zorluk var.legendaryde cpu ya ekstra avantajlar veriyor.Bu arada benim tercihim 15 dk devre başına. full manual ve broadcast camera olarak oynuyorum.
  • gurkanajan kullanıcısına yanıt
    ikinci hesap için plus üyeliğine gerek yok.Bir ps4 hesabında plus varsa diğer hesaplarda plustan yararlanabilir.Tek şart plus hesabı ps4 'te ana hesap olacak.
  • besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.Bizde ultimate team veya sezon modunda 2 kişi rakiplere karşı oynayabiliyoruz.Sıkıntı olmuyor.
    Sadece ikinci bir hesap aç yeter.Fakat birinci hesapta plus olmak zorunda ve ana hesap olacak
  • Ben de katıldım size arkadaşlar :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supernoova

online odalar oluyordu hocam orda 2ye 2. yada iste kac kac istersen milletle oynayabiliyordun. 11e 11 falan cok efsaneydi. arkadaslar geliyordu eve beraber baskalarina karsi oynuyorduk acayip zevkliydi.

Anladım hocam. Sımdı hatırladım o modu. Nıye kaldırmıslar kı. Bu ea ıyıce zıvanadan cıktı.

• blade184 B kullanıcısına yanıt
    Tamam çözdüm mevzuyu teşekkür ederim herkese bilgi verene yardım edene eyvallah :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayCicik

Legendary zorlukta hiç oynamadığım için yorum yapamayacağım ama emin ol World Class'ta da o pas oranlarını tutturuyor bilgisayar. Bir de düşün ben İngiltere'nin en alt liginde mücadele ediyordum ve 61'lik forvetim ilk 15 maçta oynamadığı halde 24 takımlı ligde 28 gol ile krallığına ulaştı. Yani bu adamın kral olduğu bir standart var ortamda ve her maç yüzde 85-90'lık pas ortalaması ile oynanıyordu maçlar. Ben en başta zorlanmıştım ama şuan benim de pas ortalamam 85'in altına düşmüyor. İstatistikleri sıkı bir şekilde takip ediyorum ve pas oranını yüzde 75'lerde tuttuğum her maçı kazanmışım. Ve bence oyun sabır ve isabet üzerine kurulu. Ne zaman ki stres yapıyorum kaybediyorum. Ve 10 dk. oynuyorum ben. Yani 10'ar dakikadan 2 yarı. Maçın ilk 30 dakikası pas yaptığımı bilirim

hocam naptınız siz ya 10 dk sezon bitmez o şekilde :) ben 7 dk yapıyorum yani toplamda 14 dk gayet ideal yani. 7 dk aşağısı çok az. bazen youtube da denk geliyorum adam sezon yapıyor 5-6 dakkadan saçma bir sistem yani hemen bitiyor maç :)

• 35 k coinsim var al sat yaparak nasıl kasabilirim fikirlerinize ihtiyacım var ☺

• Tadını çıkarta çıkarta oynuyorum hocam. Bütün maçların bi hikayesi, anlatılası bir tarafı oluyor. Yaldır yaldır top oynamak zorunluluk olmuyor.

• quote:

Tadını çıkarta çıkarta oynuyorum hocam. Bütün maçların bi hikayesi, anlatılası bir tarafı oluyor. Yaldır yaldır top oynamak zorunluluk olmuyor.

doğru söylüyorsun aslında bende aynı düşüncedeyim ama sezon biraz uzun maraton olunca ve ben farklı takımlarla farklı ligler yapmayı sevdiğim için ister istemez öyle yapmak zorunda kalıyorum. en fazla 2-3 sezon devam ediyorum mesela. mesela bir sonraki düşüncem al-shabab takımıyla bir suudi ligi yapmak. ben daha kısa maratonlu dünya kupası, avrupa şampiyonası benzeri oyunlarda süreleri aynen senin gibi 8-10 dk yapardım ama malesef pes yüzünden bu sene avrupa kupasından mahrumuz. :(

• Ben tanımadığım takımlar ile oynamayı sevmiyorum ben. 2014'te renginden ve logosundan ötürü Oxford United'ı aldım ve her yıl onlarla başlıyorum. Özellikle İngiltere liginden alıyorum, sırf lig kupası vb. organizasyonlarından dolayı. Bir umutla bekliyorum belki 2017 sezonu için 2. ligimizi eklerler de Türkiye kupası eklenir ve rotasyon vs. derken Türk liginde kariyer yapmak daha eğlenceli olur diye.

• Zorluk ayarı olarak ne kullanıyorsunuz?wc yada legendary hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEVENH

Zorluk ayarı olarak ne kullanıyorsunuz?wc yada legendary hangisi

sezon yapacağım zaman wc dostum. legendary de yapmışlığım var ama zorluyor gerçekten en iyi takımlarla bile zor oluyor yani. zaten slider ayarlarını filan ellemediğin sürece wc gayet ideal yani dengeli.
  • quote:

Ben tanımadığım takımlar ile oynamayı sevmiyorum ben. 2014'te renginden ve logosundan ötürü Oxford United'ı aldım ve her yıl onlarla başlıyorum. Özellikle İngiltere liginden alıyorum, sırf lig kupası vb. organizasyonlarından dolayı. Bir umutla bekliyorum belki 2017 sezonu için 2. ligimizi eklerler de Türkiye kupası eklenir ve rotasyon vs. derken Türk liginde kariyer yapmak daha eğlenceli olur diye.

hocam o çok zor. tamam kampanya vs. var israil ligi ile çekişiliyor ama ben şahsen gelmesini beklemiyorum yani en azından önümüzdeki 2-3 sezon için. çünkü oyunda alt ligleri olan ülkelerde elit futbol ülkeleri dikkat edersen. ing,italya,alm,fra,ispanya gibi. yani ea sports un o anketi dikkate alacağını zannetmiyorum ve boşa çaba olarak düşünüyorum. bence önümüzdeki sezon çin ligi gelecek fifa ya.

• Arkadaşlar merhaba, genel olarak online modlarda özellikle ut olmak üzere 2,3 maçta bir oyun inanılmaz ağırlaşıyor. Oyuncuların tepkileri pas hızı, dönüşler vs. 50 mb fiber net kullanıyorum bağlantı problemi olmaması gerekiyor. Fakat tam tersi 1 mb internetim varmış gibi davranıyor oyun. Bu sorunu çözmek için birçok farklı yöntem denedim; port açma, dmz açma, modeme reset atma vs. Çözümler hep geçici oldu. Birkaç gün düzeldi sonrası yine aynı. Sizler bu tarz bir sorunla karşılaştınız mı ? çözümü bulan var ise yardımcı olabilir mi? herkese iyi oyunlar.
  • Ben de biliyorum hocam naparsın umut işte belki gelir.
    Olabilir, mantıklı Çin liginin gelmesi.

• quote:

Ben de biliyorum hocam naparsın umut işte belki gelir.
    Olabilir, mantıklı Çin liginin gelmesi.

çünkü daha eklenmesi gereken ligler var, mesela ukrayna,romanya,yunanistan,çin gibi bunlara öncelik verir bence. ama benim türkçe spiker konusunda umutlarım var azda olsa ercan taner :)
  • bu oyunda iki şeyin olmasını istemiyorum:
    1. rakibin kırmızı kart görmesi
    2. ilk dakikalardan 2 fark açmak

bu iki olayda da sonuçta yeniliyorum, asla değişmiyor.
  • Ben kariyerde Ajax ile açmıştım,5.sezondayım.Professional'da Cpu'nun lehine ve benim aleyhime olacak birkaç sliderla oynuyorum.Pas ve şut hatasını arttırdım,kaleci desteğini ve şut desteğini yarı yaptım kendimde,Cpu'da tam tersleri.

Bence böyle gayet güzel gidiyor.Birkaç kez World Class'a aldım ama çok defans yapmak gerekiyor o zaman.Arada sırada normal düz maç yaparken Legendary'e alıyorum eğlencesine.
  • 
Sayfa: önceki 526527528529530
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.