Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (529. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fifa 16 700k fut coinli hesabım var, oyun aşırı vaktimi alıyor bu sebeple artık fut oynamayı bırakıyorum, özelden en uygun teklifi gönderen arkaşa coinleri satabilirim.
  • Selam wc kariyer yaptım fakat legendary kadar olmasada oda zor gördüğüm kadarı ile legendary de en azından gol attığım zaman çok keyifli oluyor.Dün legendary full manual kontrol ile arsenale 5 attım ama arkasından brendforta 2-1 yenildim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEVENH

Selam wc kariyer yaptım fakat legendary kadar olmasada oda zor gördüğüm kadarı ile legendary de en azından gol attığım zaman çok keyifli oluyor.Dün legendary full manual kontrol ile arsenale 5 attım ama arkasından brendforta 2-1 yenildim.

evet öyle aman aman bir fark yok zaten. legendary de gol atmak biraz daha zor o yüzden ve bazen oha diyebileceğimiz nokta paslarla gol atıyorlar sadece seyretmek zorunda kalıyorsun yani biraz gerçek dışılık var yani en azından ben öyle düşünüyorum. bende bazen hazırlık maçlarında legendary de oynuyorum. geçenlerde legendary de kadınlar kupası yaptım mesela almanya ile yarı finalde elendim. tabi olabiliyor öyle sonuçlar özellikle sezonda rakibin morali çökünce attığın gollerin ardı arkası kesilmiyor zaman zaman tabi tam tersi durumlarda olabiliyor yani moral bozuldumu hiç beklemediğin farklarda atabiliyoruz yiyebiliyoruzda :) mesela ben şuan milan ile sezon yapıyorum ve 12. sıradayım takımın moralleri bitik vaziyette olduğu için her takım aslan kesiliyor. :) ben herzaman fifa nın resmi default kontrollerine sadık kalıyorum.

• Bu oyun seasonsta kafayı yemiş ya la!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camps81 -- 26 Mart 2016; 20:26:29 >
  • alftalen kullanıcısına yanıt
    Buna katılıyorum aynı sorun bendede oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burakovic07 B kullanıcısına yanıt
    Acaba diyorum bu coins işi var ya, kredi kartından para çekenleremi yadım ediyor bu momentum denen illet? yoksa kafasına göre mi takılıyor :) bazı zamanlarda biz yendiğimiz zaman karşı tarafın yolunamı taş koyuyor? yoksa karşı rakip gerçekten kötü mü oynuyor? tam bir keşmekeş
  • Almanya 3.lig de gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: likonalite

Almanya 3.lig de gelebilir.
    quote:

Orijinalden alynty: likonalite

Almanya 3.lig de gelebilir.

Aynen olabilir oda yani en azyndan bizden çok daha fazla eklenme ihtimali var bence. ama benim ?ahsi dü?üncem ke?ke olsa latin amerika liglerinin tamamynyn eklenmesi ve kariyerde copa libertadores yapabilsek arjantin ligi,meksika ligi,?ili ligi,kolombiya liglerii breziyanynda 4-5 takym eksik tamamy var di?erleride eklenirse uruguay,peru vs. ama hepsi birden çok zor. :) çin ligi güzel olur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahtapottt

Arkadaşlar merhaba, genel olarak online modlarda özellikle ut olmak üzere 2,3 maçta bir oyun inanılmaz ağırlaşıyor. Oyuncuların tepkileri pas hızı, dönüşler vs. 50 mb fiber net kullanıyorum bağlantı problemi olmaması gerekiyor. Fakat tam tersi 1 mb internetim varmış gibi davranıyor oyun. Bu sorunu çözmek için birçok farklı yöntem denedim; port açma, dmz açma, modeme reset atma vs. Çözümler hep geçici oldu. Birkaç gün düzeldi sonrası yine aynı. Sizler bu tarz bir sorunla karşılaştınız mı ? çözümü bulan var ise yardımcı olabilir mi? herkese iyi oyunlar.

Ben bu durumu fifa 12 den beri yaşıyorum.10 maç üst üste kaybediyorum (oyuncular tam mallaşıyor) sonra oyuncular şahlanmaya başlıyor 10 maç üst üste kazanıyorum.Bu şekilde kısır döngü devam ediyor.Oyun kendince sana ayar çekiyor :) yani bence bu oyun tam evet tam olarak adaletsiz bir oyun sen oyunu oynamıyorsun oyun senle oynuyor.

BU BENIM ŞAHSİ DÜŞÜNCEMDİR KİMSEYİ BAĞLAMAZ KİMSEDE KATILMAK ZORUNDA DEĞIİL..

• quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

4 maçı kazanınca ödüller artmıyor, müthiş oyuncular vermiyor. Ek olarak sadece sırf oyunculardan oluşan nadir oyuncu paketi veriyor.
    İşin özü yine paket. Paket de tamamen şans işi. Kimisi milyonlarca coin harcayıp çöp paketler açar, kimisi de şanslıdır çok az miktarda paketten informlar, pahalı nadir oyuncu çıkarır.

Youtubeda orada burada messileri ronaldoları çıkaranlara kanmayın. Onlar hikaye. EAin bünyesinde olanlar var. Onlara çıkan özel kartları vb EA kendisi veriyor al oyunumuzu tanıt, fut u tanıt diye. Herkes kârlı çıkıyor bu işten. EA zaten dünya para götürüyor sırf futtan. Hele bir de draft çıkardılar ki tam felaket. Fifada yıllardır ödül sistemi çok kötü. Hiç yeni birşeyler sunmuyor, cazip kılacak ödüller vermiyor. Paketler çöp. Hep kullanıcıyı coin olarak vakit emek olarak da zarara sokacak olaylar gerçekleşiyor genel olarak. Öyle maçlar denk geliyor ki "ben aylarca emek verip şu güzelim kadroyu boşa mu kurdum!" vb diyorsunuz. Oyun sizin yükselmenize müsade etmiyor bir yerden sonra. Momentum & altyapısı kötü sunuculara & oynanıştaki dengesizliklere ise hiç gelmeyelim.

Draft & paketlerle vaktinizi & coininizi heba etmemenizi öneririm.

Hocam peki yeni basladım. Hangi modu tavsiye edersin ? Fut yeni açtım kadro feci kötü

• malkockose kullanıcısına yanıt
    Hocam futta devam etmek istiyorsanız şöyle birşey yapabilirsiniz. Elinizdeki kontratı çok dandik oyuncularla bol bol offline sezonlarda oynayıp coin kasabilirsiniz. Kimyayı önemsemeden alternatifli 2-3 kadro kurup kondisyon kartı falan da basmadan rahatça belli bir süre idare edersiniz. Easfc katalogtan da coin boostları mutlaka açın. Belli bir coin birikince yavaştan istediğiniz kadroları kurmaya başlayabilirsiniz. Ancak kesinlikle pahalı kadro kuracam, hızlıca div atlayacam div 1 title alacam vb diye düşünüp kendinizi kasmayın. En kilit nokta da ticaret. Kontrat, markette çok satan oyuncular gibi ögeleri ucuza alıp pahalıya satmak. Böyle böyle coin birikir.
    Yorgunsanız, sinirliyseniz, üzgünseniz asla futa girip oynamayın. Fut için önerim budur. Zevk aldığınız sürece devam edin, sinir etmeye başladığında ara verin, başka işlerle meşgul olun, temiz hava alın ya da istirahat edin.

Fut harici de oynanacak, keyif alınacak modlar var. Arkadaşlarınızla 1v1 oynayabilirsiniz. Yine arkadaşınızla 2v2 co op atabilirsiniz. Normal online sezonlar var. Bir de 16da yeni eklenen bir kupa modu vardı, her takımın gücü eşit olan.
    Bir de pro club var. Online virtual pro yani kendi oyuncunuzu oluşturup gerek kendi başınıza rastgele maçlara girerek, gerekse kulübe katılıp arkadaşlarınızla 11v11e kadar oynamaya imkan tanıyan bir mod. Her mevki için belli başlı başarım görevleri var. Onları yaptıkça oyuncunuzu geliştirebiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla birlikte muhabbet ederek, konuşarak bu gibi modları oynamanın keyfi tarifsizdir.

Offline olarak menejer ya da oyuncu kariyeri açabilirsiniz. Evet yapay zekaya karşı oynamak bir yere kadar ama o bir yere kadar olan deneyimin bile keyfi bir başka oluyor. Hele düşük bir takımdan ligden başlayıp bpl gibi yerlere gidince onun verdiği keyif de ayrı bir güzel oluyor. Ben özellikle oyuncu kariyerini çok seviyorum yıllardan beri. Bazen takımı yönetmekten sıkıldığımda oyuncu kariyeri açıp onu geliştirmeye çalışmak iyi geliyor.

Benim nacizhane tavsiyelerim bunlar hocam. Kimisi sırf günlük 1-2 saat vakit geçirmek için alır onlineda, kimisi fut bağımlısı, kimisi pro club hastası. Ben genel olarak tüm özelliklerinden yararlanmaya çalışıyorum benim tarzım böyle. Suyunu çıkarana kadar oynuyorum yani. Bunu da gün aşırı değil, ara vererek keyif alma odaklı yapmaya çalışıyorum. İyi oyunlar.

• selimbilmez kullanıcısına yanıt
    Ben sana katılıyorum arkadaşım
  • Legendary modu çok gerçek dışı yapmışlar. 60 overal adamlar Barcelona gibi paslaşıyor.
  • FIFA Serisindeki ultimate team ana konusu nereye taşındı?
  • Div 2-3 arasinda giden biriyim. Gecen dunya siralamasinda 33.olan bi herif denk geldi 15 dk da dnf yaptirdi bna adam.bildgin tum oyunculara kanat takmis ucueuyor saka degil ucuyor ya. Benim kasmakdan el kol damarlarim catladi ama ne care. Herifin istatistgi 1236-210-316 bu herifler bu istatistikleri nasil yapiyor yemiyor icmiyor oynuyormu anlamadim calismiyorlar mi okumuyorlarmi ve.bu istatistiklere momentum ugramoyormu acaba yoksa momentum bunlarla ugrasamiyormu.mac esnasinda spikeri dinleyin yeni bi momentum diyor aha diyorum ... Ve adamlarim ampute ye bagliyor hic topi vermeyim top cebirym oyle dediginde dyrm ama para ermiyor yarim mtr yanindakine pas atamiyor adamim sonuc huaran div2-3 arasinda gidp geliyrm aranizda div 1 title alan varmi nasil yapiyorsunuz ?

• Napoli8484 N kullanıcısına yanıt
    FIFA insani deli eden bir oyun bazen oyle dangalaklar gelmesine rağmen salak saçma gol yedigim oluyor kafayı yiyorum gecen sene fifa15 de div1 e geçip bıraktım suan 16 da div3 deyim ama zorlanıyorum hiç düşmedim hedef div2 ama oyuncudan cok oyunun salakça hataları illa ki bize gol yedirmeye çalısması cok sinir bozucu bir de bazen takım karşılaştırması cok saçma oluyor 4 yıldızlı takım alıyorum bir bakıyorum real Madrid gelmiş karsima

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Ya o ayri bi bas.belasi momentum ile ugrasirken o eslestirmedeki sacmaliklar sac bas.yolduruyor. Bazen div 1 den birileri denk geliyor rahat yeniyorum ve kendi kedime diyorum bu adam nasil div1 de bazen de
    div 4 den biri
    Geliyor elini kolunu salliya salliya yeniyor la dedim.bi mac da gamepad i birakayim bakayim.noluyor dedim ana o da ne penalti evet evet penalti oldu saka gbi momentum.yok diyenlere.kapak olsun derccesine elimde gemepad yok iken nasil penalti oluyor biri bna bunun cevabini versin

• Napoli8484 N kullanıcısına yanıt
    Ben seasonda 15te bi ara baya kastim ilk ciktiginda. Ilk 100deydim. Varya oyun yayginlastikca bir adamlar gelmeye basladi gormen lazim. Season modda div 1e 15te cikan 10 kisiden biriyimdir. Millet kufur ediyodu mesajlarda :D

Div 1 sakin ol alirsin kupayi basit

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fifa15 den bahsediyirsun dostum onda bende div1 de idim ama bu fifa16 da isler degisti div2-3 arasi gidp geliyrm 1 kere ciktim div 1 e bidha yuzunu goremedim buarada dunya siralamasinda 1. Sirada bir arap var suan. Ne dir bu araplardan cektigimiz arkadas arkadas adamlarda bi istatistik var 850-45-35 ya bu istatistikleri yapanin insanlikla alakasi varmi sizce? Bence uzayli bunlar

• Farkında mısınız bilmiyorum ancak, insanımız gitgide video oyunlarından, dijital hayattan uzaklaştırılıyor. Bunda maneviyatın, ekonominin düzgün gitmemesinin ve halkın refah seviyesinin bilinçli olarak düşürülmesinin payı yok dersek yalan olur. Eskiden oyun almak, PC almak şu andan ekonomik olarak çok daha kolaydı. Ve zihinlerimiz buna yatkındı. Lütfen maneviyat yerine dijital dünyaya elinizden geldiğince önem verin, ülkemizin gelişimi buna bağlı. Turisti maneviyatla kandıramazsınız, karın da doyuramazsınız. Saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 527528529530531
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.