Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (531. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar taç atarken farklı bir oyuncu ile taç atma işlemi nasıl oluyor? Hangi tuşa basmak gerekiyor adam değişimi için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun 10 Mac yaptim hepsinde ayni sekilden maglup oldum div 6 ya kadar dustum.simdi ben EA Nin yakamdan dusmesini bekliycem ve bunun Adi oyun olacak oylemi.arkadaslar bu ut bir bilgisayar oyunu degil.bu Mod bambaska amaclar icin tasarlanmis.bu sene dahada azitmislar.sicak para EA firmasini iyice delirtmis heralde.simdi 10 Mac surekli momentumla ugrasip nasil zevk alicaksin.siranin senden gitmesini bekleyip ea nin tecavuzunden zevkmi almaya bakacaksin.bu insanlik dusmani oyunu oynamamak bu insanlik dusmani firmaya para kazandirmamak en iyisi bence.

• bende diyorum son günlerde bu fifadan niye soğudum meğer herkes aynıyımış oynanış rezalet tat vermiyor artık
  • Yine başladılar ben bu interneti yetmediği halde online Fifa oynamaya çalışanların bir taraflarına o PS4'ü sokayım. Onun bunun çocukları yeter ya 10 maçın 4 tanesine yine gelmeye başladır boşu boşuna sezon oynuyorum resmen. Bunlara önlem almayan EA'nında ta anasının ..... Oyunun mallığından yapılan şeyler ise cabası.... Madem internetin sorunlu yavaş girme oyuna
  • Online olarak 2v2 yani 4 arkadaş 4 farklı makinede oynama imkanı var mı? yoksa 2 farklı makineden konuk ekle olarak mı yapılıyor?
  • teşekkürler verdiğin cevap için ama sorunu modem değişikliği ile çözdük şu anda yanyana gibi takılmadan oynuyoruz. fifa 16 yolda bırakmaz.
  • carsi24 C kullanıcısına yanıt
    bende tam tersi hiç adını dahi duymadığım takımlarla oynuyorum ama hoşuma giden tarafı trabzon beşiktaş fenerbahçe galatasaray gibi takımlar daha çok geliyor. Hava durumu da ben de hep değişkenlik gösteriyor. Sadece sisli havayı görmedim. Bu arada ben galatasaray ile oynuyorum.
  • Beyler ben arkadaşım ile online dostluk maçı bağlantı hatası yaşıyorum kendim online diğer arkadaşlarımla oynayabiliyorken bu yeni arkadaşımla oynayamıyorum bütün güncellemeleri yaptık sorun yok ben diğer arkadaşlarımla oynayabiliyorken arkdaşımda diğer arkadaşlarınla online dostluk maçı yapabiliyorken biz ikimiz birbirimiz ile online dostluk maçı yapamıyoruz. İkimizin oyunlarda kardeşliği filanda yok. bu sorunla daha önce karşılaşan yada başına böyle bir olay gelmiş arkadaş çözüm yazabilirse sevinirim. Bol gollü oyunlar dilerim
  • lastanarchy kullanıcısına yanıt
    Ikinizde ps4 e dns girmeyin otomatik olsun sorun devam ederse modemden ps4 un ip adresi icin dmz yi acin sorun devam ederse ps4 ve fifa icin modemden portlari elle girerek acin bunlarin ise yaramasi lazim ayrica modemde guvenlik ayari varsa kapatin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vierna

Online olarak 2v2 yani 4 arkadaş 4 farklı makinede oynama imkanı var mı? yoksa 2 farklı makineden konuk ekle olarak mı yapılıyor?

Bu sorunun cevabını yazacak varmı.
    Bende merak ediyorum.

• SARIYILDIZ01 kullanıcısına yanıt
    kardes ps4 demi oynuyoe-rsun oynuyorsan bir ayarı varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

Ikinizde ps4 e dns girmeyin otomatik olsun sorun devam ederse modemden ps4 un ip adresi icin dmz yi acin sorun devam ederse ps4 ve fifa icin modemden portlari elle girerek acin bunlarin ise yaramasi lazim ayrica modemde guvenlik ayari varsa kapatin

Merhaba öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. Söylediklerini deneyeceğim hertürlü sonucunu er yada geç buraya yazacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastanarchy

quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

Merhaba öncelikle cevabın için teşekkür ediyorum. Söylediklerini deneyeceğim hertürlü sonucunu er yada geç buraya yazacağım.

benzer sorunlar ben de yasiyorum mesela bir arkadasimla dmz kapali oynayamazken baska biriyle acik oynayamiyorum bu dedigim seyler ise yaramazsa kendi cozumunu bulman gerekecek cunku boyle sorunlar herkeste farkli bir sekilde cozulebiliyor

• Merhabalar.
    Fut 16 yı bugün 3 gün aradan sonra oynadım. Oyunu biraz hizlandirmıslar ve fut 15 gibi olmuş gibi geldi bana... böyle hisseden var mı başka? B ir de eğer böyle birşey varsa ben bunun fifa ya mail atmak istiyorum çok kötü olmuş diye. Mail adresini bileniniz var mı? Teşekkürler: )

• Swingstar S kullanıcısına yanıt
    Evet sanki dün bana da hızlanmış gibi geldi. Güncelleme falan gelmeden bu nasıl oldu anlamadım.

• Fifa16 online season oyun hiz saatleri 0600-2000 low speed 2000-2400 normal speed 2400-0600 speedy gonzalez bu diger tum fifa serilerindede ayniydi online oyun hizini degistirdigini soyledi ea . Guncelleme ile alakasi yok bugun oynarken dedgime dikkat edin anlarsiniz dedgim gbi ea de acikladi bunu onceki seride zten .sabah saatlerinde bildgin labirent oynuyor gbi oluyorum bunun adina futbol diyenlerin sadece kucuk 30 yas alti ergenler oldugunu tahmin ediyorum.su oyun temposu gercek macdaki gbi olsa geberirmisiniz sanki.

• Diwanji kullanıcısına yanıt
    bence size öyle gelmiş ben hergün oynuyorum hızda değişen birşey yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: GnCfNrLi

quote:

Orijinalden alıntı: Vierna

Online olarak 2v2 yani 4 arkadaş 4 farklı makinede oynama imkanı var mı? yoksa 2 farklı makineden konuk ekle olarak mı yapılıyor?

Bu sorunun cevabını yazacak varmı.
    Bende merak ediyorum.

Yeni güncellemede bu oluyormu?
    Yani 4 farklı makinada 2/2 maç edeliyormu?

• Oyun saatlerini öğrendiğim iyi oldu. Dediğin gibi Napoli, sanki normal kalsa hep nolacak ki. Peki bu saatler neye göre ayarlı. Amerika Avrupa vs? Örneğin bende Amerika cihaz varsa Amerika saatleri,Avrupa cihaz varsa Avrupa saatleri şeklinde mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: carsi24

kardes ps4 demi oynuyoe-rsun oynuyorsan bir ayarı varmı

evet ps4 te oynuyorum. Ama ayar derken modem ayarından bahsediyorsan. Yeni modem aldım ve taktım. Başka da birşey yapmadım. Eski modemde ne yaptıysam olmadı . Eski dediysem çok da eski değil yani 2 senelik modem. hemde VDSL modemdi. yeni taahhütlü olarak ttnetten aldığım modemi taktım ve sorunlarımın hepsi toz olup uçuverdi. Eğer sende aynı problem ile karşılaşıyorsan benim hiç denemediğim yöntem olan modemi sıfırlamaya gidebilirsin. ama ben hiç denemedim onu söyleyeyim. port ayarı da varda ben yapamadım bir türlü olmamıştı eski modemde.
  • 
Sayfa: önceki 529530531532533
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.