Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    R2 ye basılı tutup ardından kareyle x' e aynı anda basın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 12 Nisan 2016; 22:23:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya gencler nereye yazicagimi bilemedim ultimate teamde kadro degistirirken sunucu hatası verip duruyor cozumu varmı bunun herkestemi oluyor yoksa bir yardim edin lütfen

• Arkadaşlar merhaba,

Fifa 16 da Ps4 konsolda sezon modda 2. divizyonda oynamama ragmen, Fenerbahçe ile kariyer modda ustelik Profesyonel zorlukla rezillere oynuyorum. Bunun mantikli bir aciklamasi varmi ?? Rakipten top alamiyorum. Istatistikler resimde gordugunuz sekilde ?
    Bu mesaja eklenen görseller:

• Selamlar,

Oyuna PSN Store üzerinden, 1000 civarı Fifa Point aldık. Ancak oyun içinde bir türlü aktif olmadı.

Oyunu Amazon US'den, kutulu olarak almıştık. PSN ise Türkiye. Bununla alakalı olabilir mi?
    Eğer bunla alakalıysa, point'leri nasıl iade edebiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 13 Nisan 2016; 9:22:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kithairon1

Ya gencler nereye yazicagimi bilemedim ultimate teamde kadro degistirirken sunucu hatası verip duruyor cozumu varmı bunun herkestemi oluyor yoksa bir yardim edin lütfen

Güncellemeden beri oynamadınız sanırım gerçi bir ay oldu belki. Ondanmı bilmiyorum ama o güncellemede bir maç yapın eski kadroyla sonra düzeliyor denmişti ve öylede çalıştı. Aynısı çünküde ondan ultimate team den atıyordu.

• caycaye C kullanıcısına yanıt
    Sebebi yapay zekanın kişilere göre çok daha iyi top çevirmesi. Size tavsiyem son slider ayarlarından birini uygulamanız. Eskiye nazaran daha iyi bir oynanış oluyor.Bu ayarları deneyebilirsiniz.

10-15 Mins, World Class/Legendary
    Legacy/Tactical Defending

User/CPU
    Sprint 52/51
    Accel 49/49
    Shot Error 55/55
    Pass Error 65/65
    Shot Speed 52/52
    Pass Speed 35/25
    Injury Freq 75/75
    Injury Severity 35/35
    GK Ability 10/10
    Marking 60/60
    Run Frequency 20/20
    Height 65/65
    Length 52/53
    Width 70/70
    FB 40/40
    FT 60/60

• Tesekkur ederim bi denerim dediginiz gibi bayadir oynamiyodum kart actim bugunlerde kadro degistirmeye calistigimda sunucu hatasi verdi bende oyunda problem vardir diye fazla kurcalamadim.bugun deniycem dediginizi

• hocam bu ayarları yapınca ultimade team de ki takımlarımızda bu ayarlarda oynuyor mu ya da oluşturduğumuz takımlar customizedeki
  • pusatt45 kullanıcısına yanıt
    Ultimate team etkilenmez hocam. Bu ayarlar sadece kariyer ve yapay zekaya karşı yaptığımız maçlar içindir. Yani diyelim hızlı bir maçta Arselani aldınız karşınıza gelen yapay zeka bu ayarlarla oynar.

• ps4 id : adeebisi maç atmak isteyenler psnden ekleyebilir ozellikle kulaklık ve mikrofonu olursa iyi olur maçlar çok zevkli oluyor
  • Seasonda div 2 den cikamiyorum dusmuyorumda. Su div 1 e cikmanin bi yolu caresi varmi ? oyunda onemli olan defans yapmak mi yoksa hucum mu anlayamadim 1000 tane mac yapmama ragmen. Deli olcam su div 1 title nasil alcam her seride aldim su seride alamazsam catlarim

• Arkadaşlar aynı cihaz üzerinden 2 kişi co-op seasons oynama şansımız var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Velikulakk

Oyun gol atma anlaminda okadar dandik KI anlatamam.nasil yapmislarsa okadar cok pozisyondan girip butun sutlarin ya kalecinin kucaginda yada direkte kalmasi belli biseyden sonra keyif birakmiyor.rakibi 4e1 yakaliyorum AMA gol olmayacagini biliyorum onun icin zevk olayi cok AZ bu oyunda

Himm peki biz nasil atiyoruz ?

• arkadasar online sezonda 2,0 galip oynuyorum psn hesabımı ortak kullanıyorum ana kullanıcı benim oyunda birden çıkıs aldım arkadas aradı yanlıslıkla ana hesaba girdim dedi neyse tekrardan giriş yaptım maç iptal oldu hiç oynanmamış saydı farkında olmadan bi açık buldum yada tesadüfmü oldu bilemedim :)
  • ya bu oyun kafayı yedırcek ult,mate team ya bi türlü kls 8 gecemdık kls 10 düştük yaben beceremıyorum yada cok şansızlık
  • Sayin forum uyeleri ps3 icin fifa 16 digital olarak ariyorum . Verebilecegim tek hak icin kendi belirledigim fiyat 40 tl dir . Elinde olan varsa pm den ulaşabilir .

• Merhaba arkadaşlar her akşam düzenli olarak oynayacağımız pro takımımıza oyuncu arıyoruz 20 yaş üstü ve az küfürlü konuşacak arkadaşlar PM.
  • Arkadaşlar merhaba.
    Maç yaptığım arkadaşımla
    2 gündür ikimizinde maç daveti kabul etmiyor sistem.
    Hep rakibin maçtan ayrıldı diyor.

Acil yardım edin lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: M-StayWithMe

quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Boyle istatistigi olanlara hep imrenmisimdir.Nasil yapiyorsunuz yahu

Artık yıllardır oynaya oynaya oyunun herşeyini çözmekten geçiyor..Hücumdan çok savunma yapmayı bilmeye bağlı bana göre.

Helal olsun hocam. Vallahi bravo. Ben de 09 dan beri fifa oynuyorum, hiç böyle bir istatistiğim olmadı.

Bi kaç soru sorucam,

Hangi takımla oynuyorsunuz, taktik nasıl??

Bir de kaç tane kol kırdınız?

• Yeni güncelleme ile 2*2 maç yapılıyormu

• 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.