Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (530. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
293.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O cocuk 15tede birinciydi. Ben onla tek msc yaptim 3-0 yendi beni ;D

16 aslinda daha basit. Ya da brn cok fazla oynwdigim icin bana oyle geliyo. Div 1deyim. Son 100macin 98i fenerle oynadim. Hep rakip liv dortmund napoli givi takimlar ama yenilmiyorim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya arkadaslar ne olur söyleyin hiç online de yagmurlu hava veye sisli gibi dei
    şik hava sartlarında oynayan varmı fifadan sogudum bide hep ayni rakip barcelona b. munih gib
    ne olur yardım
  • momentum/scripting ile nasıl başa çıkıyorsun kardeş?
  • camps81 kullanıcısına yanıt
    Hocam burda cok konusu gecti. Bende onceden hakikaten var diye dusunuyodum. Ama yok diye dusunuyorum artik.

Momentum gibi durumu rakibimden biri kirmizi gorunce yasiyo gibiyim. Bunun disinda hissetmiyorum.

Oyuncu segisikligini 60-70-80 araliklarinda yapiyorum. Iki orta saha tek forvet genelde. Dinc tutmaya calisiyorum. Geneldede basarili oluyo. Bu momentum psikolojisi anca onla gecilebiliyo. O level ilk 100olan kime sorsan bunu der. Burdaki adamlarda aynisini der.

Birde taktiginizi iyi ayarlayin.

4231 genis yapip alan daraltarak oynarsaniz kolay kolay yenilmezsiniz.

Bu taktigide fifa bana fenerin rew. Olarak calistigim icin vermisti :D

• Gol atmak hayal olmus.BI macta 20 pozisyondan anca 1 gol cikiyor.akil almaz Isler donuyor resmen gol olmamak icin.altipasin icinden vargucumle vuriyorum kalecinin elinde eriyor top.tokatlamaya bile tenezul etmiyor kaleciler.iyice sapitmis Artik FIFA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler hocam.Tavsiyelerini deneyeceğim
  • Peki custom tactik ayarlarini nasil yapiyorsun ? Yani defans ortasaha dengen nasil

• Napoli8484 N kullanıcısına yanıt
    Hocam aslinda sen nasil oynamak istiyosan ona gore taktik belirmen lazim.

Ben mesela oyuncu yerlesiminde biraz daha alan kapatacak takm yapmaya calisiyorum.

Orn.

Gokhan Kjaer Alves Caner dortlusu icin mesela bekleri bireysel ayarlarda geride kalmasi seklinde ayarliyorum.

Onde topal ozan oynatiyorum. Ozan ileri cikip destek olurken Topali sabit tutuyorum geride.

Sol Volkan sagda Markovic Cam olarak Naniyi oynatiyorum. Skill 5* oldugu icin bir anda hareketle tam terse donebiliyorum. Ilerde rvp.

Kadro yapisindan az cok anlayabiliyosundur zaten takim durumunu. Geride bekleyebilen. Orta sahayi es gecip direk hucuma giden bir takim yaptim. Memnunum valla. Atamiyosamda maclar 0-0 bitiyo :))

Fazla oynaman lazim ama. Ben mesele ilk 20 mac civari taktigi cozmek icin ugrastim. Sonra en idealin 4231 oldugunu buldum.

Dene tavsiye ederim.

Yada eerdiunall psn ekle aksam deneriz gor :D

• Bu oyun kadar oyuncusuna eziyet Eden oyun yoktur.momentum kesinlikle var.cok bariz hissetiriyor kendini.ben bu oyundaki 40-50 Mac seri yaptim diyenlere inanmiyorum.ut Nin mantiginda yapisinda Boyle bisey yok.ne kadar iyi oynarsan oyna oyun surekli senin kazanmana izin vermiyor.oyunun mekanigi Boyle tasarlanmis.

• Oyunun scriptli olduğunu EA bile inkar etmiyor. Oyun çekilir gibi değil. Ayrıca grafikleri de bu nesle yakışmıyor. Eskiden FIFA'nın simülasyon olduğunu söylerdik. Şimdi maç içinde yapılan hareketlere ve çalımlara bakıyorum da, oyun dalga geçtiğimiz PES'den bile daha arcade. FIFA bu haldeyken PES'i de denedim. Onlar da FIFA'ya özenip momentum benzeri hareketlere girişmişler. Bu piyasaya başka bir firma girip futbol oyunu yapmadıkça, bu iki firmanın da çıkaracağı futbol oyunlarından bir şey beklememek lazım.
  • Legendaryde en dandik takym bile %90 pas isabeti ile oynuyor ve cpu ya ekstra özellikler veriyor.Ben legendaryde oynayıp 5 maç kaybetmediğim oluyor full manual kontrol oynuyorum ama legendary bence gerçekçi bir zorluk ayarı değil en mantıklısı world class gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEVENH -- 2 Nisan 2016; 18:43:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsi24

ya arkadaslar ne olur söyleyin hiç online de yagmurlu hava veye sisli gibi dei
    şik hava sartlarında oynayan varmı fifadan sogudum bide hep ayni rakip barcelona b. munih gib
    ne olur yardım

kimse bu urumdan rahatsız degilmi
  • BrainDrain B kullanıcısına yanıt
    Gameface konusunda fifa gerçektende çok kötü.türkiye ligini geçtim önemli liglerdeki uluslararası oyuncuların bile yüzleri yapılmamış.bu kadar gelişmiş bir oyunda büyük bir eksiklik

• ezicioyuncu kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle sırf o yüzden bir gün kırıcam kolu. Adam hiç bir şey yapamıyor 90 dakika tek kale oynuyorum nerdeyse adam 3-4 şut atıyor 2si 3ü kol oluyor maç 2-1 3-1 gibi skorlarlar bitiyor sinir krizi geçiriyorum. Onun herifler top bendne çıkacakken dokunmaz benim oyuncular gider koşar top rakipten çıkacakken dokunur benden çıkar.
  • Demosunda mükemmel olan , herkesin beğendiği oyunu adamlar ne hale soktu. Rezalet.

• ya arkdaslar bilen yardimci olabilir mi bende usadan aldgm fifa 16 var kuzenim de tr den alinan fifa 16 var karsikimli mac yapmak istedgmzde the connection to your opponent has been lost hatasi cikior dmz yaptik ikimz ayni anda olmadi bilen yardimci olablr mi

• ps 4 sattım arkadaşlar
    psn tr hesabımı satıyorum herşeyi ile vereceğim içinde fifa 16 deluxe edition var
    almak isteyen olursa pm atabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekobaba -- 3 Nisan 2016; 12:33:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Legendary world classdan daha zor değilmi?Sıralamada en zor legendary gözüküyor.
    Oyunun adını premiere league 16 yapsalarda olur aslında çünkü sanki herşey ingiltere ligi üzerine kurulu gibi
  • resE kullanıcısına yanıt
    Fifa 17 aldığımızda yine aynısı olacak yeni oyun satmak için yapıyorlar etik değil zaten kendileride kabul etmiyorlar.Daha önceleri de sezmiştim bu durumu forumlarda başkalarının yorumlarını okuyunca emin oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEVENH -- 3 Nisan 2016; 13:00:53 >
  • 
Sayfa: önceki 528529530531532
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.