vebitcoin şikayet
Vebitcoin kripto para borsası haklarında şikayet yazdığım ve tüm paramı çekeceğimi söylediğim için hesabımı incelemeye aldı, para çekme talebi dahil hiçbir işlem yapmama izin verilmiyor, benden aşağıdaki belgeleri istiyorlar, kesinlikle bu firmaya güvenmiyorum ve şahsıma ait özel bilgi ve belgeleri göndermek istemiyorum, kaldıki bu belgeleri gönderenlerinde paraları ödenmiyor. Benim gibi çok sayıda insan var bu borsaya para yatırmayı düşünen varsa iyi araştırsın mağdur olmasın.
vebitcoin.com in müşterilerinden istediği bilgi ve belgeler (para yatırırken ve siz borsada işlem yaparken değil paranızı hesabınıza çekerken isteniyor bu belgeler)
1. Mesleğiniz nedir? Kaç yıldır bu meslekte çalışmaktasınız?
2. Öğrenim durumunuz?
3. Gelir kaynağınız? Ücretli: Serbest meslek (Serbest meslek ise ilişkili olduğu firma ismi) Diğer: (Gayri menkul kirası, Faiz, Hisse senedi vb... Gelirleri) (Aylık geliriniz ve gelirinizin ne kadarını kripto işlemleri için kullanacaksınız.)
4. Adres teyit belgesi (adınıza kayıtlı E-Devlet üzerinden alınmış barkodlu ikametgah belgesi)
5. Telefon numarası adınıza kayıtlı olduğunu gösterir belge (E-devlet üzerinden alınacaktır)
6. Hesap onayı için resimli kimlik belgesi.
7. Başkası adına işlem yapmadığınızı beyan ettiğiniz imzalı selfie dilekçeniz. (Aşağıdaki dilekçeyi kendi el yazınız, isim, soy isim, imza ve tarih olacak şekilde kimliğiniz ön yüzü ile birlikteselfie çekerek iletiniz) Örnek Metin: t. C. Resmi makamları tarafından yayımlanmış ilgili kanun ve yönetmelikler gereği şirketiniz nezdinde oluşturduğum kullanıcı hesabımdan sadece kendi nam ve hesabıma işlem yaptığımı, başkası adına işlem yapmadığımı ve yapmayacağımı beyan ve taahhüt ederim.''
8. Transfer yapmış olduğunuz kripto para adresiniz hangi platform veya cüzdana aittir? (Site ismi ve cüzdan adresi görünecek şekilde ekran görüntüsü )
Türkiyede 2013 e-ticaret verileri
ajax ile bütün bir web sitesini çağırma (iframe gibi)
|
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 48
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.871 (Bu ay: 17)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu