Şimdi Ara

★★★ FIFA 16 (PS4 ANA KONU) ★★★ (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.873
Cevap
70
Favori
292.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben su televizyonda izledigim fubol maclari gbi bir futbol oyunu ne zaman oynicam ? Bunu ea veya konami den beklemek hayal gbi isallah baska kaliteli oyun yapan diger firmalarda su futbol oyunlarina el atarda piyasa su iki ise yaramaz ea ve konamiden baska seceneklerede sahip olur rekabetsizlik bu firmalarin bi taraflarini kaldirdi ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski nesil de daha mı iyi ne bu oyun? Yeni nesilde oyun içinde resmen bir kaos ortamı var. Top kimde kim ne yapıyor belli değil. Oyun kurmak diye bir olgu yok. Varsa yoksa koşmak. Pes desen ayrı bir dünya zaten. Kapitalist sistem içinde adam gibi bir futbol oyunu oynamak haram bizlere.

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoli8484

Isteseler kusursuz herkezin hayran olabilecegi bi futbol oyunu yapamazLarmi? Tabiki yaparlar ama taktik telefon ureticilerininki gbi ayni butun ozelliklerin oldugu kusursuz bi telefon nasil yapmiyorlarsa satis politikasi bu futbol oyunundada iki forma sallandiriyorlar alsana yeni oyun . fifa17 de iki deri sallandirip guncel tranferleri yapip hoop yeni oyun dye onumuze surerler birde demoda oyun hizini dusuk tutarlar bizide armut gbi kandirip avlamaya devam ederler . He bide ayip.olmasin dye iki uc stat eklerler sanki bu oyunda tek eksigimiz stat yada kadin furbolcularmis gbi

aynen hocam yaparlar bal gibide yaparlarda işte dediğin gibi armut gibi kanmaya mecburuz bu şekilde bile bile :) yani saya saya zaten bitmez bu eksiklikler ona hiç girmeye gerek yok zaten. ki 2017 dede akıllanmadıkları yada bildiklerini okuyacaklarını ben dün okuduğum bir haberde anladım. norveçli kadın futbolcuya test yaptırırkenki fotoğrafını yayınlıyorlar.. ki oyunda facei yapılması gerekipte yapılmayan bir yığın futbolcu varken, daha eklenmesi gereken renk katacak bir dünya eksiklik varken, futbol dünyasında 3-5 kişi hariç kimsenin bilmediği norveçli kadın sporcunun üzerine bu derece düşülmesine anlam vermek akıl mantığa sığmıyor... oyunda portekiz, belçika gibi birçok milli takımın forma lisanslarını almaktan bile acizler, momentum gibi oyun içerinde birçok özürlülüğü yaptıkları yamalarla bile yok etmekten acizler.. -ki aklıma daha neler geliyorda bunlar en basit şeyler olduğu için söylüyorum- sanki en büyük eksik norveçli kadın sporcuymuş gibi onu yayınlıyorlar reklamını yapıyorlar.. şimdi bazı arkadaşlar düşünebilir "nerden biliyorsun belki düzeltecekler o dediklerini" diye ama benimde cevabım şu "hiç zannetmiyorum" yani seninde dediğin gibi aynı 2-3 kadın milli takımı, 3-5 stad, belki farklı bir lig eklerler çin ligi gibi mesela, ufak tefek oynanışta değişiklik, sonra gene momentumla, şunla bunlar millete kafayı yedirmeler. sonra gelsin milyonlarca avrolar cebe... mesela geçen ea formunda bir tane yabancı eleman yeni milli takım formalarını eklermisiniz demiş patch olarak diye istekte bulunmuş, bir başka eleman copa america dlc istemiş mesela... ki bunlar yapılmayacak şeyler değil... yaparlarmı nah yaparlar... oyunu çıkar, oynanışın içine et, yan gel yat...

• quote:

Orijinalden alıntı: insane1907

ya arkadaşlar,

lütfen 2 vs 2 online nasıl oynayacağımızı biri açıklayabilir mi?

4 konsol herkes evinde 2 kişi bi takımda diğer 2 kişi diğer takımda olmak koşuluyla.

bi el atın gözünüzü seveyim..

gençler bi el atın abinize..
  • ayrı ayrı takım halinde div5 ya da kaç olduğu farketmez aynı olsun takımlar da aynı yıldızlı felan olursa eşleştirme ayarlarını kısıtlı deneyip aynı anda maç aramaya basabilirsiniz yüksek ihtimalle denk gelirsiniz başka yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldu madem -- 5 Mayıs 2016; 13:11:00 >
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    Çok zor denk gelme ihtimaliniz Çünkü çok online oynayan var he gene deneyin ama zor birde maça girmeden kim kimle eşleşti göremeyeceğiniz için denk gelene kadar her maçı oynamanız lazım aslında fifa bunu f.season a eklemesi lazım kendi ayıbı
  • quote:

Orijinalden alıntı: udolu1905

Çok zor denk gelme ihtimaliniz Çünkü çok online oynayan var he gene deneyin ama zor birde maça girmeden kim kimle eşleşti göremeyeceğiniz için denk gelene kadar her maçı oynamanız lazım aslında fifa bunu f.season a eklemesi lazım kendi ayıbı

davet falan göndersek, sezon yapsak? yine de mi olmaz? sonuçta arkadaş listemde olan biriyle istediğim zaman oynayabiliyorum.
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    arkadaş listenizde olan biri ile istediğiniz zaman 1v1 atabilirsiniz yada 2v2 ama 2v2 atmaız için 2 kişinin aynı evde aynı konsoldan 2 kişinin de diğer evde olması lazım bunu hem fut takımları ile hem normal seasonda yapabilirsiniz. Ama bildiğim kadarı ile friendly seasona girdikten sonra başka bir ps4 hesabına davet atamıyorsunuz beraber oynamak için.
  • 2 gundur oynamiyorum bi rahtlama geldi insanin psikolojisini bozuyor . Uzak durmak en iyisi galiba . Deneyin degistiginizi farkedeceksiniz. Div1-2 seviyisinde olmama ragmen zerre kadar zevk alamiyorum sinir hastasi olmaktan baska bseye yaramiyor. Ne zamanki yenildigim zaman bile zevk alabilecegim bi fifa olur bidha o zaman oynarim.benim icin fifa the end...

• He fifa sonu benim icin cd sini kirmakla sonuclandi ama kirarkenki aldigim zevki hazzi anlatamam . . Oynarken hic bi zaman cd sini kirarkenki aldigim hazzi alamadim yasasin kotuluk

• quote:

He fifa sonu benim icin cd sini kirmakla sonuclandi ama kirarkenki aldigim zevki hazzi anlatamam . . Oynarken hic bi zaman cd sini kirarkenki aldigim hazzi alamadim yasasin kotuluk

1 tane sağlam futbol oyunu yapmadılar bu sene pes de online olarak kötü fifada saçma goller oluyor 2 firma birleşse düzgün bir futbol oyunu oynuyalim artık

• Napoli8484 N kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın kardeşim, kurtuldun.
  • camps81 kullanıcısına yanıt
    Saol tesekkur ederim. Cok huzurluyum

• Playstation 5 ne zaman cikar gencler bilgisi olan varmi?

• Arkadaşlar fifa 16 aldım bugün fakat plus uyeliğim yok. Fifa 15te ultimate teami plus olmadan oynayamıyordum fakat fifa 16da plus olmamasına rağmen online oynayabiliyorum. Bu yeni mi yoksa bir hata mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmthntr -- 6 Mayıs 2016; 22:51:30 >
  • yahu arkadaşlar sampdoria ile menajer kariyer yapıyorum da nedense oyun bana sanki bir farklı geldi ne bileyim banamı öyle ama sanki demodaki hız ve daha bir simülasyon havası geri gelmiş gibi yani anlamadığım bunu internet üzerinden oyunda oynamalar yapabiliyorlarmı acaba nedir neyin nesidir.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabune

quote:

Orijinalden alıntı: EastbloodRed

Aga çözümü yok gibi onun ya anca bi guncellemeyle hallolur

Yapma ya tüh. Özellikle frendly maçlarda her maç ayarlamakta ölüm. Şimdiye kadar düzelmediyse artık bundan sonrada düzeltileceğini sanmam.

Güncellemeyle halloldu sanırım, friendly sesons ayarlarında dakikanın ayarlandığı kısımda en altta kadroları özel diyip editte ayarladığın taktikler varsa onlarla oynuyorsun

• Seneye ea ve konami birlesme karari aldi

• 12 aylık psn tr üyelik alımı yaptım. Fifa16 da online bir maç yapayım dedim ama eşleşmede kimseyi bulamıyorum. :)

internet altyapı sorunu yüzünden 2 yıldır yoktu yeni binanın eksisi de bu. Şimdi internet bağlandı. Anladığım kadarıyla arkadaş listemi kurup maçları öyle yapmam gerekecek. Eşleşmede birini bulacağım yok.

Kullanıcı adım: kuzeydebiryer78

Artık zamanla tecrübe kazanırım kapalım :)

• quote:

Seneye ea ve konami birlesme karari aldi

Kaynak ?

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.